Header

Inspiration


Inredning

Alltså inredningsinspo kan man aldrig få nog utav. Bjuder på det idag tänkte jag! Har sååå många idéer tills den dag vi flyttar och ska bygga eller renovera. Jag vill göra de precis som vi vill helt från början! Så länge får jag sitta och drömma mig bort och scrolla på pinterest!

(Photos from pinterest)

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hälsa & skönhet


Kosttillskott som gör under för mig

I vintras började jag att ta kosttillskott efter att jag varit på en föreläsning som fick mig att ta ett beslut och verkligen ta hand om mig själv och min hälsa. Jag var nämligen en sådan person som aldrig tog piller när jag var sjuk och kände likadant med kosttillskott. Jag kände inte att jag behövde dem och gillade inte riktigt piller. Men i alla fall. Jag var på den här föreläsningen där de föreläste om hur kosten idag har förändrats något enorm ifrån hur de var för flera år sedan. Nu är det mycket mer halvfabrikat och maten innehåller inte längre alla vitaminer och näringsämnen som vi borde få i oss. Man ska äta väldigt varierat för att verkligen få i sig allt man behöver. Jag kände att jag inte åt tillräckligt varierat och vissa kanske behöver något kosttillskott mer än något annat.

Varje dag äter jag nu de ovan, Forever Artic Sea är fisklever olja, Omega 3 vilket många får för lite av. Forever Daily , det är en multivitamin, en grym bas för att få i sig alla vitaminer man behöver. Forever active probiotic som är mjölksyretabletter för magen och immunförsvaret. Sen tar jag och blandar Argi+ med vatten nästan varje dag för att motverka trötthet. Förutom dessa dricker jag också Aloe vera gel som är fantastisk för min mage. Jag hade inte klarat mig utan dessa och jag känner mig både piggare och märker skillnad på min mage som tidigare var väldigt spänd. Jag skulle verkligen tipsa om att börja med några grundläggande kosstillskott om du precis som jag känner att man inte äter tillräckligt varierat. Om man vill ha alla dessa kosttillskott så finns det en box, Vital 5 som är lite billigare och innehåller alla dessa jag nämnt ovan!.

Likes

Comments

Outfits 2015


Outfit

Hittade dessa godingarna från något år sedan när jag och Martin fotade. Jag gillar dessa bilderna, lite coolare och street stil. Kul att ha ett helt arkiv med bilder som man bara kan gå bak och titta på. Eftersom jag inte har några nya looks ännu så får denna duga tills vi är hemma igen med massvis av outfitbilder och härliga semesterbilder!

Likes

Comments

Tisdagstips


En riktigt ljuvlig poddis!

Nu tycker jag att det är dags för mig att tipsa om dessa pinglor. Josefin och Vanja är två härliga brudar som jag började följa för inte så länge sedan. Kanske vet några av er redan vem de är, jättehärligt för er! Men ni andra! Detta tipset handlar om deras poddis som släpps en gång i veckan. De handlar om allt mellan himmel och jord. Tips för framgång, resor de gjort, kärlek och vänskap, feminism, karriär och massa annat. Det är verkligen inspiration till 100% men också tips och verktyg att använda i livets alla olika situationer. Jag TOTALT älskar att gå och lyssna på deras podd, det är precis vad man behöver ibland. Så TACK Josefin och Vanja för för sjukt grymma poddisar.

Ni kan hitta deras kanal HÄR. Missa inte detta säger jag bara!

Likes

Comments

View tracker

Instagram@elingraf