Pussas lite med giraffer

Dem här elefantungarna är föräldralösa. Några av dem har blivit övergivna efter att deras mammor dött av t.ex sjukdom, men många är föräldralösa pågrund av tjuvjakt.

Lunch och en bild tagen ifrån bussen på Toymarket. En marknad som vi ska besöka imorgon.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag gick ett domstolsbeslut igenom att det ska vara omval här i Kenya. Vi fick därför inte lämna internatet, eftersom det skulle kunna uppstå konflikt. Så istället hängde vi hemma. Vi målade lite i bildsalen, såg på film, lekte charader och beställde delivery. Det var mysigt iallafall. Kram!

Likes

Comments

Hej! Nu har jag varit på svenska skolan i ungefär 10 dagar. Det har varit jättekul. Det är alltid någonting som händer. Här finns det playstation, pool, volleybollplan, fotbollsplan, tennisplan och basketplan och såklart 80 andra elever. Skolan har även börjat, men hittills har det varit väldigt lugnt. Jag har många håltimmar, men eftersom skolan ligger typ 50 meter från internatet så kan man gå hem och sova eller hänga vid poolen under håltimmarna. Maten är bra och lärarna och internatvärdarna är väldigt trevliga. Hittills har vi bara fått vara på internatet och i köpcentrum dock, på grund utav säkerhetsskäl och för att vi inte fått våra ID-kort än. Man börjar känna sig lite instängd, men internatvärdarna säger att vi sa få korten den här veckan. I helgen ska vi åka till ett elefantbarnhem och ett giraffcenter. Det ska bli jätteroligt! Ska försöka ta mycket bilder då.

Här är iallafall lite bilder ifrån tiden som gått.

Kram!

Likes

Comments