Header
View tracker

Tisdagstips


Då var det tisdag och dags för ett nytt tips! Det här tipset älskar jag själv, jag som person älskar att organisera, skriva, köpa på mig block och kalendrar bara för att. Men här har jag äntligen hittat något som faller mig precis i smaken, som är ett grymt verktyg för planering och målsättning, dessutom är det genomtänkt både sjukligt söta grejer och med peppande citat och färdiga mallar för en roligare och annorlunda planering.


De jag pratar om och som en del av er kanske redan hittat är Jo & Judy som har dessa superfina anteckningsblock, kalendrar, daglig planering, to do lappar och mycket mer. Jag ska absolut beställa hem lite till mig själv, en perfekt julklapp till någon också ju! Nej jag är totalt förälskad i detta och som sagt för mig som älskar block och allt som har med planering och göra så är detta som att komma till himmelriket. SÅÅ mycket fina saker.

(photos from pinterest)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Outfits 2016

Jeans- Only, Top- Shein, Trench- Vero Moda, Neclases- Gina Tricot, Scarf- H&M

Halloj där alla fina ni! För de första vill jag bara säga att just nu är det så himla mycket jobb med min buisness därav har jag känt att jag inte kan göra allt. Bloggen blir lite bortprioriterad just nu och jag kanske inte uppdaterar så mycket som jag brukar, men så vet ni varför. Jag ska försöka få upp ett inlägg om dagen i alla fall och efter november är jag back on track igen. Denna månaden försöker jag att utöka min verksamhet och det är jättekul men tar också desto mer tid. Nu vet ni i alla fall. Här har ni lördagens look när jag och @lindafinell hade haft lite möte och sen plåtade vi lite outfits till varandra. Smidigt de där med bloggande vänner som håller på med samma grej :) PS. Ser ni att jag gått och gjort en spraytan? Så himla skönt att vara lite brun, vet inte riktigt om de är min grej dock, får se om jag fortsätter efter detta :)

Likes

Comments

View tracker

Everyday


Jobb med den här pinglan igår

Igår hade jag en superlång dag därav uteblivet inlägg. Jag hann helt enkelt inte och när jag kom hem däckade jag på direkten! Efter jobb körde jag direkt till helsingborg för att lämna av en produkt till en kund, sen vidare till Malmö med mina sommardäck hehe... nä men de gick bra, var inte halt! Resten av kvällen jobbade jag med den här pinglan som precis börjat jobba i teamet, så vi satt igång henne och la hennes första order så nu är det bara till att tuta och köra. Snart ska vi på teamträff med dem andra för lite utbildning som vanligt på torsdagarna!

Likes

Comments

Everyday


Tillbaka blick till november 2015

För ca 1 år sedan alltså i november 2015 så såg det ut såhär. Jag var och hälsade på min pinglis Jonna i Göteborg, då var de inte så länge hon bott där. Vi mös på café, gick i butiker som var julpyntade och såg på film hemma hos henne. Det var kallt då också men idag har de ju kommit snö här i Skåne och det hade vi inte om vi tittar tillbaka till dessa bilderna. Kul att kolla igenom arkivet ibland och se vad man gjorde för ett eller flera år sedan. Verkligen dags för en visit till den här bruden snart!

Likes

Comments

Everyday


Spraytan erbjudande

Hörni! Nu vill jag dela med mig utav ett fantastiskt erbjudande! Min vän Lisa har en salong där hon jobbar med både naglar, fransar och spraytan, nu har hon ett erbjudande gällande spraytan som jag ville dela med mig utav här till er. Just nu kör hon ett erbjudande där du och en vän kan komma och göra vars en spraytan och endast betala för en, detta gäller året ut. GRYMT erbjudande tycker jag, så passa på och boka via sms hos Lisa på 0709-88 69 77. Hon har sin studio i Kävlinge så kontakta henne vid bokning eller för mer info!

Likes

Comments

Instagram@elingraf