Hej! Idag så har jag inte haft lust att skriva någonting och så har jag även inte haft mån tid. Idag så har jag vart i centrum med min kompis och handlat lite. Så gick jag även in i Pressbyrån och köpte en kaffe till en kvinna som satt ute och tigde och så glad som hon blev. Sedan vart jag hemma med min vän efter det gick jag och familjen till min farmor och farfar det vart roligt ska dit imorn med så det blir nog kul. Jag tänkte igentligen bara säga att jag inte kommer att kunna skriva varje dag inte bara för att jag kanske inte har tid utan för att ibland känner jag inte för att skriva och då vill jag heller inte göra det och nu när skolan börjar så kommer jag verkligen inte hinna göra det varje dag men det kommer att komma upp lite bloginlägg då och då. Men nu är det jullov så njut av det som är kvar av lovet och sprid en massa kärlek runt omkring er nu.Kram elin!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa idag så vaknade jag vid halv tolv tiden och började genast med att städa rummet nu glänser det av renhet. Efter frukost så bytte jag om och fixade mig efter det så åkte vi till min faster och åt lunch. Jag är fortfarande oss min faster och vi jag väldigt roligt. Kram elin!

Likes

Comments

Hej allihopa dethär blir då kvällens outfit klänningen är från Cubus och skorna från skopunkten. Hoppas att ni kommer att ha en underbar kväll. Kram elin!❤️


Likes

Comments

Hej allihopa! Inatt så blir det äntligen nyår jippe!  Som jag har längtat, tycker du om ny år kommentera. Senare idag kommer en bild upp på min outfit. Kram Elin!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag så har jag lagt upp mitt första inlägg jag har tyvärr inga ​läsare än men när jag får det kommer fler inlägg ner här på bloggen och jag kommer att vara väldigt aktiv. Kram Elin!

Likes

Comments