Tycker verkligen att allt är en enda stor glump med lera i min skalle för tillfället... på riktigt! Känner att jag knappt vet vad som är upp och ner längre.
Kan iallafall efter att ha jobbat skift nu i 5 månader(tiden går så jävla fort) konstatera att jag inte är skapt för att jobba dessa tider! Huvva vad det sliter. Men jag är verkligen glad att jag bara har fantastiska människor runt mig på jobbet, det får mig att stå ut med tanken på att det är 10 månader av skiftgång kvar.

Vad har hänt annars på 3 månader? Vittjåkk, Julafton, nytt år. I skrivande stund är det 14e januari 2017 och jag hoppas att detta år kommer bli lugnare för min del!

Nils pratar på både in och utandning nu för tiden och skulle jag få en krona för varje gång han sa eller ropade mamma så skulle jag få 1000kr extra i månaden! Men jag skulle verkligen inte ha det på något annat sätt, älskar honom så hjärtat gör ont och är lycklig för att han finns i mitt liv 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nils sover hos sin mormor ikväll och Johan jobbar, så helt plötsligt vart jag själv! Ganska skönt faktiskt, ialla fall någon timma 😊 hatar egentligen att vara själv hemma, inget liv och rörelse... jaja, fördrev tiden med att putsa fönster (oh yes, jippi) men grymt skönt att få det gjort!

Just nu är det soffläge med PH på tvn innan dusch och godnatt! Två dagar av denna vecka återstår innan helg 👌🏼

Likes

Comments

Det har ju verkligen varit tyst här den senaste tiden! Till mitt försvar så jobbar jag så konstiga tider och har inte riktigt kommit in i det än... svin tidigt ena veckan och jätte sent nästa.
Försöker spendera så mycke tid som möjligt med Nils nu när jag inte träffar honom så mycke dom veckorna jag jobbar eftermiddag! Man blir verkligen sjukt osocial, men annars fungerar det väl riktigt bra. Har hamnat med ett riktigt härligt gäng människor på jobbet vilket gör saken betydligt enklare!

Just nu sitter jag och Nils i soffan och tittar på Björn bröder innan det är sovdags. Standard nu för tiden😄
I veckan jobbar jag förmiddag. Känns skönt och komma hem i normal tid och hinna umgås med fanilj och vänner!

Likes

Comments

Bokstavligen... Klockan är 01.30 nu och som alla andra nätter när jag har jobbar eftermiddag så ligger jag klar vaken! Min kropp beter sig helt efterblivet, sista timman på jobbet känner man sig trött och sliten vilket vänder så fort jag sätter mig i bilen påväg hem.. Tittade på klockan sista gången 03.15 igår natt och det verkar inte bli bättre denna natt😂

Trors detta så går eftermiddags veckorna så fruktansvärt fort och imorgon är jag och Nils lediga! Helgen är mer än välkommen 👌🏼

Likes

Comments

En hel vecka sen ungefär! Jag har i veckan jobbat mitt första pass på skiftet, vilket gick förvånansvärt bra för att vara jag 😂 alla som känner mig vet ju att jag absolut inte är någon natt människa, så att jobba till kl 01 på natten trodde jag skulle bli hemskt! Men som sagt det gick bra och nu på måndag börjat jag 6.15 😊

Min vecka har mest gått åt sömn, tyvärr. Hoppas verkligen att man vänjer sig med detta så att man hinner göra nånting av dagen innan man ska jobba kväll... Men annars har jag hunnit med en lunch på stan med Ida och Monica, fick lämna Nils senare på måndag och vi var även lediga tillsammans i fredags (LYX!) och denna helg kommer nog spenderas hemma 😊 eftersom jag inte har träffat Nils så mycke i veckan så känns det verkligen härligt att få vara med honom några dagar❤️

Likes

Comments

Idag är det lördag och måste säga att det känns helt fantastiskt att de bara är söndag imorgon! Ännu en slappar dag innan jobb igen 👌🏼

Igår var vi och provade på nya resturangen Tages med våra fantastiska vänner. Man har ju hört att det ska vara riktigt bra mat och att alla som kommer där ifrån är nöjda, men alltså wow! Jag har nog aldrig ätit så bra mat, vi var verkligen glatt överraskade allihopa och tror att jag kan prata för alla och säga att det var värt var enda krona! Älskar verkligen god mat och kan prata om det i flera veckor haha 🙈 dit far vi helt klart nån fler gång!
Lyckades faktiskt inte ta en endaste bild på hela kvällen.. Eller ja en dålig bild på snapchat på en drink i skybaren som smakade så där 😂 jaja, om man inte har upp mobilen på en hel kväll så betyder ju det att man har riktigt trevligt och glömmer bort den

Likes

Comments

Likes

Comments

I veckan har jag varit hemma med en sjuk Nils, feber och snor. De är typsikt efter sommarlovet 😊 hoppas att han är pigg nu efter vilan och kan fara till förskolan imorgon!

Jag börjar gå skift till veckan, vilket känns okej faktiskt 😊 06.15-15.00 förmiddag och 15.00-01.00 +lediga fredagar eftermiddag! Blir fint att kunna hämta hem Nils tidigare varannan vecka samt kunna ha honom hemma med mig på fredagar när jag är ledig 😊 även om det känns tungt att inte kunna träffa honom dom övriga dagarna!

Dagens störningsmoment: flugor, fattar hur mycke flugor de kan finnas!! Får fan panik... Dom är fan överallt.

Likes

Comments

Vi har ju haft 4 fantastiska veckor med sol och värme och så fort man börjar om att jobba så kommer hösten och skitvädret som ett brev på posten! Helt otroligt egentligen.

Både Johan och Nils ligger och sover, jag ska snart väcka lilleman iallafall. Jag själv sitter och kollar på ny badrumsinredning, vi ska ju göra om badrummet nu snart vilket kommer bli toppen! Har även suttit och kikat igenom bilderna från bröllopet nu igen, hittar alltid nån ny fin bild. Därför tänker jag bjussa på några på dom fina blommorna


Likes

Comments

Förstår inte hur man kan vara så morgontrött? Att man aldrig vänjer sig? Jag börjar alltid 6.30 nu förtiden och det ÄR verkligen skillnad från att börja 7.00 😂 får se hur det går nu i höst då skiftet drar igång. Blir tidigt på morgon då man början 5.45!
Till veckan ska jag verkligen försöka ta tag i mitt liv och börja träna! Lindbäcks är världens bästa arbetsgivare och bjuder på träningskort, saknar faktiskt och träna! Har inge speciella mål med de men bara och få röra på sig lite och framför allt rensa huvudet!

Likes

Comments