Header

Resor


Hem mot Sverige igen!

Från de där soliga härliga och helt fantastiska dagarna i Spanien ska jag nu bege mig hem igen mot Sverige. Det har varit underbart att vara iväg, speciellt mycket eftersom sommaren aldrig riktigt kom till Sverige så jag har njutit i massor. Nerja, Spanien där vi har vår lägenhet är fantastiskt mysigt och det är som ett andra hem vid de här laget! Dock ska det bli skönt att komma hem och mest av allt att få krama om min älskling! Ni vet de där nyheterna jag skulle släppa? Imorgon kommer det! Håll ut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Outfits 2017


Klänning- ZARA// Solglajjor- Bloomsbury// Skor- Scorett

Hörni, nu är det 100% kvalitet och modefokus som gäller på outfitbilderna, jag kommer att bli mer eftertänksam när det gäller vad jag lägger upp. Det ska vara genomtänkt och målet är såklart att det ska inspirera er till roliga och snygga outfits! Den här svart och vita klänningen som också en byxdress älskar jag! Framtill klänning, baktill byxdress, kanon, kärningen är supersnygg också! Jag valde att köra lite rockigare detaljer för att klä ner den lite! Tyckte de blev ball! #nouwoutfit

Likes

Comments

Resor


Travel makes me smile

Mer resefoton från Nerja kommer här! Blir mycket resa just nu haha men försöker blanda upp med en del outfitinlägg. Blir lite bättre när jag kommer hem! Ska försöka strukturera och göra en nystart som jag pratat om. Dock kommer jag släppa en spännande nyhet för er här de kommande dagarna, den som väntar på något gott... Den här resan är en sådan där när man bara är, gör det som man känner för för stunden och bara njuter. Älskar det! Blir lata dagar på stranden lite strosande i stan och massa god mat och dricka. Blir någon enstaka tur iväg till andra ställen också men det där lugna är skönt!

Likes

Comments

Everyday


En tur till Helsingör

Har jag sagt att jag älskar färgglada väggar? Haha, ja de vet ni nog redan va, Helsingör är en supermysig stad med massa gulliga hus och coola väggar i massvis med olika färger. Det var här vi tog min nya headerbild och outfitbilder mot den blåa väggen! HUR SNYGGT? När vi åkte till Helsingör över dagen i förra veckan så hängde såklart kameran med och fångade många härliga ögonblick och miljöer.

Likes

Comments

Resor


The village Frigiliana

Alltså! Frigiliana är som att komma till himmelriket för en fotograf. Kan INTE sluta fota och trycka av alla dessa magiska bilderna. Miljön och alla de färgglada dörrarna man möts av är helt underbart! Har inte ord för den här charmiga byn och jag vet att jag berättat om den tidigare. Jag låter bilderna tala för sig själv!

Likes

Comments

Instagram@elingraf