Nästan hela dagen har spenderats inomhus städandes och diskandes. För vid 18-tiden insåg jag hur fint väder det var ikväll.
Hela helgen har spenderats i soffan eller sängen med ändlös hosta och noll energi så en promenad till havet var precis vad jag behövde. Det var helt perfekt! Sommarljummen luft och ljuvlig solnedgång. Passade på att testa kameran på min nya telefon lite mer och jag måste säga att jag är supernöjd med min samsung galaxy s8! Hittade flera höstiga motiv men också lite somriga son hållit sig kvar. Ljuvlig kombination!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Suck! Vissa dagar är det fruktansvärt att jobba, men dagen på jobbet hade ändå varit relativt bra. Trots detta fick jag något känslomässigt sammanbrott när jag kom hem, som höll i sig i flera timmar. Dagen blev inte alls som jag hade planerat. Jag kunde inte plugga, diska, träna, ingenting!
Så maken sa åt mig att strunta i allt och att vi skulle gå till stranden och njuta av det fina vädret istället.

Vackra Hönö!

Likes

Comments

En snabbvisit hos både mina och makens föräldrar bjöd på härliga naturbilder. Hav och klippor är vackert men det är svårt att inte vara hemmakär. Hemma ❤

Likes

Comments

Veckan spenderades på Sjöviksgården med ungdomar från öarnas kyrkor. Gården ligger fint beläget på en udde vid Mjörn.

Särskilt kvällssolen fick mig att njuta en väldans massa!

Likes

Comments

Bild från ett bröllop i början av juni.

Bara för att det är en så fin bild och för att min make är så väldigt snygg! 😍

Likes

Comments

Mina föräldrar och syster kom ut till oss på Hönö på söndagseftermiddagen och tog med oss till vår sommarstuga. Det är helt klart en av mina absoluta favoritplatser på jorden. Här spenderade jag 6-8 veckor varje sommar tills jag var typ 15 år. Det är alltid ljuvligt att komma hit till skog, ängar och till lugnet. Särskilt när man är van vid stora hav, kala klippor och ständig vind.

Min favoritperson, min förebild och min trygghet. Min far! ❤

​Det första jag måste göra när jag kommer hit är att gå en runda i trädgården, kolla läget och njuta av allt som växer.

Likes

Comments

Det är lyx att bo på en ö med 15 min till hav i både öst och väst. En bit klippa, en bit sand, en bit hav och en bit brygga och dagen är fulländad.

Och en bit make förstås!

Ljuvliga Hönö!

Likes

Comments

Dagen började med lite sol och då och då, och härlig värme. I trädgården fanns det mängder med blommor till ett antal midsommarbuketter. Det finns inget bättre, så är det.

Jag och syster tog ett dopp i sjön. Vädret hade hunnit blivit dålig men det var såååå skönt i vattnet. Bästa doppet hittills!

Likes

Comments

Idag är det ett helt år sedan jag och min man blev ett! Ett kort år, men det känns som om vi levt tillsammans alltid ❤

Han är fantastisk, så är det bara! Trygg, kunnig, nördig på ett användbart sätt (😉), underbar i köket(och trädgården) och bara allmänt fin. Denna sommar är det 5 år sedan vi träffades och blev tillsammans, 2 år sedan vi förlovade oss och ett år sedan vi gifte oss. Weee!

Bara för att idag är det underbart att bo på Hönö!

Likes

Comments

Förra lördagen var det shopping som stod på listan! Till IKEA, Clas Ohlson, Klädkällaren, Plantagen och Bauhaus bar det! Framför allt var det krukväxter som skulle införskaffas då hustrun i hemmet blivit galen över att det varit så tråkigt i alla fönster.
Sagt och gjort - nu är våra fönster fina och gröna!
Sen blidde det visst lite köksgrejer, kuddar till den nya soffan och en stor klocka också. Hustrun i hemmet är numera väldigt nöjd.

I sovrumsfönstret fick den fina krukväxten samsas med Darth Vader som maken fick i julklapp av mig...

Helgen, som vi spenderade hos mina föräldrar, avslutades med ett besök hos Filips far där han tittade igenom gamla lådor och hittade sina första glasögon... 😍

Ja, vad ska man säga... Söt är han i alla fall.

Likes

Comments