Tänk vad lite solljus kan göra med humöret.. blir alltid på bättre humör när solen tittar fram.
På lördag blir Alwin 1 år. ETT ÅR. Kan ni fatta? Det kan inte jag. Att ett år kan gå så fort. Det är iallafall fullt ös med allt fix inför kalas som vi kommer att ha på både lördag och söndag. Men det ska bli så kul! Är så peppad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår knallade jag runt med det här rufsiga håret som för övrigt var väldigt svårt att borsta ut. Sätter för det mesta upp håret i en knut då jag har en liten son som alltid vill dra mig i håret. Men det blev ju rätt snyggt ändå. Helgen har i övrigt varit väldigt lugn och skön, förutom att Alwin gjorde morgon 04.30 i morse så jag är svin trött. Tur att det finns kaffe.. och RedBull.

Likes

Comments

Vad som går i mitt huvud just nu? Blommor och målade väggar!

Det gör sådan skillnad för hemmet med snittblommor lite här och där tycker jag. Hortensia och pioner är en klar favorit hos mig men den här buketten var så himla fin att jag måste kopiera den rakt av. Sedan har vi det här med målade väggar i diverse färger. Trodde aldrig att jag skulle bli den som fastnar för väggar i mörkgråa, blåa eller lila toner MEN nu är jag där. Vårt sovrum är i princip helt orört, vi har inte lagt någon fokus på att göra i ordning där men nu är jag så sugen på att måla om där inne och skapa en mysig/lyxig hotellkänsla. Bilderna är via Petra Tungården.

Likes

Comments