Omg, det är bara 40 dagar kvar till sommarlovet!
Vilket menas med ca 3 månader ledigt från skolan, bad, kompisar, resor till värma länder och massa glass.

Vad ska ni göra i sommar?
Jag ska dan efter skolavslutningen åka till Madrid med min kompis Ida. Sen ska jag gå på ett läger här i Sverige. Jag och två andra familjer ska åka till Kroatsien i ungefär 2 veckor. Vi ska också till Österike, vi ska bila/ åka på roadtrip i massa olika varma länder!
I slutet av sommarn ska jag och min kompis Agnes åka på träningsläger/ språkresa i Österike, alperna. Ni kan läsa mer om det i inlägget SKIDOR.

På sommarlovet äter jag utan överdrift 3 glassar per dag! Vi brukar åka ut mycket med vår båt, jag o mina kompisar brukar åka ring eller vattenskidor bakom, så härligt och super kul!

Hoppas du får ett jätte bra sommarlov, hejdå!☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skidor måste vara den mest fantastiska sporten! För det första är du ute hela dagar och får massa frisk luft, det finns 4 olika grenar (slalom, storslalom, super-G och störtlopp) Min favorit är storslalom, där har det gått bäst för mig i år!

Eftersom säsongen typ precis har tagit slut så kommer jag skriva om hur den har varit.
Jag har varit borta ungefär en månad från skolan på träningsläger runt om u Sverige. Men även i Sölden (ligger i Österike), Litauen och i Norge. Det har varit tävlingar varje helg och på loven har jag varit på Nybergs träningsläger i Åre.
På loven har jag varit i backarna kl 6 på morgonen och åkt till sent på eftermiddagen. Jag har alltid jätte roligt när jag tränar och tävlar tack vare alla mina super fina och roliga kompisar från olika klubbar.

Jag var och körde en tävling nära Sundsvall för ett tag sen, (det gick bra jag kom 3:a) då blev jag intervjuad av en tidning och en hemsida!

I sommar ska jag och min kompis Agnes åka till alperna på ett träningsläger, helt själv utan föräldrar en hel vecka. Det är också lite av en språkresa för vi
kommer bara kunna använda oss av engelska.

Jag ser redan fram mot nästa säsong men nu kommer jag satsa mer på gymnastiken och fotbollen ett tag, hejdå!

Likes

Comments

Hej, jag heter Elin Herrmann, är 14 år och bor i Stockholm.

Jag har många hobbys, några av dem är att åka skidor, spela fotboll, göra gymnastik, sjunga och att fota! Jag har en youtube kanal som heter Elin Herrmann, kolla gärna in den:) När jag inte gör något av detta ovan så är jag i skolan eller med kompisar. Så fort jag får en ledig stund över så brukar jag hoppa studsmatta, det är så härligt och man lär sig nya volter. Jag är inte så pepp på att springa men känner mig dock väldigt duktig efter.

Min favorit rätt är suchi och favorit färg måste nog vara marinblå, så snyggt. Jag gör om i mitt rum nästan hela tiden, jag tröttnat liksom på det efter ett tag, är det bara jag?!

Smink är något jag håller på med varje dag. Jag brukar kolla på youtube och lära mig nya saker där efter.

Hoppas du kommer gilla min blogg!Likes

Comments