Gårdagen spenderades i Öjebyn med bland annat dessa på bilden ovan, finaste familjen. Dop för Wilhelm som sedan fortsatte med fika och presentöppning. Tack för att vi fick ta del av detta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

MAT

Mina föräldrar är bäst. Tack för en fantastisk lördag!

Likes

Comments

INREDNING

Klickade just hem denna tavla med tillhörande bokstäver. Förhoppningsvis kommer denna göra sig bra hemma hos mig till hösten. Finns hos granit.com.

Likes

Comments

INREDNING

Svängd Oxford delux 3-sits soffa i tyget Theo Grey. Om 6-8 veckor så är den här hemma hos mig.

Nu är äntligen den nya soffan beställd och dessutom på halva priset. Tror att detta kommer att bli superbra i vårt nyrenoverade vardagsrum till hösten. Till detta beställde jag även en fotölj i samma design och samma färg.

Likes

Comments

MAT

Två bilder från när mina fantastiska föräldrar bjöd mig och Julia på trerätters på Tages restaurang.

Likes

Comments

MAT

Första dagen med linas matkasse och jag är nöjd. Riktigt kul med lite inspiration till maten. Idag bjöds det på stekt lax med pepparrotskräm och vitlöksslungad spenat. Tummen upp till det!

Likes

Comments

MAT

Hajna på bilden ovan överraskade mig rejält idag. Han tog bussen hem till piteå på förmiddagen och jag som trodde att jag skulle bli ensam inatt fick en överraskning när det knackade på dörren här i Luleå vid middagstid. Där stod han med två portioner sushi utanför dörren. Hade han inte kommit så hade det blivit limpa med ost till middag. Världens bästa kille.

Likes

Comments

Fem år sedan igår, världens bästa människa. Jag saknar dig varje dag.

Likes

Comments