Oj nu har inte jag bloggat på länge. Det har snart gått en månad. Det började med att jag var lite trött efter konserten och pluggade under helgen så jag inte visste vad jag skulle blogga om och sen har det bara blivit en paus. Jag har gjort lite sen dess men nu när jag går i nian så är det inte så att jag gör så mycket på vardagarna så jag har inte velat blogga om min vardag två gånger om dagen. Så jag har tänkt att jag ska blogga med lite mer andra inlägg och skriva inlägg som jag blir nöjd med, så som det ave förut. Jag känner inte att jag behöver blogg två inlägg om dagen längre.

Jag har tänkt att jag ska skriva några blogginlägg på saker jag gjort sen Justin Bieber konserten, typ som att jag varit på hockeymatch för max tredje gången, jag har ordnat en överraskningsfest för min kompis Ebba med Hannah och så var vi några till etc.

Summan av kardemumman är alltså att jag kommer börja blogga igen men inte två inlägg om dagen. Jag kommer publicera inlägg som jag skriver nu i efterhand lite roliga saker jag har gjort. Varför jag har varit borta är väl att jag var lite omotiverad och kände att jag behövde en liten paus.

Hoppas ni som läste förut vill fortsätta läsa!! Kram.

Det här är mina tre bästa bilder från konserten :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Överraskningsfesten skulle ha varit med övernattning men jag var fortfarande lite sjuk så jag åkte hem. Hemma så var David och Rebecka hos oss. De satt med Albin uppe och kollade på youtubeklipp som blivit fraser folk har använt. Jag hade helt missat klippen men de var så roliga.

Som den där Kom igen nu Britt-Marie! Kör för fan! Eller fa-an som han säger så att det klingar fint hahah.

Typ vid halv elva så började de fundera på att åka hem och Rebecka tog bussen som gick ett tag efter och David åkte moppe när vi gick mot bussen. Tycker att det är ganska mysigt att vara ute på kvällen, i alla fall en kort stund, så som till busshållplatsen och tillbaka, vilket blir typ 10 minuter. Det var också skönt för min hosta att vara ute så den hann lugna sig en stund. 

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa några bilder från överraskningsfesten som togs med min kamera och typ alla tog Agnes. Alltså har skrattat så åt alla bilder för vi är så fula och har uppdaterat min privata instagram med många bilder.

Vi hade köpt sifferballonger i silver som Ebba poserade med framför kameran, men sen vägrade hon när jag ville ta med min mobil. Tur att jag fick några ändå, bra gjort Agnes.

Här blev det lite fel med siffrorna... Men glad är hon ändå!!

Nu blev det rätt och Ebba ser så nöjd ut. Vill också fylla år när jag ser den högra bilden.

Oklart varför Cornelia låg på golvet men jag tog tillfället att fota. Tycker om att ballongerna låg där och gav lite festligare känsla.

Två kronor som Hannah har som jag tycker om tillsammans med serpentinerna runtomkring.

Här är tre bilder där alla ser ut som människor i alla fall. Jag ser asbrun ut på bilden i mitten och sen här så ser jag ganska blek ut :(

Tackar mina fina vänner som gav mig en mycket bra kväll, ni är bäst!!

Likes

Comments

Ikväll har vi haft en överraskningsfest för Ebba!! Sååå kul!!

Idag klockan fyra kom jag hem till Hannah och då stod Ella och Cornelia utanför hennes port. Hannah och Ebba var ute på promenad och vi hade en timme på oss att fixa lägenheten innan de skulle komma tillbaka. Ella hittade i alla fall portkoden i hennes mobil och vi gick in, fick nycklarna och gick in i hennes lägenhet. Cornelia och Agnes tyckte att det kändes konstigt när vi var hos Hannah när ingen i henens familj var där. Jag och Ella tyckte inte att det kändes konstigt, så vi skojade lite om det.

​Här är en bild som jag inte visste togs på mig och Agnes när jag försökte få upp ballongen. Det gick inte bra för mig så Ella gjorde det sen.

När vi hade fått upp allt så väntade vi i kanske 1-2 minuter innan dem kom och vi hoppade fram och skrek överraskning!

Så här blev det typ. Vi hade ballonger där det stod 15, flaggirlang, serpentiner och ballonger.

Vi gick och köpte asiatisk mat. Jag och Hannah delade på stekt ris med kyckling och de andra tog lite annat. Hannah skvätte så mycket med sojan när hon öppnade den. Så kul. Det kom på bordet, i hennes ansikte, på tröjan och sen började det rinna in i hennes tröja hahah.

