Allmänt

Hej alla fina! Idag är det ju lill-lördag och halva skolveckan är redan avklarad! Idag slutade vi redan vid 12, vilket var otroligt skönt. Har varit så himla trött utav alla nya intryck under de senaste dagarna att jag somnat på bara några minuter på kvällarna. Längtar tills skolan dragit igång ordentligt när rutinerna har satt sig och vi fått skoldatorn och allt sånt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hello babes! Kan knappt fatta att det är redan imorgon som skolan drar igång! Kändes som det var nyss jag sökte in? Börjar verkligen bli super nervös, men samtidigt ska det bli så skönt med en "nystart" och bara satsa på det som känns rätt!

Idag var jag uppe tidigt för att hinna med att checka av alla saker på min to do-list. Har kommit en bra bit på vägen och klockan är inte så mycket ännu vilket känns så skönt! Har i stora drag bara små saker som att packa väskan och välja outfit kvar, vilket borde gå rätt så fort med en go podcast i lurarna!

Puss & kram på er! <33

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon allesammans! Klockan ringde vid 9 imorse, kan inte ligga och sova tills 12 när skolan bara är en helg bort, men låg faktist och drog mig i över en timme och bara kolla runt på socialmedier. Nu sitter jag här och bloggar och äter lite frukost bestående av fil med super goda jordgubbar i, bra start på dagen!

Dagen är helt fullbokad idag faktist. Först läkarbesök och sedan direkt till fransfix. (Hade sådan panik när läkartiden lades på min franstid men min fransstylist lyckades boka in en senare tid, snacka om lättnad.) Senare ikväll vet jag dock inte om jag följer med en snabbis hem till mina föräldrar eller om jag åker hem till mig och tar en tidig kväll och laddar inför en dags shopping imorgon.


Likes

Comments

Allmänt, Mode

Jag vet inte varför men jag älskar skal till mobilen? Tycker att det kan vara en sådan fin accessoar till outfits och bara gör vardagen lite roligare. (+ tappar mobilen ca heela tiden.) Nu när jag var på Ullared var tanken att jag skulle köpa kanske ett nytt men det "råka" bli tre istället, alla från Ideal of Sweden. Tycker verkligen att deras skal har något extra med gulddetaljerna och de fina mönstren!

Ni hittar de rosa här, det blåa här och de gröna här! (Adlinks)

Likes

Comments