Alwin sover middag och jag passar på att leta efter lite nytt till hemmet. Har lagt det här med inredning lite på is ett tag då det är svårt att hålla hemmet fint med snart en 1-åring. Saker plockas bort, stökas ner och ja.. ni hajar! Dock så är prylar som tavlor, fåtöljer och lampor en annan femma. Lätta att hålla på plats lixom. Ovan är några favoriter hos mig just nu.


Likes

Comments

Sambon överraskade med en hotellnatt i Uppsala för hela familjen på alla hjärtans dag, plus produkter från Rituals som luktar så gott!

Vi gick ner 15 minuter innan frukosten stängde imorse och åt innan vi packade ihop och åkte raka vägen mot Gävle och Emmas Fotostudio. En duktig fotograf med en härlig energi. Längtar efter att få se bilderna på Alwin. Efter det blev det en lunch med Rebecca och en sväng på stan. En fin dag med andra ord!

Likes

Comments

Igår åkte vi som sagt till Stockholm över dagen för en heldag tillsammans jag, Alwin och Tim. En perfekt dag om ni frågar mig som givetvis innehöll en del shopping. Bland annat så fick tröjan ovan från Gina Tricot följa med hem (ni hittar den här). Den får åka på i morgon när jag ska ut och äta med tjejerna!

Nu väntar jag på att Tim ska komma hem så vi kan njuta av ett glas rött tillsammans i soffan. Vardagslyx är bland det bästa som finns.

Likes

Comments

Ett paket landade i brevlådan tidigare idag från www.adoreusbabies.com. Ska se om Alwin vill sammarbeta lite senare och fota av plaggen. Har dessutom fixat en rabattkod åt er, så håll utkik här och på instagram @elinheider. Ovan är några favoriter från deras hemsida.

Vi fick sovmorgon ända fram till klockan 9 idag. Tack Alwin! Det behövdes inför dagen då Tim jobbar stängning, vilket han i princip gör varje måndag. Ett plus i kanten är i alla fall att han är ledig i morgon, så vi sticker till Stockholm över dagen hela familjen.

Likes

Comments