Här är jag, i självaste Kalifornien och utforskar. Flygresan tog 11 timmar och att flyga själv var inte så kul. Dock var det så värt besväret, nu är jag här och turistar för fullt. LA var första stop och självfallet har vi spenderat hela förmiddagen på Universal Studios! Visst var det en upplevelse och familjen enades om att Harry Potter attraktionen var den bästa!

Efter en 1,5 timmar bilfärd från Los Angeles till Santa Barbara, resulterade eftermiddagen i små shopping och mat. Jag och Lillis har badad jacuzzi och här är klockan 22.13. Helt slut efter dagen och imorgon fortsätter vi mot Monterey!

Ha det! KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alldeles för spontan.... Det är en nackdel hos mig, jag är så galet spontan och idag tonade jag mitt hår lite rosa. Visst blev det fint men hur genomtänkt var det egentligen, haha? En tvätta ur färg som med tiden kommer blir ljusare och ljusare så det var ju tur det, ifall jag om två veckor inte står ut med håret. Men det tror jag, det är ju trots allt min favvofärg. Tycker rosa är himla fint! Så visst är jag nöjd!!

Räknar ner dagarna nu... 3 dagar tills planet lyfter och 1 dag tills jag ska ha spelning på ett hotell utanför stan. Mycket litet men i all grad bra träning för uppträdande och sångkvalité. Helgen består av packning, prepp och sång! Ojoj toppen helg med andra ord. KRAMAR

Likes

Comments

Wow! Jag är tillbaka efter en höst av frånvaro. Och ser fram emot den ljusa våren och alla dess färger! Har ni koll på vårens färger i modevärlden? Det handlar om pastell, i grönt, rosa och blått! Galet vad jag diggar trenden och vårens shopping kommer svida i plånkan... Jag har dessutom nappat på vårens stilrena trend, kavajen som har blivit het igen.

Var på shopping runda igår med min moster och fann den här enkla hetingen hos Zara för bara 169kr!!! Denna skönhet kommer få följa med på vårens äventyr. Ska ta mig i kragen och dra mig till storasyster nu för snicksnack och mys, eftersom jag ÅKER TILL USA på måndag! Vill hinna träffa henne och lillen så mycket som möjligt innan jag drar mig västerut. Blir borta nästan 2 veckor och ni kommer kunna följa hela resan här.

Trevlig onsdag! KRAM

Likes

Comments

Contains affiliate links

Beställning från självaste NA-KD!

Har aldrig beställt från hemsidan förut, utan länge tittat runt på deras grymma sortiment och längtat efter den här dagen.

Tog mig an några snygga basplagg enligt mig, en vit vid skjorta (super trendig), JEANS som jag verkligen behöver och en, till våren super najs västkappa som kommer passa utmärkt de soliga, lite varmare dagarna då man inte vill ha på utejackan.

De härliga vårdagarna, då kommer jag att bära skönheten som gör susen och är så snygg!

God natt änglar, imorgon är en rolig dag att möta för mig. Kram!

Likes

Comments

Ny header uppe idag och peppad att möta det nya året med allt vad det kan innebära!

Spenderat större delen av dagen sovandes och tittandes på nya favvo serien Suits! Välförtjänt och inte mer än rätt då jag ska jobba helgen så måste ta vara på de sista lediga dagarna.

Ska se till att ringa ett viktigt samtal nu, måste bara peppa till lite och låta lite nerver rinna av. Ser så mycket framemot året, möjligheterna och att vara den bästa variationen av mig själv.

Likes

Comments

Jul har väl passerat nu...? och nyår närmar sig! Haha, kan inte förstå att det snart är sommar igen, LÄNGTAR! Ju äldre du blir ju fortare går tiden?

Gårdagen var en dag att fira! Min bästa vän och hennes tvilling fyllde år, då passade det alldeles utmärkt att festa till det! Inte nog med att hon är en sån bra vän utan hon och hennes bror med vänner hade gjort det så himla fint hemma oss sig, stämningen kunde inte bli bättre.

Vill tacka så mycket för att jag får vara en del i era liv och hoppas födelsedagen var en att minnas! Ni är helt fantastiska och underbara. Tusen kramar från mig till alla inblandade!!

Hur ser allas planer ut på nyår?

  • 255 readers

Likes

Comments

Så mycket dock samtidigt så lite har hänt denna termin. Mycket arbete och lite motivation till att göra det som ska göras. Höstterminen är så deprimerande och dagarna passar i samma fart som under sommaren, riktigt snabbt!

