Hårspray går att använda till mycket, främst att få håret att hålla sig på plats och ger volym.

Men har du problem med "babyhår" som vägrar lägga sig ner? Då har jag lösningen! Ta en oanvänd tandborste, spraya på lite hårspray och kamma ner håret. Funkar jätte bra!

Många har även problem med att hårnålarna inte sitter där dom ska hela dagen, då funkar det nämligen att spraya lite hårspray på hårnålen innan man sätter in den i håret och den sitter på sin plats resten av dagen!

Om du frågar mig är det två super enkla och riktigt bra tips, jag använder mig speciellt utav hårspray på hårnålen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode

Dessa skönheter är helt klart ett par favoriter! Nästan så att dom är för fina för att använda ;)

  • Filed under: Mode

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!

Allt bra med er? Själv är jag trött och huvudvärk.
Var in till skolan på ett kort möte om hur vi ska lägga upp allting, det lät bra och sen fick jag med mig uppgifter hem och har nu gjort klart en hel del svenska så har bara matte kvar som jag tänkte göra ikväll!
Ska åka hem till Furudal idag, måste hem och hämta mina mediciner och så saknar jag Ambra nå sinnessjukt mycket.
Har även tre möten idag, telefonmöten dock och inte sånna där tråkiga utan det har med jobbet att göra, mer om det får ni veta sen.
Mycket roligt på gång nu!!
Snart är det äntligen helg också, usch den här veckan har inte varit bra allt. Inget speciellt som har hänt utan den har bara varit allmänt dålig så får hoppas på en bättre vecka efter helgen.
Vad ska ni göra i helgen? Själv ska jag nog bara ta det lugnt, åka hem till mamma och bara mysa med Ambra. Vi ska förresten få kattungar snart, hoppas att dom kommer i helgen! SÅ mysigt med små kattungar, tills dom blir större då är dom mest jobbiga ;)

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag

+ hade ett lyckat telefonmöte på eftermiddagen

- ingen bra dag i skolan

- det börjar bli riktigt kallt ute nu

+ snart släpps en ny säsong utav gåsmamman!!

+ ska om en vecka äntligen få fixa nya fransar


Likes

Comments

Vardag

Hej!

Hur mår ni? Med mig är det sådär, ingen bra dag idag. Gick bara på en lektion, anledningen är den vanliga. Jag blir så arg på mig själv. Att jag aldrig kan koncentrera mig och mina tankar är alltid någon annanstans. Ställer ofta mig själv frågan vad som är fel på mig, varför det inte går att jobba på lektionerna men får aldrig något svar..

Wellwell, hoppas ni har haft en fin dag iallafall! Jag har inte gjort mycket alls, hade ett telefonmöte klockan 2 sen har jag försökt plugga lite hemma och bara legat i sängen och slappat.
Har sån huvudvärk också, haft i flera dagar. Vet inte om jag håller på att bli förkyld igen eller vad det är.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag

Therese Lindgren, behöver jag säga mer?

Hon må vara den starkaste kvinnan jag vet, sån förebild för mig! Känner igen mig i så mycket hon gör och säger, allting om psykisk ohälsa och panikångest, ibland är det som att hon tar orden ur munnen på mig!
Hon är sån j*vla inspiration för mig, att hon står upp för det hon tycker och känner och inte låter något trycka ner henne trots motgångar med omogna fans som flyger drönare utanför hennes lägenhet så ger hon inte upp, är inte det starkt gjort?
Jag menar jag hade blivit rädd om någon filmade in hemma hos mig, jag hade troligen flyttat och slutat med det jag gör.
Men det gör inte hon, och det diggar jag!
Lika när någon ringde hennes mamma och sa att Therese var dör?! Hur kan man ens ha mage till en sån sak.. Men inte gav hon upp för det, och visst en del säger "ja men det är hennes jobb, hur ska hon annars kunna försörja sig" och ja, fine det är hennes jobb men hon skulle garanterat kunna få tag i ett annat jobb om det vore så.

Tycker att youtubers överlag är starka idag, som står emot så otroligt mycket hat.
Kollar ni på youtube? Vilka är era favoriter?

Mina är nog Therese Lindgren och Helen Torsgården


Likes

Comments

Om mig

Jag har 3 tatueringar, en på handleden där det står "Ambra" vilket är min hunds namn, en självklarhet att hon betyder massor för mig och därför har jag tatuerat in det. Hon kom även in i mitt liv när det var som jobbigast, och kan nästan säga att hon har räddat mitt liv.

Den andra är ett litet hjärta på handen, den har väll egentligen ingen betydelse.

Sedan har jag min favorit, där det står "big sis". Min lillasyster har en likadan där det står "lil sis" ja ni hör ju själva vad det betyder, anledningen är att jag och min syster är väldigt nära vänner. Mer än bara systrar, vi ville ha något som symboliserar oss tillsammans.

Jag är säker på att jag aldrig kommer att ångra dessa!
Har ni några tatueringar? Betyder dom något eller är det bara spontan grejer? Vore kul att veta!!

Jag vill själv ha fler, det blir nästan som ett beroende. Nästa tatuering ska iallafall vara "mamma" på revbenet, för hon är den viktigaste människan i mitt liv och förtjänar allt fint i världen.

  • Filed under: Om mig

Likes

Comments