Contains affiliate links Allmänt

Hur snygg är inte min nya tröja? Syns väldigt dåligt men lovar att det verkligen kommer bli en favvis i garderoben nu i höst och vinter! Ni hittar den här! (adlink)

Har en riktig fullspäckad vecka framför mig, känner mig dock väldigt confident inför den här veckan vilket känns så såå skönt! Hade tänkt att jag ska ner en liten snabbis på stan för att kolla på en mysig höst-tröja efter skolan och i helgen tar jag tåget mot Borås, tycker det är så mysigt att åka tåg nu på hösten?

Puss på er!! <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

För några år sedan var jag en väldigt osäker tjej, kände att jag inte riktigt passade in någon stans, brottades väldigt mycket med vem jag var och vem jag ville vara. Om jag hade fått åka tillbaka i tiden hade jag gett mig de här 3 tipsen:

1. Uppskatta det positiva i livet. Jag är fortfarande super dålig på att fokusera mina tankar på det bra som händer i livet men märker så stor skillnad de dagar som jag faktist gör de i mitt mående.

2. Umgås med din familj. Jag har haft förmånen att ha en familj som stöttat och stått bakom mig i mina drömmar. Nu när jag flyttat hemifrån och inte träffar dem varje dag uppskattar jag så mycket all kärlek jag får från dem vilket jag hade önskat att jag gjort tidigare.

3. Va inte rädd att be om hjälp. Får ont i magen på att tänka på hur mycket lilla Elin gick runt och ältade för sig själv utan att be om hjälp, ingen människa kan göra allt ensam. Det är verkligen inte farligt att sträcka ut en hand när det blir för mycket runt om.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er mina fina! Har varit lite tomt på bloggen under veckan för att jag har behövt fokusera lite extra på skolan. Har börjat få in en bra rutin vad det gäller skolarbetet så förhoppningsvis blir livet lite mindre stressigt och mer fokus på bloggis!

Under allt pluggande i veckan hann jag med en fika med en kompis från förr. Verkligen super mysigt att träffa henne och bara snacka, tror att vi både behövde det. Nu i helgen blir det ännu mera plugg för min del (surprise) men ska hem till mamma och pappa på lördag för att få ett litet break innan nästa vecka drar igång.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

1an // 2an // 3an

Huuur fina tröjor som jag har beställt? Har verkligen kikat in båda extremt länge och kände att jag var tvungen att köpa dem nu när det börjar bli ännu kyligare ute. Stickade tröjor är ett måste på hösten!

Klickade även faktist hem mina drömskor just nu från Steve Madden. Även dessa har jag kikat på en längre tid och bestämde mig att slå till när de ändå fanns inne i min storlek. Dock så behöver jag sälja av lite andra skor för att göra plats åt nya godingar och tyvärr även mina nästan helt nya skor från K.Cobler (här hittar ni ett inlägg jag gjorde om dem) så om det är någon som är sugen skriv här nedan i kommentarerna!!

Likes

Comments