Och julafton är redan nästa vecka! Och vi har hunnit flytta och Caprisen har passerat. Sådan hektisk vecka det var! Med flytten högst aktuell samt arbeta med Caprisen på kvällarna, usch. Det var verkligen inte hälsosamt att leva kring stressen allt gav. Men flytta har vi gjort och familjen trivs så bra i vårt nya hem! Caprisen blev ju succé som vanligt och julafton närmar sig var dag. Som det kommer bli härligt med jullov och allt vad det innebär.

Det är onsdag, vilket normalt innefattar körrep dock inställd idag så såg till att handla den sista julklappen! Den sista julklappen var till mamma och är så lättad över att vara färdig. Hatar att springa runt bland andra stressade människor och försöka hitta den perfekta klappen sådär dagarna precis innan jul som jag varje år tidigare gjort. Och det är ju inte en julklapp som ska köpas utan ett antal sådana. Men det är gjort nu och är så lättad.

Det går ju inte att bara köpa en julklapp direkt när man springer runt utan hittade en tekopp som jag behövde köpa! Så väl frame i kassan så får jag reda på att jag fick en till kopp på köpet, hur UNDERBART är det inte när sådant händer? Min dag är i alla fall utträttad. Nu återstår några avsnitt av New girl säsong 5 och lite plugg.

KRAM

Likes

Comments

Hörrni! Vi flyttar imorgon! Kan inte förstå att vi ska lämna lägenheten och gå vidare i ett radhus i Nåntuna. Det är ju så mycket som har hänt här och nu ska det lämnas att bli till historia. Vilket fall så kommer det att bli bra för mig, behöver ett nytt kapitel att påbörja och gå vidare från, lämna allt gammalt groll som hänt.

Som sagt, det är inte bara flyttvecka utan också Caprice vecka, min favortit vecka på hela året. För hur underbart kommer det inte bli att spendera 5 dagar tilllsammans med OD - ett gäng härliga sjungande gubbar och springa runt bakom scen som backstage manager? Mer kommer ni få veta om detta, stay toned!!

Likes

Comments

I samarbete med UF-företaget "Be aware of epilepsy"

Epilepsi är en sjukdom som påverkar hjärnan och de epileptiska anfallen orsakas av övergående störningar i hjärnans nervceller. Jag har läst på lite om epilepsi för att förstå allvaret i denna sjukdom och förstå vad UF-företagets mening och betydelse grundar sig i och varför de valt att uppmärksamma just epilepsi.

För UF-företaget, som grundats av 5 målmedvetna tjejer, vill uppmärksamma sjukdomen för alla människor, att förstå och vilja veta mer. För det är svårt att veta vad du vid tillfället ska göra och vad som finns att göra för att hjälpa och visa medkänsla.

Följ dem på deras sociala medier och visa er stöd. Det är så viktigt med alla sjukdomar och liknande att det blir accepterade som vad det är. Det handlar om dyslexi, anorexia mm. Jag vet att du vill engagera dig och bidra till förståelse och stöd.

Följ "Be aware of epilepsy" på...

instagram och Facebook under namnet: beawareofepilepsyuf och kontakta dem via mall vid frågor eller liknande: beawareogepilepsyuf@gmail.com


Visste du att förresten att

  • Det finns ungefär 60 000 personer i Sverige som har epilepsi.
  • Diagnosen epilepsi får den som haft återkommande epileptiska anfall som inte framkallats av någon tillfällig yttre påverkan, så kallade oprovocerade epileptiska anfall.
  • Risken att få epilepsi är störst under det första levnadsåret och efter 70 års ålder.
  • Om du får ett enstaka epileptiskt anfall behöver det inte betyda att du har epilepsi.

För att stödja verksamheten köp vattenflaskan ovan eller armbandet för 50kr vardera, eller varför inte köpa båda två?

Flaskan är verkligen så fin! Det blev tisdags yoga som vanligt och flaskan såsom armbandet var närvarande.

Likes

Comments

Upp och hoppa! Nu iväg på utvecklingssamtal och en eftermiddag med litteratur och mediaproduktion. Fast inte innan jag hunnit dricka den goda laktosfria drick yoghurten med smak av apelsin och mango, ICAs egna.

Puss!

  • 330 readers

Likes

Comments

Instagram @elinhagglov