Hej vänner!

Har en stressig period just nu så det är svårt att hinna med allt! Tiden rinner liksom iväg, dagen planer är iallafall gymmet senare ikväll.

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Kan börja med att säga att min så kallade "paus" här är över och bloggen är igång igen!
Ett inlägg om dagen?! Sounds good?Vaknade tidigt idag, alltså ovanligt tidigt för att vara mig?! Men men antar att det var bra haha. Dagen planer består av att jag ska hem till F! Vet inte alls vad vi ska hitta på eftersom vädret är som det är!


Tänkte slänga in en life update lite senare eftersom det har hänt en hel del sen sist!

Kramar!

  • 22 readers

Likes

Comments


Hej på er!!

Försov mig i morses. ( Inget ovanligt faktiskt ) Men kom i alla fall i väg till skolan och i tid. Vi gjorde inte alls mycket i skolan så inget kul med det. Vi hade dock styrketräning på gymmet på idrotten och ''stark'' som jag är gick det ju JÄTTE bra för mig. Fick en ''liten' panikattack på eftermiddagen på svenskan också. Efter skolan åkte jag och Linn till Kinna och gick in på Lindex och sedan vidare till gymmet. Hade faktiskt tänkt köra igång med det på riktigt igen, får se hur de går men de blir nog bra. Kom hem rätt sent men sådant passar ju mig utmärkt, hihi. Det lilla som är kvar utav kvällen lär blir väldigt lugn, imorgon är det sista skoldagen så det ska blir hur skönt som helst!!

Likes

Comments

Hej på er!

Har haft det lite upp och ner det senaste men vafan, livet går vidare. Tisdagsplanerna är ganska oklara än så länge. Så vi får helt enkelt ta o se vad dagen bjuder på!

  • 146 readers

Likes

Comments

Hej vänner!
Hela dagen blev spontan igår och det är de som faller mig bäst i smak! Skolan rullade på bra och vi hade praktiskt för de mesta, så rummet upp för de! Hade lite up side down dag igår så slutade med en typisk "gärikväll" hos Linn. Va egentligen bort bjuden på fest men åkte till Linn och hade deep talk kväll istället! Vi åkte till Borås och spontan shoppade hela förmiddagen.
Blir nog en lugn Lördag för mig, har dock lite små planer!
Kramar

  • 166 readers

Likes

Comments