Hej och hallå!

Idag fick jag äntligen(!!!!) sova ut och det kändes hur bra som helst när jag fick vakna utan en klocka som ringde bredvid mig. Gick upp och käkade frukost med familjen och sen tog jag bussen ner till gymmet. Har bestämt mig att jag verkligen måste börja träna ordentligt igen, jag mår ju så bra av det! Blev ett axlar- och tricepspass idag. Inte så jättehårt med tanke på att det var ett tag sen jag tränade, men tillräckligt för att det skulle kännas i alla fall. 

Nu sitter jag och väntar på att min mor och mina syskon ska hämta mig så ska vi åka till Hagaparken och promenera lite i solen. Precis vad jag behöver!!

Hör av mig lite senare på dagen, ha det så bra sålänge! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var en dag jag väntat på väldigt länge! Jag och mamma hade planerat att vi skulle åka in till stan och bruncha och sen gå och shoppa julklappar efter. Väldigt trevligt faktiskt!

Jag har under en lång tid checkat in sthlmbrunchclub på instagram och känt att jag bara MÅSTE gå dit nån gång och prova deras mycket instagramvänliga mat. För mig blev det cappuccino, en avocadomacka med pocherat ägg och en "straffle" shake. Mycket gott!! Inte något jättespeciellt egentligen, men det är väl lite grejen att man får vardagslyxa och att det ser så fint ut som gör det!

Fick även ett väldigt roligt samtal idag! Har under de senaste veckorna varit på två intervjuer på ett ställe och idag ringde de tillbaka och sa att jag har fått jobbet! Hur glad blev jag inte! Så himla roligt! Tror verkligen det kommer passa mig perfekt!

Likes

Comments

Alltså vilken konsert!!!! Detta måste nog vara den bästa konserten jag varit på. Bastille är grymma helt enkelt! De visste verkligen vad de gjorde och de fick verkligen igång publiken!

Innan konserten så var jag och Hannah på en restaurang inne i Tolv som heter Bambino's. Ett italienskt ställe. Hannah tog en risotto med räkor och jag tog en pasta med kyckling. Väldigt gott faktiskt!

Likes

Comments