Nu väntar lördagsjobb innan det blir bowling och vin med ett härligt gäng! Kan det bara bli kväll?

  • 82 readers

Likes

Comments

Igår började dagen med jobb på förskolan som alla andra dagar den här veckan, har varit så mysigt med alla barnen och perfekt att jobba lite extra när jag inte har haft så mycket i skolan!

När klockan slog 16 så gick jag hem och möttes av detta vid min dörr, gullisen Tessan hade varit på utflykt och överraskade med massa fint! Snacka om att sprida kärlek.

Därefter gick jag Hanna & Karro A till Grappa för en middag. Jag åt deras chevresallad och den var himmelsk!

Efter maten och lite babbel förflyttade vi oss till biosalongen för att titta på Fifthy shades of darker. Hade en riktigt mysig alla hjärtans dag och det gläds jag åt!

  • 104 readers

Likes

Comments

Förra veckan fyllde alltså kvinnan i livet 25 bast. I helgen firades det med en massa skoj hos henne innan vi rörde oss utåt. Jag älskar allt med Tessan och hon är värd allt och lite till!

  • 117 readers

Likes

Comments

  • 153 readers

Likes

Comments

Hej torsdag! Jag säger det igen, veckorna går så fort. Helgen smyger sig på och idag har man haft lyxen att vara ledig från allt vad kallas skola. Underbart! Dock blev det ingen välförtjänt sovmorgon utan jag var uppe 07 och sedan blev det en 40 minuters promenad utomhus. En lugn morgon är det bästa jag vet, åt sedan acai bowl till frukost innan jag trampade till gymmet för spinning xpress. Gött var det. Mötte sedan upp Hanna Karro och Erika för en lunch på Mocca Deli. Det var min dag det, kvällen stavas mys!
Puss

  • 162 readers

Likes

Comments

Hej. Ännu en vecka har passerat och en ny har precis startat. Förra veckan var jag ju lite små sjuk men hade tre jobbpass inplanerade och dom tog jag mig igenom. I lördags blev det väldigt spontant, karro bjöd in till inflyttningsfest kan man väl kalla det. Hennes nya lya är såååå himla fin! Blev även en spontan utgång på det, sen efterfest. Jag stapla/kröp hem runt 05. Galet verkligen då jag började klockan 07. Jag mådde så dåligt , haha SKYLL DIG SJÄLV var de enda jag kunde tänka. Men jag tog mig igenom arbetspasset och sedan somnade jag på stört när jag kom hem. Idag har jag unnat mig ansiktsbehandling och sedan var jag i skolan några timmar innan jag körde BA på gymmet, skönt att svettas lite.
Puss Elin

Likes

Comments

Hej. Klockan stod på 06.30 imorse då det var jobbet som kallade. Mådde inte helt hundra när jag vaknade och gör det inte nu heller men får se om det avtar. Det går så himla upp och ner nu, suck! Igår hade jag supermysigt med mina tjejer hemma hos Felicia, det var väldigt behövligt. Lagade en god middag och satt och tjattra innan jag cyklade hemåt. Nu längtar jag hem!
Puss

  • 212 readers

Likes

Comments

På banan igen! En väldigt konstig kväll igår, drog och tränade och sedan middag med mina underbara tjejer som ger en så mycket energi! Blev dock lite hängig och fick väldigt ont i halsen.. kändes verkligen inte bra och det värkte i hela kroppen. Men så vaknar jag idag och allt är borta och ingen feber och inte värk. Det var bara som att kroppen la av i några timmar, den sa väl ifrån. Lite läskigt men nu känns det som sagt finnemang! Ikväll ska vi laga mat hemma hos Felicia och ha mysfredag. Det ser jag fram emot, sen blir det tidigt i sång då jobb väntar mig hela helgen!

  • 221 readers

Likes

Comments