Hejsansvejsan. Aahahah Gud, tönt. Aja eftersom att jag tänker köra en riktigt grov yolo o faktiskt testa att göra ett inlägg så tänker jag att jag kan börja med något jag kan- mig själv.

Jag är ej jätte intressant. Jag är en vanlig, tonårstjej med dålig humor som spelar basket i blackeberg o gör illa mig alldeles för mycket (skärp dig Elin!!). Jag går i 8an på Tappströmskolan som ligger på ön Ekerö, nu kanske ni tänker "o vad 17 är ekerö?". Jo mina vänner vet ni vart kungen (nej inte Zlatan) bor? Jag bor basically granne med honom lmao.

Jag är ganska lättroad, jag tycker att det mesta är kul att göra, särskilt om d går att tolkas som en tävling utav något slag! T.e.x så tävlade jag i nästan 6 år ikapp med en gammal dam till skolan (story for another time, d var lit). Jag trivs bäst på sommaren då jag kan bada och vara i solen. Ibland så försöker jag även skriva lite då min hjärna inte pallar att hålla alla tankar inom sig, d är faktiskt riktigt roligt!!

Jag gillar ej lukten av cigarettrök o håller andan när jag går förbi någon som röker (DON'T DO DRUGS, ser ni? Bra förebild är jag också), jag gillar inte heller folk som inte respekterar varandra o trycker ned varandra.

Jätte flummig text men jag skyller på att klockan är 23 på en måndag o att jag är galet trött. Vi hörs compadres

Likes

Comments