Header

Instagram

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska bli uppringd av Self Made, jag ska nämligen göra min live audition snart. Jag gick vidare till topp 8 igår och blev SÅ glad, det betyder alltså att jag ska göra en live audition som man kan rösta på idag, fredag och lördag och från oss 8 går 2 vidare direkt till finalen i Stockholm! Ahh, nu kör vi! Håller tummarna! Kommer med mer info sen! Lite instagram bilder från senaste tiden kör vi nu tycker jag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Everyday


Fika på 261

Häromdagen hade jag och min helt underbart fina moder en mysig fika tillsammans. Vi spenderade halva dagen i stan och avslutade med denna fikan. Det bästa för mig är att umgås med min familj! Finns det något bättre? Jag är så glad att jag har er, att ni alltid stöttar mig och att vi är så pass nära och öppna mot varandra. Älskar dig!

Likes

Comments

Outfits 2017

Topp- ELY, Byxor- ZARA, Skor- Tamaris, Väska- ZARA, Halsband- Gina Tricot

Jag har faktiskt ganska nyss gått upp och käkat frukost, det blev en rejäl sovmorgon för mig eftersom jag inte jobbar idag. Nu ska jag snart köra in till mamsen och hjälpa henne och min bror att packa det sista inför flytten i helgen. Det är just nu besiktning på huset, så håller alla tummar som går för att de ska vara felfritt så allting går enligt tidsplanerna! En look i blåa nyanser ifrån helgen! Älskar den här volangtoppen! #nouwoutfit

Likes

Comments

Everyday


Restaurang tegel!

Nu är jag hemma igen, och har fotat två riktigt fina hus idag, det är alltid lite extra kul! Stack och handlade lite eftersom vi ska ha över våra grannar ikväll på middag och nu har jag slagit mig ner i soffan för några minuter. Ska snart fixa undan lite också!

I söndags hade vi en supermysig lunch/middag på Tegel i Rydebäck tillsammans med Alexander. Det är en jättefint restaurang och dagen var också sådär vårligt härlig! Efteråt ville vi hitta ett glasställe så vi kunde äta mjukglass eller kulglass, men antar att vi var lite tidigt ute haha, så det blev en vanlig glass från butiken istället!

Likes

Comments

Everyday


Vårig lunch

Alltså den här lunchen just precis den där dagen med fina Fanny var riktigt grym! Vi hade bestämt oss för att ses och käka lunch på Lilla torg i Malmö i lördags och vi fick en helt underbar dag. Solen sken och vi satt på uteservering för första gången (för mig) denna våren. Bara det är ju magiskt i sig, men dessutom så beställde vi in vars en alkoholfri hallonmojito och jag beställda en club sandwich och dessa var HELT fantastiskt goda. Haha jag fick nästan hejda mig för att inte säga hur gott det var mellan varje klunk och varje tugga. Sällskapet var inte så pjåkigt det heller haha! Tips tips, gå till Mello Yello, på Lilla torg om ni är i Malmö någon gång!

Likes

Comments

Instagram@elingraf