View tracker


Godmorgon!
Onsdag morgon och jag har haft den bästa helgen på väldigt länge.
Lördagen startade med en väldigt god brunch på gamla teatern, fanns så mycket som var gott.. Amerikanska pannkakor med massor av tillbehör, äggröra och bacon och smoothies var lite utav de jag åt. Inte nog med god mat utan sällskapet var också perfekt, var där med min familj och mina släktingar, fick äntligen träffa mina små kusiner igen efter väldigt lång tid ifrån varandra, underbart!!


På eftermiddagen åt jag middag med mina bröder och Ebba på Republiken, som sista grej innan Erik och Ebba åker tillbaka till Österrike. Riktigt gott var det!
Sedan gick vi alla på bio.
Avslutade kvällen med att åka runt med Ebba och köra hennes pappa som var ute, en väldigt bra lördag måste jag säga!
Det tråkigaste med helgen var att vi gjorde detta för att min bror och hans flickvän åker tillbaka till Österrike i sex månader på lördag, så detta var en sista grej innan dom åkte. Kommer sakna dom så himla mycket, men tur är att dom endast är ett telefonsamtal bort.

Veckan har varit lite slitsam då jag har jobbat både måndag och tisdag antingen innan eller efter skolan, men gillar mitt jobb så det gör inte mig så mycket!

Idag har jag skola till kvart över tre sen ska jag hem och kika på någon bra serie och bara dega i sängen.

hörs!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Nu har jag också gått och blivit med blogg, eftersom jag inte tidigare bloggat tänkte jag börja med och berätta lite om mig själv.

• Vem är jag?
Jag är en trevlig och glad tjej på 18 år som pluggar sista året på gymnasiet till Personlig tränare.Jag har nästan alltid tyckt om träning och saker som har med träning att göra.
2014 var året då jag tog mitt pick och pack och flyttade till Östersund, tidigare kommer jag från en liten by 6 mil utanför Östersund som heter Svenstavik där jag växt upp med mina fyra bröder och mina föräldrar.
På min fritid älskar jag att umgås med mina vänner och min familj, träna är också något som ligger mig varmt om hjärtat.Mina helger består ofta av väldigt hög musik och en del drinkar i baren med mina partypinglor.
När jag inte sitter i skolbänken jobbar jag på gym24 och i Hackås som gruppträningsinstruktör, älskar verkligen mitt jobb!!
Ja, det här var lite om mig själv.


Likes

Comments

View tracker