I lördags var det nyårsafton och jag firade in det nya året med fina vänner och det blev en väldigt lyckad kväll!
Nu är det 2017 och jag hoppas att året blir väldigt bra 🍻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen jullov!
I tisdags var jag hem till Svenstavik och kikade på min älskade lillebror som hade Nobel, så himla stilig och fin var han!

Onsdagen bestod av trippelbollsturnering på skolan, vilket innebär att man turnerar i fotboll, innebandy och volleyboll. Gick riktigt bra för oss i år, det hela slutade med ett första plats och match mot lärarna.
En väldigt bra vecka har det varit och nu är det äntligen jullov, weyy! Så himla skönt.

Likes

Comments

Äntligen fredag!!
Veckan har varit lite seg som vanligt och mycket att göra, besök på medicin direkt som gick lite sisådär, jobb och skola.
men nu är det äntligen dags för lite helg!

Min fredag har varit otroligt bra, startade dagen med ett tidigt morgonpass på gymmet, körde då ben och mage..
Gjorde mig sedan klar för jobb på gym24 som är att träna seniorerna, gick riktigt bra faktiskt :)
Klockan tio började skolan och då stod ett mördarpass på schemat med våran mentor, svin jobbigt men riktigt kul och väldigt skönt efteråt.
Efter detta hade vi lektion i ungefär en och en halv timme sen slutade vi..
Skönare fredag!

Resten av dagen består utav lite städning och någon bra film, underbart att bara vara hemma och mysa till det ibland.

Hoppas ni får en underbar helg!

Likes

Comments


Godmorgon!
Onsdag morgon och jag har haft den bästa helgen på väldigt länge.
Lördagen startade med en väldigt god brunch på gamla teatern, fanns så mycket som var gott.. Amerikanska pannkakor med massor av tillbehör, äggröra och bacon och smoothies var lite utav de jag åt. Inte nog med god mat utan sällskapet var också perfekt, var där med min familj och mina släktingar, fick äntligen träffa mina små kusiner igen efter väldigt lång tid ifrån varandra, underbart!!


På eftermiddagen åt jag middag med mina bröder och Ebba på Republiken, som sista grej innan Erik och Ebba åker tillbaka till Österrike. Riktigt gott var det!
Sedan gick vi alla på bio.
Avslutade kvällen med att åka runt med Ebba och köra hennes pappa som var ute, en väldigt bra lördag måste jag säga!
Det tråkigaste med helgen var att vi gjorde detta för att min bror och hans flickvän åker tillbaka till Österrike i sex månader på lördag, så detta var en sista grej innan dom åkte. Kommer sakna dom så himla mycket, men tur är att dom endast är ett telefonsamtal bort.

Veckan har varit lite slitsam då jag har jobbat både måndag och tisdag antingen innan eller efter skolan, men gillar mitt jobb så det gör inte mig så mycket!

Idag har jag skola till kvart över tre sen ska jag hem och kika på någon bra serie och bara dega i sängen.

hörs!


Likes

Comments

Hej! Nu har jag också gått och blivit med blogg, eftersom jag inte tidigare bloggat tänkte jag börja med och berätta lite om mig själv.

• Vem är jag?
Jag är en trevlig och glad tjej på 18 år som pluggar sista året på gymnasiet till Personlig tränare.Jag har nästan alltid tyckt om träning och saker som har med träning att göra.
2014 var året då jag tog mitt pick och pack och flyttade till Östersund, tidigare kommer jag från en liten by 6 mil utanför Östersund som heter Svenstavik där jag växt upp med mina fyra bröder och mina föräldrar.
På min fritid älskar jag att umgås med mina vänner och min familj, träna är också något som ligger mig varmt om hjärtat.Mina helger består ofta av väldigt hög musik och en del drinkar i baren med mina partypinglor.
När jag inte sitter i skolbänken jobbar jag på gym24 och i Hackås som gruppträningsinstruktör, älskar verkligen mitt jobb!!
Ja, det här var lite om mig själv.


Likes

Comments