Hej mina underbara läsare!
Dagen började ju jättebra som vanligt...Helt ärligt så gjorde den inte de, jag gick upp 1h innan jag skulle åka till skolan och då tänkte jag YES idag kommer jag inte försent i alla fall. Jag gick ner till min moppe i tid å fixade allting. Startade moppen men den starta inte...... Så de sluta med att jag kom 5 min försent till idrotten. Och de va så drygt idag på idrotten jag hade biptest men jag tyckte de gick bra i alla fall.
Sen när jag kom hem har jag bara tagit det lugnt å åkt till Maxi och köpt hårfärg. Så imorrn blir de och färga håret! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Dagen idag började inte bra, jag vaknade och kunde inte stödja mig på höften. Men efter ett tag så kunde jag stödja men då knäcktes höften i varje steg jag tog och det var verkligen obehagligt!!! Så mamma och jag åkte in till akuten. Först satt jag i ett väntrum i ca 15 min. Sen kom en undersköterska och vi gick in i ett stort rum med bara massa sjukhus sängar. Där tog vi lite prover innan jag fick komma in i ett eget rum och där fick jag faktiskt ligga och vänta 2 timmar innan överläkaren kom. Hon frågade massa frågor och sen fick jag göra olika rörelser eller vad man ska säga, för hon ville kolla vad de kunde va för fel på höften. I alla fall så blev jag skickad till röntgen där jag fick ligga på en bår i 20 min innan allt var klart. Sen fick vi vänta i samma väntrum som när vi kom dit och 5 min senare kommer samma överläkare säger att allt såg fint ut och att jag är över rörlig och eftersom jag även har slagit mig där så kan höften vara svullen och då gör allt ondare så jag ska stödja mig på kryckor tills de blivit bättre. Jag var klar på akuten vid 10:30 å då åkte jag till skolan och var där till 12:00 då jag åkte hem för jag mådde inge bra, jag var trött, slö och ont i höften så jag tog bussen så jag va hemma vid 13:15 :) Så när jag kom hem har jag bara gjort min morbrors bästa mat recept och jag kan bara säga att det är sååååå gott, kolla på bilden längre ner och sen efter jag ätit har jag bara tagit de lugnt. Sen runt 16:00 tiden kom pappa med kryckor och även en Cola från donken som jag önska mig :)
Hoppas ni hade en bra dag, så hörs vi snart igen :)

Likes

Comments

Heej hoppas att ni haft en bra dag hittills!
Idag kom jag hem från skolan ganska tidigt, klockan var väl runt halv 2 och då började jag riva ut allt mitt smink ur badrummet. Jag fick lust att kolla igenom allt och organisera om alltihop. Har så galet mycket enligt mig själv, andra kanske har mer och finns säkert också dom som har mindre. Enligt mig har jag MYCKET!! Tog väl en halvtimme att fixa allting..men värt var de för jag är nöjd👌🏻 Just nu sitter jag och tar de lugnt och lyssnar på Spotify 💪🏻
Här kommer bilder från min rensning och hur de blev till slut. Super nöjd. Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi👏🏻

/Ida

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att visa före och efter bilder. För jag färgade nämligen håret igår. Jag färgade dagen efter julafton men de blev katastrof... Därför tänkte jag göra om de nu så här kommer lite bilder :)

Det här är då före färgningen :)

Det här är då efter. Vilken skillnad. Jag är super nöjd :)

Jag använde Mood hårfärg, i färgen svart. Jag fick lov att köpa 2 för jag har så tjockt å långt hår :)
Jag vet inte om de finns bättre hårfärger men jag tyckte denna var bra och de ska verka i 20-30 min bara så de är super bra :)

Likes

Comments

Nu tänkte jag ju då testa den där glassmaskinen jag köpte på Rusta och eftersom jag hade så mycket gott att välja på så blandar jag alla dessa 3 godingar i en och samma glass så vi får se hur de blir.

Asså denna maskin kostar 99kr på Rusta vilket jag tyckte var värt de men de stod även att de tar 15 min att göra men med alla förberedelserna och allt de där tar de säker 45 minuter om inte mer men klart värt de om man är sugen på glass.

/Ida

Likes

Comments