Vardag

Jag hatar nätter, & jag hatar att vara själv.

Well, hallå! Får ännu en gång be om ursäkt för den ur kassa uppdateringen, mår som sagt inte bra alls för tillfället. Under helgen har det varit ok, har haft folk omkring mig hela tiden vilket får mig att tänka på annat, men så fort jag blir ensam kommer alla tankar tillbaka. Känner mig så värdelös & misslyckad.

Har inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg, vilket betyder att det inte kommer komma något inlägg runt 07 som det brukar. Lovar att uppdatera er så fort jag vaknat & fixat mig!!
Imorgon, eller snarare idag. Tänkte jag fixa massor av tidsinställa inlägg (!!) samt fixa naglarna på mig själv, måste även beställa ny gelé och tippar så får se om jag gör det imorgon.
Ska även kika efter en ny Brun Utan Sol, har någon av er tips på någon bra? 😃

Har inga planer alls för veckan, på Torsdag ska jag till Mora på ett möte. Mer om det kommer senare!
Hoppas även på att dom ska höra av sig angående min praktikplats så jag får komma igång någon gång, vore skönt! Speciellt nu när det är som det är, skönt att komma iväg & få tänka på annat några timmar.
Kommer inte att ha praktik varje dag & inte heller hela dagar.

Tänkte ha en ny veckans blogg, och isåfall kommer den upp nästa Söndag & håller på tills Söndagen där på. Super kul att så många var med!!
Nu ska jag försöka sova, godnatt

Några bilder från helgen, sorry för dåliga iPhone bilder

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments