Förlåt för min frånvaro dom här dagarna på bloggen men har haft fullt upp att packa till Åland. Som jag är i nu! Men iallafall,
Gårdagen bestod av lunch här hemma och sen på kvällen middag hos några vänner. Vädret har ju vart det typiska regnet jämt och ständigt, så tråkigt när man vill ha sol. Slutade med Kvällsvandring hemåt klockan halv ett på bilvägen.. Men en mysig midsommar vart det iallafall☺️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen sommarlov! Som jag längtat, lyckan är oändlig. Fullspäckad dag med en mysig kväll på stranden med kompisar!

Likes

Comments

Hej bloggisen! Wow, sommarlov imorgon. Kan fortfarande inte förstå det, men det är inget jag klagar på😉 Idag har det väl vart en hyfsat solig dag men kanske inte så varmt som man hoppats på. Hoppas vädret börjar bli bättre framåt veckan! Slutade halv tolv ungefär idag och har bara legat och slappat sen jag kom hem, typiskt mig. På morgonen idag så såg vi en innebandy match när niorna spelade emot lärarna, niorna vann men det var det jag hade förväntat mig. Sen gick min klass och spelade minigolf! Skitkul var det faktist dock så sög jag, men men, that's life. Hur är det för er? Har någon fått sommarlov än?😉

Likes

Comments

Ny favorit på listan! Lush Life - Zara Larsson

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag och min klass varit i Stockholm och haft mentorsdag + annat som shopping osv. Vi gjorde lite uppgifter i grupper och sen möttes vi alla upp för att typ säga hejdå eller asså så han visste att vi stannade kvar efteråt. Jag Emma, Fanny och Felle lunchade på Jensen's och gick sen runt på stan också i gallerian och skulle köpa lite grejer som jag behövde, hittade 2 av 4 av det vilket kanske inte var så kul men nöjd ändå😉. Sen köpte vi Starbucks och tog pendeln hem. Mysig dag med tjejerna!

Likes

Comments

En av mina konfirmations presenter var denna klocka ifrån Daniel Wellington. Har viljat haft denna klocka sen ett år tillbaka och nu, får jag äntligen bära den på min arm😊

Likes

Comments

Igår så hade vi en utedag i skolan men vi hade absolut ingen aning om vad vi skulle göra. Konstig? Tro mig, jag vet. Och jag kom ju även sent dit för jag var hos tandläkaren tidigare. Men dom som höll i det här hade klätt ut dig till indianer, egypter osv, min första tanke va "va i helvete" men det gick ändå😉 Vi gjorde allt från indiandans till att bygga pyramider och ja, en konstig/kul dag var det!
Men börjar märka att nu i skolan så gör man inget på lektionerna längre, när man är hyfsat klar med alla inlämningar så vet man inte vad man ska göra längre. Vi kollar film på So lektionen, snackar om vad som helst på No-n.
Sommar lovet är snart här! 10 juni smäller det, och efter den sommaren är det dags att börja nian. Va händer? Redan? Aja, onsdag sen är det bara 2 dagar kvar tills heelg!

Likes

Comments

Jag fick verkligen en jätte bra konfirmation och kunde inte vart nöjdare med dagen. Vi samlades vid ett, det började klockan tre, fyra var vi klara sen var det slut. Kommer sakna det lite, alltid van vid att gå klockan fem varannan måndag till konfan, men jag ångrar verkligen inte att jag konfirmerade mig.
Hade tänkt lägga upp bilder på vad jag fick i present imorgon :)

Likes

Comments

Den 28 januari 1931 föddes en ängel, men den 24 april 2015 var det dags för ängeln att somna in. Farfar, du kommer bli saknad av många.
Du var en make, pappa, morfar, farfar och gammelfarfar. Du fick 3 barn, 9 barnbarn och 2 barnbarnsbarn. Du vart 84 år och du har levt ett händelsefullt liv med en massa fiske som vi alla visste att du älskade. Att fiska var det bästa du visste. Du var även den mest envisaste personen jag visste och du gjorde alltid som du ville och ville aldrig ha hjälp med något. I början på året vart du sjuk, en förkylning som du inte orkade, din kropp klarade inte av den och du började förlora smaken. Och du levde för att fiska och att äta, det var saker du älskade. Du har alltid haft dålig hörsel och du var helt döv utan dina hörapparater, så varje gång man kramade dig så pep det så högt så man fick ont men det kunde inte du hjälpa. Sista gången jag träffade dig var i påsk och jag visste redan då att du inte skulle klara dig genom året. Men att det skulle komma så snart som det gjorde? Är overkligt. Dagen innan du somnade in så fick vi alla höra att du hamna på sjukhus och ingen tänkte mer på det riktigt, 24 april, en halvtimme innan jag skulle på konfaläger så fick jag reda att du hade gått bort. Det tog ett tag innan jag reagerade på att, du var borta, och hade inte ens förstått det. Efter 1 minut ungefär så förstog jag och jag satt och grät. Jag tänkte inte åka på lägret, men mina föräldrar sa "åk, farfar skulle fullständigt skitit i om något hade hänt dom och du väljer att åka" så jag åkte, för att komma på bättre tankar, och det hjälpte lite faktist.
Idag var din minnesstund då du inte ville ha begravning eller nåt liknande. Men det var en fin minnesstund, problemet var att du inte var där. Kommer sakna dig på kalas, högtider osv.
Du ska få höra om allt som händer mitt liv som du missar när vi ses igen.
Älskar dig farfar❤️👼🎣

Likes

Comments