Mycket har hänt sedan jag senaste bloggade, men tänkte försöka komma igång lite igen!

Har hunnit fylla 18( ÄNTLIGEN), haft 3 veckors praktik bland annat en vecka uppe i Stockholm och mycket mer!
Tänkte lite smått lägga lite små inlägg om allt och försöka blogga lite nu igen!

Kram på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går var det Uf mässa inne i Örebro som vi var inne på! Måste säga att jag tycker våran monter vart riktigt bra!

Dagen började vid 05.15 då det var uppgång som gällde vid 8 var vi sedan inne i Örebro och var redo att börja montera sen stod vi där inne under hela dagen, vid 17 fick man börja plocka undan lite smått men vi var inte därifrån förens lite efter 7!

Likes

Comments

Hahah, ja jag är verkligen kär i den här jackan! Har varit på jakt efter en rosa "kappa" under en lägre tid och när vi var i Katrineholm föra helgen så hittade jag den perfekta jackan. Den är väldigt. Ljusrosa men samtidigt så ser man att den är rosa!

Igår lekte jag att det var vår ute bara för att kunna använda den( blundade för all snö som kommit tillbaka)
Vill verkligen ha vår och det är nu!!

Likes

Comments

Idag är det FREDAG!
Bästa dagen på hela veckan! Haha nej men har verkligen sett fram emot att få ha helg, speciellt att inte behöva gå till skolan på några dagar!
Har varit en väldigt lugn dag i skolan, sen har mamma, jag och ida varit uppe en snabbis på stan! Å nu på kvällen har det varit en riktigt mys kväll med naturgodis och en film! Kram på er

Likes

Comments

Två bilder från i lördags då jag älskade min mysoutfits som bestod av mina "flygplansbyxor", Nike skor, en klocka, en skinnjacka och en mysig väst. Och självklart ett par solglasögon

Likes

Comments

Så sugen på dessa hår!
Är inne i en period på jag verkligen älskar korta blonda hår med lite utväxt! Det är även en jätte fin vår/ sommarfrisyr då det för det första är så skönt att slippa ett långt hår under domar månaderna + så är det väldigt lätt sköt!
Nästan så att jag vill kapa av håret å färga lite!

Likes

Comments

Idag är det tisdag som är en av mina kortare skoldagar(8-15) som har varit till största del frisör timmar. Efter skolan så satte jag mig och plugg direkt, i dag har jag sätt till att skicka in två stora uppgifter varav en var på 10 sidor, tror det kan vara en av de längsta arbeten jag skrivit då jag även inte är helt färdig då det ska på en del till...

Sen har jag varit i väg till gymet! Idag vart det lite rygg, biceps och axlar innan en halvtimmes spring tur på ett av banden. Har sån himla träningsverk från gårdagen ben pass så fick bli lite lugnare i dag!

Likes

Comments

Idag blev det en tidig uppgång för en trip till Katrineholm där min morfar bor. Har inte träffat honom på nästan ett år så det ska bli väldigt kul att få träffa honom och lite av min släckt som bor där uppe!
Så nu sitter jag med mina hörlurar på mej som spelar bra musik( just nu Me,Myself & I), en kaffe i handen och ska fixa lite saker på telefonen medan vi åker upp! Sen idag ska vi nog mest vara hos morfar och kanske hinna med en snabb sväng på stan!

Måste bara säga att jag ÄLSKAR min nya väst som jag har på mej i dag! Till den har jag mina "flygplansbyxor" som jag brukar kalla dem tillsammans med sen svart tröja, svart skin jacka och mina vita Nike air force!

Likes

Comments