View tracker

Hemma dagar

Hejsan!!

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har kollat på Youtube, ritat och pratat Skype.

Jag vaknade ganska tidigt idag jag åt även frukost och jag mår helt okej idag.

Jag älskar Disney så jag ritade bara Disney figurer, jag ritade dit Den 'gröna ninjan' också för jag gav den till min lillebror. Den kommer nog ifrån Cartoon Network dock..

Just nu kollar jag live stream Pewdiepie (Cringemas) Rätt så kul faktiskt.

Vi får se hur resten av kvällen kommer att se ut. Ciarán gick ut med några vänner 15 minuter sedan för att kolla på film. Därför har jag tyvärr inget att göra. Men det är ganska mysigt hemma faktiskt.

Feels like a Mickey kinda day

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hemma dagar

Hola!

Om jag ska vara ärlig så har jag inte varit i skolan idag eller igår, eller jag gick till skolan för att göra mitt franska prov igår men that's it. Jag mår inte så mycket bättre idag.

Jag har inte direkt någon aptit då jag mår illa. Men jag hoppas att det går över snart.

Jag är väldigt trött och jag har ingen energi.
Jag mår inte illa konstant utan det kommer och går. Vi kan väl säga att den 'pausen' jag får när jag inte mår illa varar inte så länge.

Det är väldigt tråkigt att vara hemma hela dagen. Inte rekommenderat.

Tisdagens himmel.

Likes

Comments

View tracker

Förhållande

Hejsan!

Idag är det 1 år och 3 månader sen jag och min pojkvän blev tillsammans. Sadly så kan vi bara prata i Skype denna gången men nästa månad så är jag i Irland istället. Jag åker den 27:e och kommer tillbaka den 8:e... tror jag?

Långdistans kan suga, ja verkligen, men personligen så tycker jag att det är bra med. Man träffas inte varje dag, när man träffas så blir det mer speciellt, man tar vara på tiden och gör så mycket som möjligt.

Senast jag var i Irland var i somras, kom hem precis innan skolstart. Jag var där i en månad och det var fantastiskt. Irland är ett jättefint land.

Det blir väl inget speciellt idag egentligen, måste verkligen plugga till mitt franska prov imorgon.

Jag måste köpa tåg biljetter och iallafall 1 till julklapp till Ciarán och sen så får vi se hur mycket pengar jag har över.

Studiebidraget håller inte så bra när man ska åka till Irland så fort man kan. It is what it is. Jag klagar inte.

Likes

Comments

Vardag

Men hejsan!

Idag är det måndag once again.

Ingenting speciellt har hänt idag, jag har den värsta mensvärken just nu det gör ont i hela underkroppen och jag vill bara krypa ner i sängen och sova, mamma sa nej dock så...

Jag tänkte plugga lite franska idag också. Det är så himla frustrerande. Speciellt nu när jag inte har något tålamod i ca 1 vecka.

Som det ser ut just nu så kommer det inte att hända något speciellt denna veckan men vi får se.

Likes

Comments

Hemma dagar

Hej!

Jag bloggade inte igår och om jag ska vara ärlig så var jag bara lat. Jag var ute igår med några vänner och det var väldigt kul faktiskt. Har inte varit ute på ett tag.

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kollat på säsong 2 på Lost and found på Netflix. I like it a lot. Jag vet inte när säsong 3 kommer ut men vi får se.

Igår kom det snö. Så himla mysig, jul känslan börjar verkligen att komma fram nu.

Jag började kolla på en fransk film, men jag har redan sett den? Ah well. Jag har världens huvudvärk och halsont. Jag får ta en Alvedon om jag orkar.

Idag är det även min fars födelsedag. Har redan grattat han idag. Men grattis!! 🎉

Likes

Comments

Vardag

Hej!!

Idag, som ni redan visste, så är det den 1:a december. Vi hoppas fortfarande på snö och jul känslan har kickat in.

Kan ni tänka er? Snart är 2016 slut. Vart tar tiden vägen? Julkalendern har börjat idag, om det är någon som kollar på den så kan ni väl säga om den är bra eller inte? Tänkte kolla på en gammal julkalender i år. They are the best.

Jag ska se om jag kan hitta en bra bok som jag kan läsa över julen. Köpte en nyligen som är på engelska men vi får se om det blir något med att läsa den anytime soon. Jag vill verkligen läsa The hobbit och The lord of the rings böckerna men det blir inte än på ett tag.

Likes

Comments

Åsikter

Men hejsan!!

Är inte ni tjejer trötta på att bli dömda på det vi har på oss? För det är jag!

