Har ätit alldeles för himla mycket så min lilla magen var inte riktigt så himla glad. Men det blir ju lätt så när man är iväg, eller hur?!

Vilket fall så har jag ätit big big frulle och typ hunnit fixa mig lite halvt, åkte strax tillbaka till mamma och fixar klart mig sen iväg igen!
Kan ju berätta mer sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 296 readers

Likes

Comments

Hej på er!
Va ett tag sen, skyller på att jag haft fullt upp haha!
Veckan har gått relativt fort faktiskt vilket alltid är ett plus i kanten! I Onsdags och Torsdags var det framtidsdagar, alltså alla 01:or kommer på typ gymnasiebesök. Kan ju säga att det absolut inte va något för mig haha. Way too much people!

Vilket fall så är det fredag idag! Yey, tog bussen ner till pappa direkt efter skolan och blir kvar här inatt. Ha massa planer hela helgen, men berättar mer för er då!
Kramar!

Så bra! Rekommenderar!

  • 301 readers

Likes

Comments

  • 385 readers

Likes

Comments

Har haft fullt upp dem senaste dagarna så har glömt bort bloggen helt och hållet.

Gick till skolan som vanligt igår och senare på kvällen hamnade jag hos Linn, dagen är oplanerad så vi får väl helt enkelt se vad som händer!

Typ så här brukar det se ut när folk tar bilder på mig!

  • 393 readers

Likes

Comments

Hej friends!

Idag har det vart en bra dag faktiskt, över förväntningarna, faktiskt. Åkte till skolan som vanligt och åkte tillbaka till Fritsla vid 14 tiden, hittade Linn hos frissan så hon hängde med mig hem och vi han typ bara komma innan för dörren innan vårt spontana inre kom på iden att åka till Kinna. Behövde ändå nya fransar så det passade ju sig. Efter det gick vi vidare till donken eftersom vi väntade på skjuts.

Blev oxå så sjukt sugen på att fixa håret när jag såg att Linn gjorde det haha. Så imorgon tänkte jag la beställa en tid. Har redan planerna spikat i sten vad ja vill göra. Tänker att ja visar er före och efter bilder sedan!

Kram kram

Likes

Comments