Hallå! Sitter på min rast med en kopp och tänkte uppdatera lite på den här fronten.
Dagarna går i ett men ändå så går det oerhört långsamt. Men snart helg igen, har bara en föreläsning i skolan kvar imorgon sen kan man få pusta ut! Finally
Förra helgen firade vi i alla fall Pontus. Veckan har i stort sett gått ut på att återhämta sig efter det och sedan massor av jobb, skola och träning!
Två bilder från i lördags.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej du underbara lördag! Äntligen. Vaknade upp imorse efter många timmars sömn, behövligt. Tog mig sedan en promenad i blåsten längst sjön. Sedan åkte jag in till stan för ett grisigt Grit Strenght pass. Och därefter en gottig lunch på kaka med Hanna & Karro. Kvällen är planerad med ett gosigt gäng och alkoholen är inhandlad. Precis som en lördag ska va! 

Hoppas alla njuter av helgen, det ska jag iaf. 
Puss

Likes

Comments

Har varit riktigt usel på uppdateringar här! Förra torsdagen var jag i alla fall ledig och då körde jag påskmix på gymmet! Riktig svettfest! Efteråt sprang jag över till Oleary's för käk och trevligheter!

Långfredagen innebar firande för Koff. Det var trevligt att umgås med ett härligt gäng och samtidigt fira in påsken! En lyckad kväll helt enkelt.

Självaste påsken spenderades hemma hos mamma med ett påskägg såklart!

Släkten kom för att avnjuta en god påskmiddag med oss, älskar sånt! Pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade tills man fick ont i mungiporna. Älskar!

Blev en tidig kväll då jag skulle jobba två långa pass på sjukan både söndag och måndag. Behövde mer sömn än vad jag fick men herregud så skönt när de två dagarna var över!

Och sedan har var dag fram tills idag (fredag) bestått av plugg inför tentan som skrevs imorse. Hoppas så mycket nu att det gick vägen, håll tummarna för mig! Nu: fredagsmyyyys

Likes

Comments

Godnatt allesammans! Helt slut efter dagens pass på gymmet, ett hårt bodyattack pass och spinning fick det bli idag. Imorgon blir det skolbänken 09-15, hoppas dagen går lika fort som idag. Har en massa kul att längta till i helgen så tiden får gärna rappa på lite.
Saknar min älskade familj också, lite tid med mamma pappa och brorsan skulle inte sitta fel. Men på lördag får jag träffa dem för lite påskfirande ❤️

Puss

Likes

Comments

Idag fick jag den perfekta starten på veckan, även om de kändes så sjukt jobbigt att kliva upp ur sängen imorse. Fick VG på hemtentan och detta gjorde alltså min måndag som kändes så tung tusen gånger bättre! Var i skolan och fick lite gjort fram till lunch innan jag begav mig ut i spåret, sedan blev det bodypump med Hanna & Karro. Min tisdag ser ungefär likadan ut, nu ska vi sova här.
Puss och godnatt!

Likes

Comments

I onsdags blev det spinning och sedan handlade jag och Tessan sushi och gick hem till henne. Det var verkligen så gott och mysigt. Vi gjorde även gino till efterrätt som vi avnjöt till paradise hotel och samtalade massor om allt! Efter det var energin påfylld ❣️

Likes

Comments

Ligger i sängen och tänker på allt som hänt hela tiden. Kärleken övervinner allt tillslut. Så viktigt att sprida kärlek och ta vara på sin tid med alla nära och kära! Stay strong Stockholm 💛💙

Likes

Comments

Döden är inget alls. Den räknas inte. Jag har bara slunkigt in i rummet brevid. Inget har hänt. Allt är precis som det var. Jag är jag och ni är ni, och det gamla livet som vi levde så kärleksfullt ihop är oberört, oförändrat. Vad vi än var för varandra är vi ännu. Kalla mig för det gamla bekanta namnet. Tala om mig på samma sätt som ni alltid har gjort. Låt inte ert tonfall förändras. Anlägg ingen tvunget allvarlig eller sorgsen min. Skratta som vi alltid brukade skratta åt de små skämt vi gladde oss åt tillsammans. Lek, le, tänk på mig, be för mig. Låt mitt namn vara på allas läppar som det alltid har varit. Låt det uttalas utan ansträngning, utan tillskymmelsen till en skugga över sig. Livet betyder allt det någonsin har betytt. Det är likadant det alltid har varit. Det finns en absolut och obrytbar kontinuitet. Vad är denna död annat än en försumbar olyckshändelse? Varför skulle jag vara ur sinn bara för att jag är ur syn? Jag väntar ju blott på er en liten stund här någonstans i närheten, alldelses om hörnet. Allt är väl.

Likes

Comments

Igår var jag på Gudstjänst där de nämnde farmors namn. En väldigt fin gudstjänst och det kändes faktiskt skönt att sitta där och bara lyssna men även sjunga lite. På fredag kommer det bli tufft då begravningen äger rum. Vår älskade Eivor och min fina farmor, vi älskar dig! ❤️

Likes

Comments

Hej 😘 helgen har bestått av jobb och inte så mycket mer än så. Har mest myst med mamma och även Tessan. Vi tog en promenad till Tuna igår efter mitt jobb, blev en lång pratstund och lite skavsår men jag njöt sååå av att komma ut innan solen gick ner. Känns ändå som att jag har tagit vara på den här helgen trots att jag inte gjort så mycket. Nu är det dags att cykla till skolan för föreläsning fram till 15 i eftermiddag. Låt den här måndagen gå fort! 
Pussss

Likes

Comments