View tracker

I lördags målade jag mina naglar och kände för något juligt. Jag tog ett nagellack jag inte använt förut och målade på fyra naglar, målade vitt på den femte, målade vitt skimmer på alla och sedan gjorde jag typ en stjärna/flinga på tummarna och tog topcoat.

Jag tycker om det, tycker att shimmret gav en fin lyster på naglarna. Jag har beundrat dem mycket. Det har hållit bra också, nu har det gått snart en vecka och det är bara lite längst ut, på mina naglar med minst bra kvalité, som har skavts bort.

Bilderna är i från i söndags när det låg snö på marken under förmiddagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag haft en prova på (idrotts)dag. Vi har fått välja olika aktiviteter att få göra idag och jag valde yoga. Vi var många i min klass som valde det så det var mest bara folk jag kände som var med på detta pass så det var såå skönt och så var yogaläraren en i min klass mamma (vilket idrottsläraren inte visste om vid bokning) vilket gjorde att det kändes bra, vet ju vem hon är sen innan.

Jag gillade att yoga. Det var inga svåra övningar och det var väldigt lugnande. Kommer förmodligen anmäla mig till tonårsyoga och gå på nästa kurs.

Älskade lokalen som var där. Det var verkligen jättemysigt. Jag gick runt och fotade innan och sen så satt jag i rummet utanför salen och njöt typ hahah. Bästa Gävle yogaskola.

Likes

Comments

View tracker

Idag så har det varit bockinvigning här i Gävle. Gävlebocken fyller i år 50 vilket gjorde att det var en extra satsning på artister i år. Thomas Di Leva, Lisa Ajax, Frans, Ulf Nilsson och några från Helges Allstar var där.

Jag och pappa har gått dem senaste åren och kollat på fyrverkerierna, fast nu så var också mamma med och vi kollade dessutom på artisterna. Kallt var det dock. Jag hade varma träningskläder, täckbyxor, stor vinterjacka, varma skor, mössa och tjockvantar men blev kall ändå. Men det var mysigt.

Här är bilder från invigningen. Mycket fyrverkeribilder. Tog bildserier eller vad det heter så många blev typ likadana och har collage med dem :)

Likes

Comments

Ikväll så är det kvällen innan första advent. Hos mig så har vi redan börjat med julgrejer, julbak, julmusik, julblommor, adventsljusstakar etc. Sååå mysigt!!

Ikväll så hade vi glögg och lussebullar framför tvn. Det fann både russin och mandlar till glöggen, men lilla jag vill ju hellre ha marshmallows. Dock första gången jag hade det i glögg men det var väldigt gott.

Likes

Comments

Idag var det första skoldagen efter lovet. Känns väl sådär. Orkar verkligen inte med skolan nu men det är något som behövs göras och bra dessutom.

Jag satt mest och pratade med mina kompisar, vilket gjorde att jag inte fick mycket gjort. Så när jag kom hem efter skolan så kände jag att jag behövde göra något vettigt. Så jag har pluggat matte. Sen så åkte vi iväg till sjukhuset och jag klarade av att vara där, ett stort steg för mig.

Nu så ligger jag i sängen med blött hår och ska läsa.

Åt en toast när vi kom hem och den var så god, och fint rostad.

Inte bästa kvalitén med mobilkameran när det är myslys kanske.

Likes

Comments

När vi kom till hotellet var vi där en stund och tog det lugnt innan vi köpte fika och åkte till Haga. Vi gick runt i parken och i kylan. Jag hade vinterjacka, mössa och vantar och fröös. Så det var inte så kul att stanna för att ta ut händerna och fika, även fast godsaker kändes behövligt.

Vi tinade i bilen och åkte vidare till Barkarby. Det är så mysigt där. Speciellt när det är mörkt. Vi gick där och så spelades Nialls låt this town. :')

Jag hittade en pyjamasskjorta på gant och ett par stövlar från clarks. Vi köpte även saker från delicato!!

Nya pyjamasskjortan och mitt blöta (ganska) nyfärgade hår.

Likes

Comments

Idag åkte min familj ner till Stockholm. Vi åkte innan tio, i snö. Sedan stannade vi hos farmor och farfar för elvafika. De hade pepparkakor som de bjöd på, vill ha jul!!

Efter det åkte vi till Ica Maxi vid Arlanda. Där gick vi runt i några butiker, bland annat stadium outlet, berras och h&m. Sedan så åt vi lunch och gick runt i Ica Maxi.

Likes

Comments

Tidigare så har jag lagt upp ett inlägg om boken jag är inte perfekt, tyvärr. Jag nämnde då att den var inte den enda boken som beställdes då. Jag köpte uppföljaren till girl online, girl online on tour. Jag tyckte om den första boken såå mycket så ville läsa uppföljare, på svenska så att jag inte bytte språk från första till andra boken.

Tyckte om hur boken var skriven, att det var vanlig text, blogginlägg, sms etc. Det var en sådan handling som är lite av en dröm för många, mig bland annat hehe. Att åka till New York, träffa den där drömkillen och som visar sig vara känd.

Jag har läst min svenskabok som jag skrev förut att jag behövde göra så jag kan nog snart börja läsa dessa. Jag ville inte se dem när vi hade hämtat ut dem (så jag inte blev sugen på att läsa) men nu så var det inte en grå dag så kände för att fota, och nu är jag så extremt sugen på att läsa denna och Michaelas.

Likes

Comments

Idag har jag haft en dag där jag har fokuserat på mig och tagit hand om min kropp.

Jag började med att äta, träna, duscha kroppen, klippte naglarna, tog bort hår på benen och målade mina naglar. Jag lyssnade på någon podd undertiden och hade av mobildata och wifi så att jag skulle kunna koppla bort det.

Sen så hade jag en paus till kvällen då jag vill ta hår och ansikte då. Mamma hare köpt toning som hon tonade mitt hår med. Känns väldigt ovant och har typ inte ens tagit in det.

Senare så tog jag ansiktsmask och tvättade ansiktet och det var det jag gjorde. Väldigt skönt att ta det lugnt och ta hand om mig och däremellan ta det lugnt och läsa samt se på en film.

Så här var mitt hår innan. Har inte fått någon bra bild på hur det ser ut nu men det kommer senare i veckan.

Likes

Comments

I torsdags så hämtade pappa en drönare som vi fått för att vi började prenumera på något. Väldigt bra. Så kul med drönare!!

Så igår var jag och pappa ute och körde. Det var kul, lite svårt dock att veta hur den ska styras och hur långt bort den kan vara. Det blev några dåliga landningar av det, oups. Sen så trodde vi att den var sönder ett tag för den funkade inte men det var bara batteriet som var slut.

Så idag har drönaren laddats och jag och albin var ute på åkern och körde. Han fick in snitsen snabbt och körde långt bort. Jag körde också men jag har inte riktigt koll än.

Likes

Comments