Header
RESA

Hallå hallå från Österrike! Jag har nu varit på plats på STS Alpresors reseledarkurs i Bad Gastein sen i lördags kväll! Otroligt mycket har hunnit hända på den här korta tiden och jag har redan hunnit lära mig hur mycket som helst!

Vi har ett VÄLDIGT hektiskt schema och därför har jag inte svängt in här så mycket, men jag tänker att ett mer utförligt inlägg om veckan kommer när jag väl är på hemmaplan.

Våra dagar ser ut så att vi äter frukost klockan 07.00, men det har även hänt att vi blivit väckta vid 05.30. Sedan har vi olika aktiviteter, teorilektioner, uppgifter och arrangemang hela dagen och halva natten haha.. men det är verkligen superkul!! Verkligen en utmanande och utvecklande upplevelse!

Förövrigt är Bad Gastein FANTASTISKT fint och jag så himla glad & tacksam att jag fåt möjlighet att vara här!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

RESA

Nu är allting nedpackat (hoppas jag) och jag är redo för en spännande vecka i Alperna!! Det ska faktiskt bli första gången jag är i både Österrike och Alperna överhuvudtaget så det ska bli väldigt spännande. Jag väntar mig en fullspäckad och intressant vecka med massor nya intryck, men jag tror att vad som helst kan hända haha. Men utbildningen ska bli jätterolig, jag ser verkligen fram emot det! Dessutom känns det fantastiskt att få ett litet break från jobbet och åka iväg ett tag.

Nu sitter jag här och väntar på att få borda planet som lyfter 12.20 från Arlanda. Checkar in här igen så fort jag får tid! Kram sålänge <3

Likes

Comments

MODE

Contains affiliate links

Jag älskar verkligen julen och allt vad den medför - vilket ju bland annat är en hel del festligheter! Jag själv missar ju tyvärr alla dessa i år eftersom jag ska fira jul och nyår med familje och vänner i Florida.. Men det går nog ingen nöd på oss!

Vad dessa festligheter kring jul dock brukar bjuda på är funderingar kring vad man ska ha på sig. Iallafall är det alltid så för mig, och jag tycker det är extra svårt att klä mig vid högtider. Men också extra roligt!! Jag gillar att lägga lite mer tid och engagemang kring högtider eftersom man ju bara firar just den högtiden en gång per år.

Därför har jag valt ut mina favoriter på Nelly.com. Jag valde denna sida eftersom den är väldigt populär och dessutom har MASSOR snyggt inne just nu!!! Så jag kommer tagga alla fina plagg så ni enkelt kan hitta dem.

Dessa tycker jag verkligen är perfekta att ha på julbordet, julfesten, juldagen eller julafton! Hoppas ni tycker om plaggen lika mycket som jag gör!!

Likes

Comments

RESA

Nu börjar det närma sig... nästa vecka åker jag till Alperna!

Jag älskar att åka skidor och har länge drömt om att få möjlighet att bo på ett ställe där jag kan få mer möjlighet till just det än jag får här hemma i Mjölby hehe.. Dock vet jag inte om jag vågat tro att det faktiskt skulle kunna bli så, men nu jag ett steg närmare! Jag ska nämligen eventuellt jobba en säsong i Alperna nu i vinter/vår!

Om en vecka åker jag till Bad Gastein i Österrike för att gå på STS Alpresors reseledarkurs och genom den söka jobb som reseledare säsongen 17/18! Utbildningen är på 8 intensiva dagar där teori & praktik kommer varvas för att få ut så mycket som möjligt av veckan. Jag fick hem delar av kursmaterialet igår och det verkar verkligen spännande! Det verkar vara en ganska krävande kurs, men det ska bli så himla roligt! Jag tror att jag skulle trivas som reseledare eftersom jag tycker om att arbeta med service, och hur kan något vara tråkigt när man arbetar i en helt fantastisk miljö?

