När man tänker att man ska springa tills man verkligen inte orkar mer och helt plötsligt råkat springa en mil. Utan att ha tränat på mer än en månad, träningsvärken i morgon kommer ju vara plågsam. Typiskt mig, jag är för envis och tävlingsinriktad för mitt eget bästa.

Likes

Comments

06.03 från en busskur i iskall höstvind.

Likes

Comments

Sconesbakande och bästissnack med två favoriter och Sveriges mest fotovänliga bord.

Likes

Comments

Älskar stjärnor, älskar månen. Hade behövt ett stativ för att kunna fånga nattens superblodmåne på en bra bild, men det var helt klart värt att stanna uppe för att se.

Likes

Comments

Spenderade en dag på bokmässan med min senior soulmate. Obeskrivligt besviken över att ha missat att Håkan skulle dit, men överlycklig över att ha fått träffa krama om Ernst himself, träffa Clara Henry, nästan gå rakt in i Conchita och lyssna på Broder Daniel. A day to remember. 

Likes

Comments

​På mysig kvällspromenad i solnedgången med mamma och Lantana efter en jobbfredag. 

Likes

Comments

Varm choklad och ny kriminalserie med regnet smattrande mot fönstret. Hösten är inte så dålig ändå.

Likes

Comments

Följde med min fina vän Moa till Göteborg och Pustervik för en spelning med en av hennes favoriter Mac Demarco igår. Kände mig lite felplacerad bland alla indies i jeansjackor, kepsar och små mössor, men trots det och även om Mac inte är min main guy var det grymt. Med lite för få timmar sömn i kroppen är det snart dags för jobb, och sen blir det vilodag för både mig och Lantana.

Likes

Comments