Header

Outfits 2017


(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Stickad tröja- (liknande HÄR)// Jeans- (liknande HÄR)// Boots- (liknande HÄR)// Väska- ZARA (liknande HÄR)// Keps- Kappahl (liknande HÄR)

En liten höstig look passar väl bra eftersom de flesta av er förmodligen befinner er hemma i Sverige där det inte är riktigt lika varmt som här. Som ni säker vet sen innan så är det stickade tröjor och kappor som jag ÄLSKAR under hösten. Att bara burra ner mig i en stickad tröja och halsduk, jamen såå mysigt! Älskar denna look med min älsklingskeps dessutom! I övrigt så byter vi boende här på Rhodos de sista två veckorna från vår lägenhetsstudio till hotellet där vi jobbar, Mythos Beach och det ska bli himla härligt! Det är ju en uppgradering kan man lätt säga! Så på söndag går flyttlasset! YAY #nouwoutfit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor


I'm leaving soon...

Igår kom jag hem från en härlig dag precis som alla andra dagar här på Rhodos. Jobbat med fantastiskt härliga människor, yogat som jag älskar, haft massa annan grym träning och kvällen avslutades med ett minidisco som jag bara tycker är SÅ himla kul! Jag dansar verkligen loss varje gång. När jag kommer hem, då slår det mig så hårt... Jag åker snart hem.. på söndag är det ynka 2 veckor kvar innan vi stänger ner och lämnar Rhodos och Mythos. Det kommer bli sorgligt! Man anpassar sig så fort och har kommit så nära alla här, jag trodde aldrig att jag skulle fastna så lätt men förstod ganska snabbt att jag ville göra detta mer! Denna upplevelsen är det bästa jag gjort i hela mitt liv och jag har alltid velat åka iväg såhär så när de äntligen blev av var jag så glad! Såklart längtar jag hem till min familj och det ska bli mysigt att komma hem, men det är en helt annan värld vi lever i här så de kommer bli en stor omställning.

Min tanke är dock att vara lite stand by här fram till sommaren kanske, då Apollo kan ringa in mig om de behöver att jag hoppar in en vecka eller tre på en destination. Jag vill jättegärna åka iväg i kortare perioder och så får man se om de går att anpassa just då såklart. Ja min kärlek till att resa, upptäcka världen och träffa nya människor är något av de största jag har. Jag är verkligen så tacksam!

Likes

Comments

Resor


Look at this magical place!

Jag hade stora förväntningar på detta stället när jag och Charlotte bestämde oss för att åka hit. Jag hade sett bilder tidigare och tänkte att detta stället kommer att vara wow. Jag kan säga att det var långt över mina förväntningar! Ja ni ser ju själva, det här kristallklara vattnet och den enormt charmiga bukten var HELT fantastisk. Jag sa nog minst hundra gånger till Charlotte hur fint det var hela tiden haha. Sånt där man bara ser på bild fick jag uppleva in real life idag och jag är så tacksam för alla fina platser jag får se runt i världen! Hit åkte vi på förmiddagen igår på min lediga dag, ganska härlig start på dagen måste jag säga!

Likes

Comments

Outfits 2017


(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning- (liknande HÄR)// Skinnjacka- ZARA (liknande HÄR)// Väska- ZARA (liknande HÄR)// Boots- Scorett (liknande HÄR )

Dessa bilderna har jag velat visa er så länge, de mest magiska med att blogga är ju lätt att hitta de här drömmiga locktons och få till helt magiska bilder. Förutom den helt underbara färgen så älskar jag växterna som kryper/hänger på väggen som gör bilderna sådär mysiga. Det var pricken över i:et! #nouwoutfit

Likes

Comments

Resor


Half day with my family in old town Rhodes

Förra veckan var ju min familj här och hälsade på och det var så mysigt att ha dem här. På min halvdag så åkte vi in och spenderade eftermiddagen och kvällen i Rhodos gamla stad. Det är helt fantastiskt vackert där inne, sån där miljö och atmosfär som man aldrig tröttnar på. Vi strosade runt i gränderna och jag visade dem där jag gått tidigare. Charmen med gamla staden är just alla mysiga gränder. Sen tog vi såklart någon drink, lite glass och avslutade med middag innan vi åkte hem. Så glad att ha alla dessa fina bilder härifrån!

Likes

Comments

Instagram@elingraf