Sen efter vi ätit så umgicks vi, spelade musik, pratade, Ebba öppnade paket, vi åt godis, kollade i skolkatalogen, kollade om någon hade skvaller och sånt annat man gör när man firar någon som fyllt. 

Kul hade jag och jag hoppas att de andra, främst Ebba, också hade det. Hon blev lite överraskad men hon tyckte att det var lite misstänksamt.

Likes

Comments

Idag har jag varit på en hockeymatch. Det händer inte ofta. Min farbror hörde av sig och ville gå med oss på Brynäs-Leksand (derby) och jag tänkte att jag kunde följa med för att träffa mina kusiner. Så det blev jag, pappa, albin, min farbror, hans kollega/kompis och två av mina kusiner som gick. Dem åkte från Uppsala hit till Gävle. Min farbror hejar på Leksand och min familj hejar på Brynäs :/

Innan matchen när maskoten var i närheten. Den kom inte fram till oss men det var skönt, jag ville inte bli klappad på huvudet.

Det här var från innan de började spela och var på isen.

Matchen slutade 1-3 och Leksand vann. Min farbror blev nöjd i alla fall. Leksand gjorde de flesta målen de sista minuterna så de som lämnade innan trodde väl att Brynäs vann.

Det var ganska kul att kolla i början men typ sista perioden så höll jag på att somna mot Petronellas jacka, som var sååå fluffig och bra som kudde. Men jag var sjuk då så jag var extra trött. 

Jag fick typ inga bilder i mobilen utan uppdaterade på snapchat, vilket jag visst inte hade sparat tyvärr. Så det var inte så mycket. Där hade jag bättre och roligare bilder.

Likes

Comments

Jag, Hannah och Lydia har idag stått och sålt äppeldricka till en klassresa. En i klassen har gjort drickan och vi har sålt idag.

Vi skulle stå ute men det regnade så vi bytte plats och sålde inne i Sätra centrum. Vi hade 17 flaskor och vi sålde alla!! Så duktiga. På typ två timmar kanske. Mina förändrar köpte flera och vi åkte till ebba för att sälja henne den sista.

Det var ganska kul att sälja men det blev lite långtråkigt. Men då köpte vi presentsnöre och gjorde flaskorna finare så då blev det roligare igen.

Likes

Comments

Det här var alltså kläderna jag hade på mig.

Ett par svarta kostymbyxor,

vit tshirt - brandy melville,

bomberjacka - rut&circle,

skor - nike air force

och en gympa påse från vans.

Likes

Comments

Jag har sett Justin fucking Bieber. Alltså så sjukt, kan inte fatta det. Han var så bra.

Vi stod ganska långt fram i början, på en grej som ligger över sladdar, så vi kom högre upp. Men där blev det så trångt och folk skulle gå förbi så efter vi gått på toa typ vid tredje låten så ställde vi oss bak istället. Där såg vi typ bättre.

Vi hade kul. Vi stod och sjöng med när vi kunde texten och dansade lite. Vi stod bredvid Felicia Aveklew och Victor Höglund. Hihi.

Nu väntar vi på meias föräldrar som ska komma hit i bilkaoset. Tur att mackarna har öppet.

Hehe oups sparar de bästa bilderna till sen.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i meias bil någonstans mellan Gävle och Uppsala, något närmare Uppsala.

Jag slutade 13:30 och så kom mamma och hämtade mig. Så vi åkte hem och vi hare typ en timme innan jag skulle till meia. Mamma jobbade samtidigt som hon skjutsade mig hihi.

Ikväll så är det ju konsert. Insläppet är om mindre än två timmar. Så kul.

Har börjat med en vlogg nu men vi får se om den kommer upp, på kanalen jag inte har än.

Likes

Comments

Sen jag kom hem har jag haft mycket att göra. Jag har behövt göra iordning för imorgon, vad jag ska ha på mig, med mig osv. Jag har städat rummet lite men kommer behöva slänga ihop resten sen. Jag har försökt få mer minne i min mobil. Så jag har raderat kanske 20 videos. Jag har pluggat, tränat, duschat och har nu ansiktsmask.

Det har varit ganska hektiskt och min energi har inte varit så bra och absolut inte mitt humör.

Jag är inte redo för imorgon. Vill inte alls till skola. Behöver också lyssna på ett poddavsnitt som tar upp mycket plats i mobilen och så behöver jag lära mig refrängerna i justins låtar. Får försöka med det imorgon. Nu behöver jag min sömn.

Titta så bra!! Har fått bort mycket.

Likes

Comments