View tracker
View tracker

MÅSTE bara tipsa er om dessa high waisted jeans jag köpte för några dagar sedan. Nämnde vid ett tidigare tillfälle att jag inte är någon jeanstjej, men trots det så fick jag ett ryck och provade dessa. Säger bara tack för att jag gjorde det, vill bokstavligen bo i dem! Och vet ni vad som är ännu bättre? Att jag hittade dem på Cubus för 599:-.

Likes

Comments

View tracker

God fortsättning till ett alla! Ett bra tag sedan jag skrev några rader här nu, men det har varit fullt upp med jul och nyår. Vi har iallafall haft det underbart.

En av alla de fina julklapparna jag fick är bland annat den här jackan. Hur tjusig är inte den? Från Samsøe & Samsøe.

Likes

Comments

Morning,

Uppe före barnet idag. Lagt en ansiktsmask och dricker kaffe i lugn och ro. Svärmor fyller år idag så det blir middag ikväll när Tim kommit hem från Stockholm. Har en jäkligt bra lördags feeling idag. Kanske är för att jag gjorde så sjukt mycket bra fynd igår? Tror jag handlade tio nya plagg sammanlagt. Hujedamig! Nu längtar jag bara till de hamnar i min brevlåda.

Likes

Comments

View tracker

Passar ni också på att shoppa idag? Det går knappast att undgå att det är Black Friday - Det syns överallt på sociala medier!

Gjorde en jäkligt stor och välbehövlig garderobsrensning för några dagar sedan. Har lovat mig själv att inte köpa sådant som jag redan har massvis av, utan sådant som jag faktiskt behöver. Som brallor. Och som pricken över i så var dessa på 30% rabatt hos Toteme idag, så jag slog till. Hurra!

Likes

Comments

Tre nya tavlor har flyttat in! Visst blev det snyggt? Den största ramen blev dock för stor, men äsch, det funkar ändå! Nu ska vi bara se om mini kan låta bli att tippa ner dem i golvet stup i kvarten. Om inte så får de flytta upp på någon hylla/bänk.

Likes

Comments

Lite inspirerade bilder som jag gärna skulle ha som tavlor här hemma. Tänker mig dessa i olika storlekar lutandes mot varandra. Har kommit in i världens inrednings period, vill bara fylla ut hemmet med en massa nya grejer. Något som annars står högt upp på listan är ett bufféskåp. Men vart jag ska ha det är en annan femma. 

Likes

Comments