MAT

Två bilder från när mina fantastiska föräldrar bjöd mig och Julia på trerätters på Tages restaurang.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG, MAT

Första dagen med linas matkasse och jag är nöjd. Riktigt kul med lite inspiration till maten. Idag bjöds det på stekt lax med pepparrotskräm och vitlöksslungad spenat. Tummen upp till det!

Likes

Comments

VARDAG, MAT, KÄRLEK

Hajna på bilden ovan överraskade mig rejält idag. Han tog bussen hem till piteå på förmiddagen och jag som trodde att jag skulle bli ensam inatt fick en överraskning när det knackade på dörren här i Luleå vid middagstid. Där stod han med två portioner sushi utanför dörren. Hade han inte kommit så hade det blivit limpa med ost till middag. Världens bästa kille.

Likes

Comments

KÄRLEK

Fem år sedan igår, världens bästa människa. Jag saknar dig varje dag.

Likes

Comments

VARDAG, BYGGTEKNIK

❤️❤️❤️

Godmorgon på er! Har för en liten stund sedan öppnat ögonen ordentligt och är redo för ännu en dag med plugg. Gårdagen kändes bra så jag hoppas att jag ska bli ännu klokare idag. Igår kom även mamma och pappa på besök. Tanken var att vi skulle äta på bastard burgers men då kön var ända ut till vägen så bestämde vi oss för att gå till en pizzeria istället. Mina föräldrar är bäst, kommer en enkel tisdag och bjuder på middag. Så tacksam!

Likes

Comments

INREDNING, VARDAG, BYGGTEKNIK

Mina finisar ser ni här ovan. Har blivit helt tokig i blommor som sagt.

Skolveckan är över, äntligen. Jag har haft fullt upp från morgon till kväll, långa skoldagar med tentaplugg och handbollsträningar varje kväll. Det har varit skönt med en lugn kväll hemma i lägenheten med Edvin. Vi har ätit pestopasta till middag, sett Maria wern och käkat lite godis från hemmakväll. Bästkillen min! För stunden sitter vi båda två med lite skolarbete då ingen av oss var sugna på att se en till film. Skolan prioriteras nu när det börjar närma sig tentavecka, inget konstigt med det.

Imorgon på förmiddagen har vi höststädning med resten av gänget som bor på Rådstugatan. Vi får se om jag hinner med lite mer plugg också innan jag styr kosan mot boden för att spela match. Lördagskvällen ska jag spendera tillsammans med Emelie då hon kommer och hälsar på här i Luleå, lyllo mig som har en vän som henne. Lär bli en bra lördagskväll!

Det var allt för denna gång. Sovgott och ha en fortsatt trevlig helg vänner!

Likes

Comments

VARDAG, MAT, INREDNING

Sovmorgon och gofrulle, så tacksam över att få denna dag.

Skolveckan har börjat hektiskt. I måndags pluggade jag byggteknik hela dagen och igår hade vi skola från 08-18. Inte nog med detta så hade jag lovat att träna med boden handboll sen så jag hann inte mer än hem och slänga i mig mat innan jag åkte igen. En väldigt rolig träning var det dock, så det var inte allt för tufft att genomföra den. Eftersom att jag inte fick min lediga kväll igår som jag egentligen hade behövt passade jag på att ta mig en liten sovmorgon då vi inte har några lektioner idag. Var helt slut igår när jag kom hem så det var välbehövligt!

Idag har jag inte träning förens halv 8 så resten utav dagen ska jag ägna mig åt att plugga och eventuellt handla. Inte länge kvar till första tentan nu.

Likes

Comments

KÄRLEK

Grattis på födelsedagen världens bästa syster!

Likes

Comments

HANDBOLL, MAT

Hejsan hoppsan! Tänker sluta be om ursäkt för att jag inte är så aktiv här. Jag skriver helt enkelt när jag har lust och tid för det.

Igår var jag själv i Luleå hela dagen, Edvin åkte till Storforsen och så jag passade på att åka och shoppa lite på blomsterlandet, vilket jag älskar! Har blivit helt galen i blommor. Handlade och gjorde lite ärenden innan jag sen knöt på mig löparskorna och sprang ett varv runt sjön följt av lite intervaller. På kvällen gjorde anna mig sällskap då vi planerat att ha en sushikväll som uppladdning inför handbollsmatchen idag. Uppladdningen var bra, men matchen, not so much. Vi förlorade mot nykomlingarna arbrå med 22-24, sämst sämst sämst. Nu kan det verkligen bara bli bättre! Hörs

Likes

Comments

MAT, STOCKHOLM, VARDAG

Hello! Fullt fart och fullt ös. Jag har helt enkelt fullt upp från morgon till kväll. Först nu har jag kunnat slappna av denna vecka och det känns magiskt. Projektuppgiften är inlämnad, alla träningar denna vecka är gjorda och Edvin har hjälpt mig att städa hela lägenheten och tvätta ikväll. Går så mycket lättare att när man gör det tillsammans, tackar för det!

Som ni ser på bilderna ovan så hade jag en grym helg i Stockholm. Julia har tagit med mig på magiska matställen och jag kan inte annat än vara nöjd med shoppingen. Justin, du får också godkänt! Nu kan jag inte annat än längta efter att få besöka Julia igen, saknar redan den tempurafriterade sushin, my new love.

Likes

Comments