Förlåt för jag inte upd. på ett tag. Det blev lite mycket i torsdags och en glömde jag bort det. Men nu väntar jag på att mitt zumba pass ska börja. Jag har inte varit på pass på jättelänge och vi får se hur det går. Jag tränar mest styrka för jag inte gillar att träna kondition haha. För er som inte vet vad zumba är så dansar man fast det är mycket jobbigare. Men nu är det nog tjatat om träning haha. Ni får ha det så bra så hörs vi sen eller imorgon<3
Kram Elin
❤️

Här är en bild på mina nya naglar haha. Och de var en God natt bild till dom jag har dagar med på snapchat haha. Ni får gärna lägga till elinslife på snap.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon på er❤️
Nu sitter jag och väntar på att min idrottslektion ska börja. Jag var så trött i går när jag hade ätit middag så jag gick och la mig i sängen och somna nästan. Jag hade tänkt och plugga men så blev det inte. Men man kan få ha någon ledig dag ibland sådär.
Ni får ha det så bra så hörs vi senare
Kram Elin
❤️

Likes

Comments

Det här går inte bra. Jag har inte tagit en enda bild idag heller. Men jag glömmer bort det hela tiden också. Men nu har jag slängt i mig lite mellanmål och de var Cloetta fruity bite. Jag tycker dom var goda.
Ej reklam!
Nej men nu måste jag sticka ska på min teater och sedan kommer mormor hit på middag.
Ni får ha det så bra så hörs vi sen eller imorgon
Kram Elin
❤️

Det finns också i smaken tranbär jag tyckte båda var lika goda. Det låter nu som jag blivit sponsrad men det är jag inte haha. Men jag ville bara tipsa om dom. Det är ju sjukt smidigt att bara ta med en sån här till skolan och som mellanmål

Likes

Comments

Jag har helt glömt bort att ta bilder idag. Jag är lite ovan med det här nu men jag ska försöka ta bilder imorgon.
Jag har inte gjort så mycket roligt i skolan idag. Men nu sitter jag på bussen hem. När jag kommer hem ska jag göra mina läxor och vi ska baka till matten och räkna ut hur mycket varje muffins kostar. Jag kommer inte klara det för jag är inte så bra matte.
Men jag ska inte plugga jag ska till scouterna. Det är faktiskt roligt. Vi är inte bara ute i skogen, jag har varit på ett läger där Panetoz uppträdde. Jag vet inte riktigt hur man skriver det haha.
Men ni får ha det så bra så hörs vi sen
Kram Elin
❤️

Inte så bra bild. Vill ni att jag ska ha dagens outfit?? Kommentera isf❤️

Likes

Comments

Heej!

Idag har jag varit i skolan och måndagar är dom jobbigaste dagarna för mig. Jag har 6 lektoner och sammanlagt har jag 1 timme och 10 min rast. Jag börjar med klasstid rast matte rast so rast bamba eller lunch som vissa säger. Sen har jag svenska engelska och det beror på så har jag retorik varannan vecka och no- labb varannan vecka. Idag hade jag no-labb och då sluta jag 15:50 men när jag har retorik så slutar jag 15:30.

Ni får gärna skriva vilken dag ni tycker är jobbigast i skolan för er.

Jag har inte så mycket bilder just nu men ska försöka ta mera bilder imorgon. Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om.<3

Kram Elin<33

Den här dåliga bilden tog jag i lördags när jag hade klippt mig och blivit flätad

Likes

Comments