Header
View tracker

i måndags åkte jag med Emilia och det gänget på lite shopping! vi var på mall of millennia och myste där lite samt åt på cheesecake factory.
igår hade jag skola, sista riktiga skoldagen innan våra final exams.
efter skolan igår så var jag hos min frisör och fixade håret! stor förändring men jag gillar det.

imorse vaknade jag vid 09 och drog och fixade naglarna samt åkte till party city för att handla åt min kära storasyster.

på fredag åker Emilia hem :( och jag och Emelie åker till...... MIAMI! Vi ska vara där över helgen och bara mysa och njuta av att skolan (nästan) är slut, bara ett kemi prov på tisdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

idag har jag bara myst framför poolen både hemma men var även borta hos Emilia, Robin & Alexandra en stund!

Likes

Comments

View tracker

VET NI VEM SOM MER VAR PÅ FLYGPLATSEN I ONSDAGS? den absolut bästa människan i världen! får mysa med henne ända tills nästa fredag!!!

imorgon är det två veckor kvar tills jag äntligen åker hem. längtar ihjäl mig efter min familj och pojkvän!!
i nästa vecka har vi endast review på tisdag i skolan och sen final exam på torsdag!! sen är det bara final exam i kemi kvar som är tisdagen efter så skolan är nästintill klar!

tänk att denna jetlaggade fisen just nu ligger & nannar bredvid mig. lyckliga jag<3

Likes

Comments

i måndags kväll när vi skulle gå och lägga oss så insåg Emelie att hennes pass var borta. totalväck. antagligen har hon råkat slänga det. så tisdagen spenderades åt att försöka lokalisera det utan lycka.
jag la även ut min bil för salu och fick över 150 meddelanden inom loppet av tre timmar. varenda en frågade hur många mil som var på bilen, men det stod ju bara två gånger i beskrivningen så vad hade jag förväntat mig? några andra frågade om det var min bil. fick även en hel uppsats om någon som ville berätta för mig att den inte var värd så mycket. tack & hej.
har haft en som kollat på den och vill kolla igen, har även många andra intresserade men fokuserar på en människa åt gången.

ikväll ska jag till flygplatsen och möta upp Robin och Alexandra (Emilias bror och hans flickvän) För att leverera två barnstolar.

Likes

Comments

lite jul känsla är här allt här hemma!
igår somnade jag 06.00 eller ja imorse.. Så vaknade ganska sent idag. Har inte gjort mer än städat och kolla law & order haha..
Om exakt tre veckor åker jag hem shalalala

Likes

Comments

guess öppnade visst kl 09 så vi bestämde oss för att gå hem och sova och sen därefter åka vidare till butiker.

vaknade vid halv tre och därefter var det bara på det igen... Vi åkte till premium outlets och även till loopen.. fick med mig lite hem!
kl 20.30 somnade jag och tänkte sova för natten men 23.00 vaknade jag igen jättepigg så just nu ligger jag och kollar på law & order.

Likes

Comments

kl 23 igår så åkte vi till premium outlets där vår shopping började. fick med mig en del julklappar på bra rea och även ett par jeans till mig för $20 som egentligen kostar $50...
därefter åkte vi till IHOP för jag var hungrig som vanligt, åt lite och chilla en stund innan vi rörde oss vidare till target och walmart.
nu sitter vi utanför champs på Florida mall och inväntar att dom ska öppna kl 06! det ser ut att vara en hel del bra rea på vissa grejer så ska se vad vi kan få med oss hem för roligt..:)
efter Florida mall har vi ett sista stopp på lake buena vista outlets innan vi äntligen ska hem och SOVA♡

Likes

Comments

igår var vi på melting pot! fondue stället som vi var på med larissa i slutet av augusti början av september. gott som alltid!

Likes

Comments

idag är det thanksgiving. jag ska strax äta pannkaksfrukost som bästa roomien väckte mig med.
resten av dagen ska jag bara mysa framför filmer, planera natten och morgondagens black friday shopping och bara ta det lugnt!

Likes

Comments

Likes

Comments