Tjejer ska kunna ha på sej vad man vill, man ska kunna känna sej bekväm i vilka kläder som helst, man ska våga köpa och använda den där kjolen man såg på H&M eller vart man nu shoppar kläder.

Det är 2016.. Man borde ju tycka att vi borde ha kommit förbi detta men det har vi ju verkligen inte. TJEJER FÅR HA PÅ SEJ VAD MAN VILL utan att bli kallad för hora, slyna, eller "dagens ungdomar" och nej killar, detta handlar inte bara om er, det finns även gamla damer som kollar ner på dagens tjejer efter det vi har på oss.

Det suger väldigt mycket att man ska behöva tänka: Kan jag verkligen ha på mej denna mag tröjan eller kommer jag att bli dömd? Är det för vågande? Ser jag billig ut?

Nej! Det är inget av detta! Om du gillar det då SKA du kunna ha på dej dessa kläder utan att känna dej billig osv. Vissa killar vet inte ens vad hälften av dessa ord betyder, de vet inte meningen bakom dessa ord och de vet definitivt inte hur kränkande dessa ord är.

Och de äldre damerna där ute som tittar ner på dagens tjejer. Fy asså. Alla tjejer har varit i samma sits till och med ni och då har ni mage att säga usch till dagens tjejer. Ni kanske inte gillar de nya trenderna men det är som sagt 2016. Vi är inte där tjejer var tvungna att ha på sig klänningar ner till marken längre. Vi får ha på oss korta kjolar, vi får ha på oss tighta jeans, vi får ha på oss magtröja.

Att bli kallad för hora för något man har på sej är fel. Och om du nu har kallat någon hora pga detta eller så, kolla snälla upp vad det betyder. Använd aldrig ord som nedsätter någon!

Kalla aldrig någon för fnask, hora, slyna, äckel, attention whore eller vad fan det finns för ord nu för tiden.

Man ska få se ut hur man vill utan att bli dömd av Tanter och pojkar (inte alla).

Ni som gör sånt här. Ni är idioter.

Tack och hej.

Likes

Comments

Skola

Hejsan hoppsan!

Idag gjorde jag historia provet. Jag vet att jag kommer att bli godkänd men man kan ju alltid hoppas på ett högre betyg.

Efter provet idag kände jag mig stekt. Jag kunde inte fokusera det var som omöjligt. Franskan gick ju skit. Kunde inte fokusera alls.

Varför måste man lägga prov på prov? Jag har 2 prov kvar kanske tre denna terminen. Torsdag är det samhäll och på onsdag nästa vecka är det språk och sen kanske det blir matte prov med. Jag vet inte, har inte hört något om det men andra i klassen har gjort de.

Allt är plugg, plugg, plugg och när man tror att man kan andas så får man prov som man måste plugga på och en sjukt massa läxor på det också. Ne detta gillar jag inte.

Familjen är ute och gottar sig på en hockey match som jag också skulle ha gått på men kunde inte pga var tvungen att plugga. I love this. Haha sike. I wish jag också kunde. Men men, plugg före fritid. Det skulle vara skönt att kunde slappna av och tänka på annat men det känns lite som att om man gör det så blir det typ F.

Skola före allt haha....

Likes

Comments

Skola

Hejsan allihopa!

Idag hade jag då extra matte tills kl 4. Så tråkigt men det är ju så bra! Det är ju bättre att gå dit än att få F.

Jag skulle ha tagit en 'nap' vid 7 till 8 men jag somnade igen så det blev 7-9 istället. Jag är så trött!

Ciarán åkte på kick boxning och jag måste plugga pga historia prov imorgon. Jag tror inte det kommer att vara så svårt faktiskt men vi får se.

Det var så kallt idag och jag har en sån träningsvärk! det gör så ont i mina armar!

Men guys! Måste plugga! Wish me luck!!

Likes

Comments

Hemma dagar

Hejsan!

Idag är det första advent och då har julpyntet börjat komma up. Det har bakats lussebullar och dem var väldigt goda.

Jag vaknade runt 1 idag vilket gjorde mej väldigt förvånad. Jag åt frukost gick upp och la mig igen och kollade på Youtube. Jag har också sökt jobb idag och pluggat till histora provet vi ska ha på tisdag.

Jag städa mitt rum idag, inte för att det var mycket att städa utan för att mamma har sagt "städa varje söndag innan 4!". Jag orkar inte vara lat och lägga allt på golvet längre, det är ingen idé.

Jag har inte gjort så mycket idag faktiskt. Men imorgon ska jag gå på extra matte, väldigt kul (ironi).

Jag har pratat med Ciarán idag som vanligt inget nytt.

Tack för mej 😏

Likes

Comments