Nu under den senaste perioden har jag ständigt hört av folk som vänner, folk i skolan och lärare.. att jag inte borde välja den linjen som jag vill gå på. Endast för att jag inte är bra på matte, vilket är en stor del av linjen. Innan någon hade sagt något hade jag inga tveck om att gå någon annan linje än Natur. Men så småningom blev jag allt mer osäker och började tänka att det här klarar inte jag och att jag måste välja något annat och kan inte bli läkare som "jag" vill. Jag fick allt mer panik och självförtroendet försvann. 

Men det var några, några personer som sa: Välj det du vill, det spelar ingen roll att du har dyslexi och dyskalkyli du klarar det ändå det vet jag! Och det gjorde att jag faktiskt valde Natur till sist. Det kommer inte bli lätt det vet jag men jag är villig att prova och kämpa för det jag vill. Om man bara ger sig F.. på att man kan och ska så klarar man det. Det handlar bara om att tro på sig själv. Med det vill jag säga att vilken position du än är i, om det är att du inte vågar vissa vem du är, inte vågar ansöka till ett sommarjobb eller som jag inte tror du är tillräckligt bra, för att folk kanske sagt det. Isåfall FA...K DEM. Vet du vad, du är grym och klarar allt bara du tror på dig själv, för det gör jag. 

Dem som bara trycker ner dig är inga riktiga vänner och är inte förtjänta att vara din vän heller och är bara avundsjuka på hur modig du är. Tveka aldrig på att du inte är tillräckligt bra för något/någon eller för vem du är. För det är du! Du behöver bara tro på dig sig och gå in med självförtroende, så kommer du äga. Men om du inte kan det som jag inte kunde så FAKE IT TO YOU MAKE IT!

Man behöver inte vara bäst på allt för det är igen, det är något som byggs upp med tiden. Efter det här fick jag en tanke ställare. Så gör precis vad du vill och va dig själv för då är du som bäst! Och tro aldrig att någon är bättre än dig och att du aldrig skulle kunna nå dit för det kan du, alla börjar från scratch någon gång .

Så hej jag heter Elin Hess och har dyskalkeri och dyselexi och jag är tillräckligt bra för att klara Natur linjen, låt ingen sätta sig på dig! hoppas någon blev inspirerad av det här att tro på sig själv! 

Godnatt!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag har vart en ganska jobbig dag först var det nationella prov i SO! Och sedan en jobb intervju, den gick bra men var såå nervös. Jag hoppas det inte syntes heh. Men nu är äntligen dan slut och jag har pluggat klart till några andra prov jag har. Och kan äntligen ta det lugnt! Ha en under bar kväll, så hörs vi<3

Likes

Comments

Hej alla fina!
Först måste jag bara säga att vi har flyttat ifrån Östermalm till st:Eriksplan men vi kan inte flytta in direkt så om en månad får vi flytta in och så länge bor vi i en hyrd lägenhet. Och så klart skulle den inte ha wi-fi eller diskmaskin och knappt något varm vatten..
Och däremellan tog därför mitt internet slut..huh.. Därför har jag inte kunnat uppdatera men nu är jag hos min mamma där vi faktiskt har wi-fi.
Pray with me! Hihi

Haha Aja här är en outfit som jag blev galen i på BIKBOK!
Det är ett par tunna byxor som är som linne tyg, SUPER sköna!
Och en body som var såå fin! Med byxorna, hatten och bodyn blev det runt 1000kr

Likes

Comments

Här är några super söta fina sommar klänningar. Tänkte att eftersom det varit så underbart väder att det börjar bli dags för lite sommar kläder.

Likes

Comments

Hej alla fina!
Till en början måste jag börja med att be om ursäkt för att jag inte har vart så aktiv på sistone. Jag har inga direkta ursäkter utan bara att det vart mycket nu och jag har behövt tid för mig själv.
Tills sommaren kommer, kommer det tyvärr vara lite såhär men när sommaren kommer, kommer det komma en massa roliga inlägg.

På sistone har jag vart såå beroende av food porn och speciellt vegan food porn!
Jag har även kollat på en massa youtube videos om vegansk mat mm.. Och det kommer nog bli så att jag kommer bli vegan/vegetarian. Och nu ska jag då självklart inte sluta helt och hållet utan när man väl är ute på en tex kött resturang tar man en riktig hamburgare och på jul äter man julbordet mm..
Men förutom det kommer jag när ja flyttat hemifrån bli vegan/vegetarian.

I mitt liv just nu är allt lite stressigt och så. Alla slut prov och uppsatser o speciellt nationella prov är nu i slut spurten och inte bara en men kanske 3 på en vecka :$
Men nu är det inte mycket kvar och hittills har allt känts och gått bra tycker jag. Till er andra som också går igenom detta nu " i feel you" och fortsätt kämpa på!
Mycket mer än så har nog inte hänt i mitt liv, och jag ska försöka att lägga ut ett inlägg imorgon med och i helgen puss!
<3

Likes

Comments

Hej alla fina!
Här är ett nytt plagg i min garderob.
Jag var ute på stan i jakt efter ett nytt sommar vårligt plagg och stötte på den här fina klänningen från H&M som verkligen får fram dina former.
Och som dessutom var på rean för 200kr

Likes

Comments

1. Jag klarar inte av att ha orakade ben. Så fort jag känner lite hår måste jag raka av det

2. Jag har flyttat 5-6 gånger med varje förälder, eftersom dem skildes när jag var runt 7 eller 9 år flyttade vi mycket under dem tiden. Men även nu.

3. Jag har svårt att gå och lägga mig om jag har tex. ett stökigt rum, då måste jag först städa det.

4. Jag älskar att springa, förr förra sommaren sprang jag en mil på 1 timme och 8 min på tjej milen.

5. Jag står åtminstone i duschen i en timme 2 gånger per dag.

6. Jag älskar att äta sushi och fika med mina kompisar, vilket händer väldigt ofta.

7. Jag är lite udda men jag gillar inte popcorn, glass, tårta, chips förutom pringels, de flesta bakelserna och jag gillar sällan läsk.                   

  

8. När jag gick i 2:an hade jag nästa snaggat back till på håret och sparde lite fram, för att det var så slitet. Sen des har jag skött mitt hår något enormt och vågar knappt locka det..ahha..

9. Jag älskade att diska när jag var super liten ..hihi..

10. Jag klarar inte av att gå på A brunnar. Jag tror att det ger otur och tycker inte man ska utmana ödet, men jag kliver gärna på K brunnar för dem ger en kärlek.


Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag gick jag och en kompis till jensen buffhouse
Det var så varmt ute idag att vi kunde sitta ute! Det var så härligt,
Och tanken att vädret börjar vända är underbart!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Igår var jag som jag sa i mitt tidigare inlägg hos min kompis Anna. Det var super trevligt och vad jag hade på mig var en svart klänning från GINA TRICOT som är lite lös ner till och djup i ryggen. Jag hittade den dagen innan på rean för 50kr, ett riktigt kap.

Till det tog jag en lite varmare svart kappa eftersom det skulle bli kalt så där på kvällen. Den kommer från H&M men det är en gammal model så den finns nog inte längre kvar men man kan hitta liknande på H&M samt andra butiker.
Och la till ett par svarta converse.

Likes

Comments