elin höglund
flirt hästak

Hej💕
Idag blir jag hemma från skolan efter som att jag inte har någon röst kvar. Igår hade vi nationella prov i biologi som jag tycker gick ganska bra ändå.
Nästa vecka så kommer dom i engelska som jag är super nervös över då jag inte har super lätt för just engelska. Men nu när jag är hemma så passar jag på att plugga in dressyr programmet. Jag hoppas på att Flirt inte är varm i kotan länge till så jag hinner rida till henne innan SCA-cupens dressyr.

Hoppas ni har en bra dag💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 94 readers

Likes

Comments

Heej👋🏼
I helgen så har Flirt fått nya skor.
Vi har bara promenerat henne nu i helgen för hon är lite varm i höger kota fram😁, Så mamma och jag har kört biolight på ryggen och på kotan som är varm. Igår gick vi med Julia runt sandslån på en solig och mysig tur💕

  • 93 readers

Likes

Comments

Hej! Det va ett tag sedan😅 I helgen var jag och Flirt i Härnösand på deras fina anledning och hoppade 90cm och 1m på deras Pay&jump. Hästen skötte sig toppen men ryttaren mindre bra😅🙈. Jag vet inte riktigt vad jag sysslade med. Jag lyckades ställa till med att jag ramlade av henne för första gången på framhoppningen. Det var helt mitt fel, jag höll henne precis innan hinderna (fråga mig inte varför) men hon hoppade och jag va inte med så på andra sidan hindret va jag av och stod på fötterna. Inte hade jag lärt mig nått av situationen, väl inne på 90cm banan så gör jag samma sak men sitter som tur va kvar😅. När jag väl va klar med den förskräckliga 90cm rundan så va jag lite irriterad på mig själv då vi rivit ett hinder och typ slickat dom andra med "baktassarna" så jag bestämde mig för att sluta hålla på och låt gamla tanten sköta de hon kan. Och jag gjorde ett bra val hem kom vi med en felfri 1m runda. Men bankärran måste tränas lite efter vinterns lite mindre hoppning efter som att hon nästa är på alla bommar som leder till att jag kollar bak efter typ varje hinder😅. Men bra träning och är glad att jag kunde ändra sättet jag red på i 90:in så jag inte satte henne i skiten hela tiden.
Bästa hästen💕🐴🦄

  • 96 readers

Likes

Comments

Hej! I mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om min häst.
Hennes hela namn är Flirt Hästak men vi kallar henne bara för Flirt. Hon är ett fux sto på 18 hela år.
Denna tjej är en mycket fin häst med mycket vilja i sig. Hon älskar hoppningen, hon gör alltid sitt bästa inne på banan med hennes vilja och korta Galopp så är hon mycket lätt att vända på och omhoppningen är nog det roligaste på tävlingsbanan.
Flirt är snäll i all hantering trots sin färg😉
Hon går in själv i transporten och står som ett ljus.
Hon är helt underbar och cool lugn under tävling hon kan stå och sova tills man ber henne göra nått. Hon är trafiksäker, en sten bredvid vägen är nog läskigare än den stora lastbilen som kommer bredvid henne. Uteritter själv och med andra går lika bra vilket som.
Flirt och jag har bara känt varandra i ett halvår då vi hämta henne i juni, ändå har vi hunnit starta några tävlingar och hon ha bara plockat rosetter🎀 Det är meningen nu att vi ska komma ut och tävla denna säsong och vi tänker att vi kör några tävlingar med 90cm och 1m och om hon sköter sig som hon har gjort så ska vi köra på 1m 1,10m för att få lite utmaning och nya mål.
Flirt är även mycket fin i dressyren om man hittar dom rätta knapparna,hon ser ut att vara enkel att rida men det är en mycket känslig dam.
Flirt betyder väldigt mycket för oss då hon passar mig så bra i både hoppning och dressyren.
Så detta fux sto står mig väldigt varmt om hjärtat och jag hoppas vi kommer ha en kul sommar utan skador eller sjukdomar!💕

Här kommer några bilder på flirt💗

Likes

Comments