Så nu har uppladdningen börjat på riktigt och jag sitter varje kväll med kursmaterial, förberedelser och packlistor. Jag ska ju bara vara borta drygt en vecka nu så (som tur är) är det inte så mycket att packa men det blir ju tråkigt om man glömmer någon del av utrustningen.. Så det försöker jag undvika!

Jag har lite erfarenhet av STS då jag 2014 var på en tre veckor lång språkkurs på Malta med dem. Jag fick verkligen intrycket att de är ett välfungerande och intressant företag.

STS Alpresor anordnar sin reseledarkurs varje år och väljer sen ut de allra bästa kandidaterna till sina reseledarjobb. Dessa är VÄLDIGT eftertraktade och därför är chansen liten att bli erbjuden ett jobb, men om jag inte skulle få just det jobbet finns det ju andra jobb i Alperna så förhoppningsvis hamnar jag där en säsong ändå. Vi får se helt enkelt! Just nu ser jag bara fram emot en fantastisk upplevelse och att få träffa massor intressanta människor. Och framförallt att få uppleva vackra Bad Gastein!

Videon här nedanför är STS Alpresors egna informationsvideo om just den kursen jag blivit antagen till:

Och självklart ska ni få följa med! Jag ska försöka blogga så mycket jag hinner med under veckan så att ni kan hänga med på vad vi gör på dagarna. Hoppas att ni tycker det ska bli intressant!

Likes

Comments

NEW IN

HUR fint är inte mitt nya baselayer från Kari Traa? Jag älskar det! Jag beställde det via Jockes Alpinservice i Mjölby och i veckan kom det äntligen hem efter lite strul. Dessa underställ (eller baselayers) har florerat överallt på Instagram en tid och jag har länge velat ha ett men inte vetat vilken färg jag skulle beställa. Men när jag såg den här blå drömmen var det inget snack om saken! Det passar mig super nu när jag åker till Alperna om ynka 2 (!!) veckor att packa ner ett nytt fint innersta lager!

I övrigt har merparten av denna helg spenderats i Stadium Arena i Norrköping. Jonathan spelar futsalcup här så jag har suttit på läktaren och hejat! Dessutom hann vi med ett supermysig julbord med Jonathans släkt samt en rolig överraskningsfest för en nybliven 50-åring på lördagkvällen. Så himla trevligt! Jag älskar julmat så det var väldigt uppskattat, dessutom kommer min familj spendera jul och nyår i Florida i år så jag kan tänka mig att det blir lite annorlunda firande.


Jag hoppas att ni också haft en supermysig helg! Kram♥

Likes

Comments

VARDAG

... till min nya blogg!

Äntligen äntligen äntligen har det blivit dags för mig att börja dela med mig av mitt liv med er! Det ska bli SÅ roligt! Hos mig kommer ni få läsa mycket om min vardag med allt vad det innebär, men det ligger spännande äventyr alldeles runt hörnet - som ni såklart ska få följa med på! Snart bär det nämligen av till både Alperna och Florida för mig och då tänkte jag dela med mig av alla intryck och upplevelser.

Annars kommer ni (om jag känner mig själv rätt) få läsa bland annat mode, skönhet, inredning och träning. Lite vad som helst kan nog hända här hehe.. Men jag älskar att få uttrycka mig och jag hoppas att detta kan bli en bra plattform för det, samtidigt som det förhoppningsvis kommer bli intressant för er att läsa mina inlägg.

Jag planerar att dela med mig av nya inlägg ett par gånger i veckan, jag hoppas att ni vill följa mig och mina äventyr! I menyraden till vänster hittar ni alla olika övriga medier ni kan följa mig på, så kika in dom. Ett smart tips är att prenumerera på min blogg via NOUW, mejl eller bloggkeen/bloglovin' så att ni inte missar något!

Det här ska bli så roligt verkligen.. VÄLKOMNA!!

Likes

Comments