View tracker

Morning,

Uppe före barnet idag. Lagt en ansiktsmask och dricker kaffe i lugn och ro. Svärmor fyller år idag så det blir middag ikväll när Tim kommit hem från Stockholm. Har en jäkligt bra lördags feeling idag. Kanske är för att jag gjorde så sjukt mycket bra fynd igår? Tror jag handlade tio nya plagg sammanlagt. Hujedamig! Nu längtar jag bara till de hamnar i min brevlåda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Passar ni också på att shoppa idag? Det går knappast att undgå att det är Black Friday - Det syns överallt på sociala medier!

Gjorde en jäkligt stor och välbehövlig garderobsrensning för några dagar sedan. Har lovat mig själv att inte köpa sådant som jag redan har massvis av, utan sådant som jag faktiskt behöver. Som brallor. Och som pricken över i så var dessa på 30% rabatt hos Toteme idag, så jag slog till. Hurra!

Likes

Comments

Tre nya tavlor har flyttat in! Visst blev det snyggt? Den största ramen blev dock för stor, men äsch, det funkar ändå! Nu ska vi bara se om mini kan låta bli att tippa ner dem i golvet stup i kvarten. Om inte så får de flytta upp på någon hylla/bänk.

Likes

Comments

Lite inspirerade bilder som jag gärna skulle ha som tavlor här hemma. Tänker mig dessa i olika storlekar lutandes mot varandra. Har kommit in i världens inrednings period, vill bara fylla ut hemmet med en massa nya grejer. Något som annars står högt upp på listan är ett bufféskåp. Men vart jag ska ha det är en annan femma. 

Likes

Comments