Jacka- Zara
Skor- H&M
Jeans- veramoda
Tröja- Gina tricot
Väska- Trendday

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Nu har jag precis haft en jätte mysig kväll med min familj i Waxholm. Först satt vi på en bar o tog en Cola och solade lite. Senare åt vi på våran stamis resturang.
Jag tog hamburgare med pommes, och lite oförväntat fick vi bea till Pommesen. Det var SJUKT GOTT!!!! Och lite annorlunda, har aldrig hört, sett eller smakat det förr men det blev ett stort plus och en ny favorit för mig😍
Ha en bra kväll alla!!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag vaknade jag upp till ett ganska dåligt väder :/
Så jag och min syster bestämde oss för att åka in till stan för att shoppa och äta lunch. Det har varit jätte mysigt och solen kom t.o.m fram☀️
Så nu väntar vi på att min mamma som slutar om ca 5 min och sen ska vi åka förhoppningsvis till Waxholm och äta middag! Ha en bra kväll puss <3

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag shoppade jag lite inför hösten, och hittade några saker på rean.🍂
Kläderna kostade under 250kr, så gjorde riktiga fynd😝

Jeans- veramoda
Vit tröja- Gina trecot
Linne- veramoda
Blus- Zara
Grå stickad- Jacqueline de Young / veramoda

Likes

Comments

Blus- Zara
Jeans- Zara
Skor- H&M
Väska- Trendday

Likes

Comments

Hej alla fina!
Det va ett tag sen nu, det har hänt mycket sen sist. Det är sommar lov och jag har kommit in på VRG Djursholm gymnasium på natur natur. Är sååå nervös men men förhoppningsvis så går det bra.😬


Min väska kommer ifrån trendday.se
Jackan Zara
Skor Zara
Tröja SALT
byxor Zara

Likes

Comments

Igår var jag inne på Gina tricot och hittade den här somriga bomba jackan och blev absolut kär i den!
Den var tunn och skön och helt enkelt perfekt för sommaren! Jag hade min i SX vilket satt perfekt på mig.

Likes

Comments

Hej alla fina!
Min midsommar bestod av att vara nere hos min farfar i Örebro. Vi har haft det super mysigt här nere men har dock ett par myggbet nu kan man säga.
Imorgon åker vi hem till Stockholm o då ska man på en försenad midsommar fest. Så det ser jag fram emot, hoppas ni hade en bra midsommar KRAMAR!

Likes

Comments

Summer is there to
Have fun and relax

Hej alla fina! Nu var det ett tag sen men här är lite bilder som gjort mig inspirerad inför sommaren!

Likes

Comments

Nu under den senaste perioden har jag ständigt hört av folk som vänner, folk i skolan och lärare.. att jag inte borde välja den linjen som jag vill gå på. Endast för att jag inte är bra på matte, vilket är en stor del av linjen. Innan någon hade sagt något hade jag inga tveck om att gå någon annan linje än Natur. Men så småningom blev jag allt mer osäker och började tänka att det här klarar inte jag och att jag måste välja något annat och kan inte bli läkare som "jag" vill. Jag fick allt mer panik och självförtroendet försvann. 

Men det var några, några personer som sa: Välj det du vill, det spelar ingen roll att du har dyslexi och dyskalkyli du klarar det ändå det vet jag! Och det gjorde att jag faktiskt valde Natur till sist. Det kommer inte bli lätt det vet jag men jag är villig att prova och kämpa för det jag vill. Om man bara ger sig F.. på att man kan och ska så klarar man det. Det handlar bara om att tro på sig själv. Med det vill jag säga att vilken position du än är i, om det är att du inte vågar vissa vem du är, inte vågar ansöka till ett sommarjobb eller som jag inte tror du är tillräckligt bra, för att folk kanske sagt det. Isåfall FA...K DEM. Vet du vad, du är grym och klarar allt bara du tror på dig själv, för det gör jag. 

Dem som bara trycker ner dig är inga riktiga vänner och är inte förtjänta att vara din vän heller och är bara avundsjuka på hur modig du är. Tveka aldrig på att du inte är tillräckligt bra för något/någon eller för vem du är. För det är du! Du behöver bara tro på dig sig och gå in med självförtroende, så kommer du äga. Men om du inte kan det som jag inte kunde så FAKE IT TO YOU MAKE IT!

Man behöver inte vara bäst på allt för det är igen, det är något som byggs upp med tiden. Efter det här fick jag en tanke ställare. Så gör precis vad du vill och va dig själv för då är du som bäst! Och tro aldrig att någon är bättre än dig och att du aldrig skulle kunna nå dit för det kan du, alla börjar från scratch någon gång .

Så hej jag heter Elin Hess och har dyskalkeri och dyselexi och jag är tillräckligt bra för att klara Natur linjen, låt ingen sätta sig på dig! hoppas någon blev inspirerad av det här att tro på sig själv! 

Godnatt!<3

Likes

Comments