jag har varit trött I flera dagar och tänkt varje dag att jag måste gå ut och skörda vinbären. Det har tagit emot och det har kännt som en börda och sjukt tråkigt att plocka. Det slår mig verkligen att jag inte känner mig själv särskilt bra eller kanske snarare glömmer bort vad jag gillar och inte...För idag gick jag ut med bunken I högsta hugg och plockade för glatta livet..Det var inte alls jobbigt eller tråkigt. Jag borde veta vid det här laget att det är just sådana här "småsaker" som gör mig genuint lycklig. Att I all enkelhet plocka vinbär med hunden som sällskap, och veta att jag kan äta bär resten av året känns så jädra gött Det blir även så tydligt för mig vilket överflöd vi lever I och vilket överflöd naturen ger!! Så ett frö och naturen återgäldar dig tusenfalt!! Den här gamla busken har förmodligen stått hur länge som helst för grenarna är alldeles mossiga och ändå star den här och leverar!!

Moder Jord är så generös. Om vi alla bara kunde se det...slappna av lite och börja dela med oss


bild till höger är från mina pallkragar. Salladen svämmar över och morötterna behövs nog gallras:)

Gillar

Kommentarer

Då var jag härigen…tillbaka I 7-4 träsket…det heliga heltidsarbetet.

Bloggen har legat påis då prioriteringarna har ändrats här hemma. Mkt tid på jobb =mindre tidnågonannanstans..

Jag har inte enshaft nån lust att skriva. Det är som om allt händer så fort och de därstunderna av stillhet blir färre och kreativiteten stagnerar litegrann. Menidag kände jag att det var dags o skriva av sig lite igen=)

Tur är det väl attjag ändå trivs på jobbet, jag lär mig massa nytt hela tiden och få ta mycketeget ansvar så det är nice. Huvudfokus just nu är ändå bara att kolla läget,planera hur jag ska gå tillväga för att förverkliga mina drömmar.

Fastän jag inte har ngn semester I sommar såtänkte jag försöka ge mig iväg på lite äventyr iaf och att göra varje dag tillen härlig dag. Åka o bada, dansa, träffa någon ny människa, lära mig något nytt m.m.

Åå änsålänge går detbra!! I helgen var jag på "international green world yoga and sacred musicfestival" I Skåne.

Det som drog mig ditvar inga mindre än Tomas Di Leva och ett australiensiskt par som kallar sig förSacred Earth.

Spelningarna varjättefina och jag deltog även I yoga och en föreläsning.

De två dagarnaägnade jag mycket åt meditation, sång och dans och nu I efterhand känner jagmig mycket lugnare och harmonisk. Jag är en väldigt empatisk och inkännandeperson som gör att jag reagerar väldigt starkt på andra människor. Jag kännerväldigt mycket kan man säga=) Det kan ställa till med lite oreda I mig när jagumgås med andra människor om jag inte är uppmärksam. Ibland snappar jag uppandra människors tankar och känslor och upplever dem som mina!! Inte särskiltbra eller trevligt, speciellt inte om det är negativa tankar.

Men under den härveckan har jag tillbringat mycket tid ensam och verkligen känt in min egnaenergi. Tänkt på vad jag vill och vad jag står för och det hjälper verkligentill att få lite distans och att bli uppmärksam på vad som är mitt eller någonannans. När jag är grundad och känner mig stabil I mig själv är det mycketlättare att umgås med andra människor utan att påverkas för mycket av derasbagage och laster.

Jag har även enkänsla av självkärlek. När jag andas och känner min kropp känns den varm ochfull av liv. Det känns som att jag får en varm kram av mig själv, konstant…vetinte hur jag ska förklara det på annat sätt. Det känns väldigt bra iaf och jaghoppas att jag kan hålla den känslan vid liv. Önskar alla som läser att ni också kan känna kärlek till er själva! Relationen till dig själv är den viktigaste relationen som finns<3

Gillar

Kommentarer

Nu är det slut med långa mysstunder vid frukostbordet...
jag har nu bytt jobb...igen elr vad man ska säga och det innebär jobbstart klockan sju istället för nio.
Jag har börjat jobba i grannkommunen på fritid. Så den här sommaren kommer jag sköta om badplatser, sporthallar och förbereda ishallen. omväxlande och schysst jobb!

Det ska bli skönt att inte sälja utan bara fokusera på service! att städa, laga saker och göra fint på badplatser.

Då jag växt upp på landet var jag beroende av att ha körkort och egen bil...det har varit en stor frihet att ha tillgång till det men samtidigt har jag kört i tid och otid, aldrig riktigt planerat körningar o tänkt på samåkning o såå.
så att jag nu ska åka buss till jobbet varje morgon (det tar lite längre tid och jag får stiga upp tiiidigt) känns lite ovant och konstigt men framförallt känns det bra. Jag sparar tid på ett sätt genom att kunna vila eller läsa på bussen. Släppa fokus på bilen. Sen känns mkt bättre att det är miljövänligare också såklart!! nu får jag lite mer frid i själen helt enkelt☺

o mysfrukostarna är utbytta till en ljuvlig morgonpromenix till bussen...älskar att se solen påväg upp och morhonljuset som ger naturen en helt annan känsla.

hoppas ni får en bra dag! Kram

Gillar

Kommentarer