Har hört klagomål om att jag inte bloggar så bra och det kan väl kanske vara lite befogade klagomål. Jag ber om ursäkt. Hur som helst är Annie och Lisa här nu. Många tummar upp på det. De var mycket trötta och tråkiga de första dagarna men jag drog ut dem på lite äventyr ändå. Första dagen shoppade vi. Inget spännande.

Andra dagen åkte vi tunnelbana till norra delen av staden för att gå över Harbour bridge

Fina och trötta vänner. Den ena lite tröttare en den andra, gissa vem 😊

Utsikten var fin den med

När vi kom ner hittade jag denna ägiga walken men fick inte gå där för mina vänner ville se operahuset.

När man helt plötsligt har kompisar att fota istället för natur och objekt. Kan lägga till expert på att fota människor på mitt cv 😁

Här har ni operahuset igen. Ifall ni glömt bort hur det ser ut liksom.

Sen blev det nyårsafton. Då hängde vi i Bradfield park i tio (10!!!) timmar. Hade ont överallt efter det.

Tillslut började det bli mörkare och operahuset lös fint. Mina fotograferingsskills lös dock med sin frånvaro.

Sedan blev det mörkt och detta skepp kom och fick barnen att peka och bli väldigt förtjusta över den fräcka belysningen. Jag kände mig ungefär som barnen men jag är ju vuxen nu så behärskade mig. Lite iaf.

Sedan slog klockan tolv och vi fick se de sjukaste fyrverkerierna jag någonsin sett. Var lätt värt att vänta tio timmar på detta. Dock upplevde jag ett lite antiklimax när det var över. Kände mest jaha. Detta har jag längtat efter i sju år och nu är det över. Nu då liksom? Sedan trängdes vi med 65 000 andra som var i samma park och skulle ut och till tunnelbanan. Sedan stupade vi i säng medan ni hemma korkade upp vin och förberedde er för ert nyårsfirande.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments