​Herregud nu är det bara 2 dagar kvar innan vi får nycklarna, overkligt! Allting är i princip klart i gamla huset och nästan allt är nerpackat i kartonger. Bara det lilla vi behöver använda tills vi flyttar är kvar och sedan städningen. Allt är planerat om hur vi ska göra med allt på fredag för att optimera allting. Gabriel hoppas att vi blir klara inom 2 veckor beroende på hur lång tid det tar för pappa, tapetseringen kanske klar om 3 veckor. Det känns skönt att alla ytskikt ska vara klara så snabbt även om vi byter ut allt golv på hela nedervåningen. Det är bra med snickare och kompis som kan hjälpa till :)

På söndag åker jag upp till sommarstugan med brorsan så jag hoppas att när jag kommer hem igen på senast fredag så har det hänt en hel del. Kan knappt bärga mig att få börja inreda Melinas rum haha :D Jag hoppas att hon ommer att bli nöjd med allting. Stor säng får hon iaf! 

Nästa steg efter detta i huset är att renovera badrummet nere och tvättstugan. Plus fixa med "grovrummet" vi har. Vi funderade en del igår och kom nog fram till en bra lösning för att få det riktigt fint! Det är så spännande allting och jag ser fram emot att fixa i ordning allt precis som vi vill ha det! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår var ingen vidare dag för fem öre. Jag hade huvudvärk ifrån helvetet och så jävla irriterad och överkänslig. Gabriel sa inte att han skulle åka hem tidigare och hann handla maten innan jag hann säga att jag ville ha såserna bredvid som vanligt på min sallad, och jag blev så jävla irriterad. Och värre blev det när jag kom hem och insåg att han ställt den i kylen, kallt kebabkött är inte det minsta gott ska ni veta haha! Och jag blev verkligen flyförbannad inombords, så blev tvungen att säga att jag skulle lägga mig och vila ett tag. Eftersom jag är väl medveten om att det inte är hans fel och det beror på medicinen.. Så när dom åkte till huset för att flytta kartonger så åt jag, tittade på fotboll och öppnade lite paket. Sen var det bättre och när dom kom hem igen var det okej. Det tråkiga var att Martina var hos oss och vi inte fick umgås något. Men det kändes bättre så än att gå runt och vara irriterad. Vi får bjuda över henne i helgen istället och hoppas att hon kan! 

Det är så frustrerande att veta att säljarna har flyttat och allting är klart, men att vi ändå måste vänta tills nästa Fredag innan vi får nycklarna!! Men vi får försöka packa ihop allting och flytta det mesta under veckan så att vi kan börja städa hemma istället så kommer det att kännas lite bättre iaf.. Kan inte förstå att dagen snart är här, shit alltså :D Vårt alldeles egna hus, jag och mannen i mitt liv. Och Gabriel har varit så duktig och är nu när han är iväg och skrotar massa bilar, flyttar kartonger och slänger skräp. Känner mig liiite lugnare över att vi ska hinna klart allting innan vi måste flytta ut.

Likes

Comments

​Idag ska vi åka med lite grejer till nya huset. Vi ska få en nyckel till förrådet och gäststugan så att vi kan börja flytta lite grejer och det är såå skönt! Vi har så mycket kartonger att det är helt sjukt.. Jag hoppas hoppas att dom blir klara snart så att vi kanske kan få börja renovera liiite tidigare än nästa Fredag. Måste försöka få till så att pappa beställer tapet till Melinas rum, det är prio 1 att få det klart så att hon slipper sova i ett flyttkaos. Så det är det första som pappa får göra så att hennes rum är färdigt när vi kommer hem ifrån Norrland. Martina ska komma och rensa sina grejer också så nu äntligen händer det saker där hemma, plus att Gabriel ska försöka hinna skrota alla bilar i veckan! Jag har avsagt mig ALL städning i gamla huset inför flytten, jag vägrar! Det är jag som storstädat där hela tiden och jag hatar verkligen det huset. Alla sammanbrott jag har fått över att behöva bo där.. Nej jag ska fokusera på att fixa i nya huset och packa upp och Gabriel får se till att gamla huset är i gott skick.

Det ska bli så fantastiskt att äntligen få flytta och påbörja resten av våra liv, att äntligen ha ett HEM där jag fått fixa till det precis som vi vill ha det. Och det är så skönt att inte vara det minsta orolig över framtiden. Oftast när man flyttar ihop eller efter ett tag i ett förhållande och man kommer in i rutiner så kan det bli problem, men jag och Gabriel hamnade i rutiner tillsammans nästan från dag 1 och vi har alltid fått det att fungera genom att prata med varandra och säga till om något blir jobbigt. Det känns som att vi har levt ihop i 10 år och alltid har känt varandra, och det är en väldigt betryggande känsla. Jag kan räkna på fingarna hur många gånger vi har bråkat och tjafs händer inte speciellt ofta heller.. Finns ingen tvivel att detta är människan som ska bli pappa till mina barn, och även ska bli min man om snart 1 månad <3

Likes

Comments

Familj

​På 7 månader har jag lyckats med allt jag någonsin önskat i mitt liv. Jag har hittat mannen jag ska leva med. Jag har blivit med familj på köpet. Jag har köpt ny, älskad bil. Jag har förlovat mig. Jag har köpt hus. Jag ska gifta mig om några månader. Allt är som en dröm som blev verklighet. Jag har precis allt jag någonsin velat ha, förutom EN sak.

När jag fick min lillebror så drog jag högsta vinsten på lotteriet! Varje morgon skulle han ligga i min säng, jag skulle läsa saga och bara gosa. Jag har alltid varit livrädd att något ska hända honom och varit väldigt beskyddande. Jag har alltid varit väldigt omhändertagande. Alltid älskat barn. Jag har alltid tänkt att jag skulle vara ung när jag blev mamma, att jag skulle ha en massa barn och spendera mestadels av min tid hemma. Men livet ville uppbarligen något annat. Man behöver ju vara 2 för att sånt ska hända. Och man behöver vara säker på att man hittat människan man ska bilda familj med.

Sen är inte alla välsignade med att kunna bli med barn naturlig väg. Jag är en av dom. Oavsett allt fantastiskt som händer runt omkring mig så har jag svårt att innerligt glädjas. Tankarna på att jag kanske aldrig kan få egna barn tar över. Hur gör man för att kunna hålla hoppet uppe? Det är svårt, väldigt svårt. Det är desto svårare när man har världens mest positiva sambo som bara säger "det löser sig", det är svårt att få känslan av att han förstår hur dåligt man mår och hur rädd man är. För i hans värld så kommer det att lösa sig och inte så konstigt kanske, när man redan har ett barn från när man inte ens hade en minsta tanke på att skaffa några.. 

Det som jag känner är meningen med att leva, kanske aldrig blir av. Det är en fruktansvärd tanke!

Likes

Comments

​Idag har jag suttit och funderat. Funderat på vad andra ska säga om att vi gifter oss redan nu. Att vi inte ens har varit ihop ett år men ändå väljer att göra det. Att man bryr sig så mycket om vad andra ska säga, det är ju en själv som ska vara säker och vad andra tycker borde inte ens läggas minsta tanke på.

Jag har många gånger fått höra att jag inte kan vara själv, att jag skulle gått in i förhållanden bara för att slippa vara själv. Ja jag har svårt att vara själv, vi är inte skapta för att vara ensamma. Vi är skapta för att föröka oss och jag anser att kärlek är meningen med livet precis som barn är meningen med livet. Nej jag skulle aldrig vara med någon bara för att slippa vara själv, då behöver man inte vara i ett förhållande. Dom förhållanden jag har haft har jag alltid önskat skulle hålla. Jag har försökt att få det att fungera med hela mig, med alla medel. Men tyvärr har människan aldrig varit rätt. Aldrig kunnat ge hela sig, precis som jag gett hela mig. 

Med Gabriel var allting annorlunda. För det första så hade jag sagt till mig själv att jag skulle vara ensam ett tag och vågade aldrig släppa in honom på det viset. Han blev min bästa vän väldigt fort och vi umgicks endast som kompisar, jag kunde vara mig själv fullt ut och vi byggde upp en väldigt bra grund. Vi lärde känna varandra på djupet och på morgonen på nyårsdag bestämde jag mig för att våga sänka mig gard och låta honom komma in. Och med kraften som i en tsunami sköljde alla känslor över mig. Ingenting har någonsin känts så rätt! Det finns inte den minsta tvivel i varken mig eller Gabriel att vi är menade för varandra och att vi ska bli gamla ihop. Jag blir varm i kroppen över att veta att vi gifte oss ungt och får ha många bröllopsdagar ihop. Att vi kan visa världen hur säkra vi är på att vi vill leva med varandra. Det känns även skönt att vi är gifta innan vi får gemensamma barn. ALLT känns helt enkelt rätt med valet att gifta oss nu.

Och det är ju faktiskt det enda som betyder något. Och personerna som kommer tvivla kommer ändå bli överbevisade :)

Likes

Comments

Familj

Nu är dagen D inbokad och det känns verkligen helt fantastiskt! Tänk att JAG ska få bli fru Lundin. Kan inte riktigt förstå att det verkligen kommer att hända och att det är så snart. Men det finns ingenting som jag någonsin varit så säker på som att jag vill leva med Gabriel hela mitt liv och att han ska bli pappa till alla mina barn. Vi kommer att gifta oss hemma i vårt hus med närmsta familjen vilket också känns helt rätt. Jag har aldrig velat ha ett stort bröllop, det är verkligen inte jag! Jag vill att dom viktigaste är där, ha ett litet och familjärt bröllop och sen bara umgås efter ceremonin.

Vi kommer att boka hotell hela den helgen och det ska bli så mysigt! Smekmånaden från bli när vi har fixat med huset och kan spara ihop till det. 

Jag har bokat in tid för att fixa mitt hår och förhoppningsvis bokat in fotograf för våra bilder. Måste få till att boka in tid för att fixa naglarna också och sen tror jag att vi är på banan. Vigselringen är köpt! Det är så jävla mycket framöver med renovering, ullared, göteborg och sen åker jag iväg till grekland med mamma också så det kommer att bli full rulle. Med efter så lugnar det iaf ned sig.

Fy fan vad lycklig jag är! <3

Likes

Comments

Familj

Ojoj vad tiden rullar på nu känner jag. Även om det fortfarande är lång tid tills vi flyttar så känner det som att semestern bara kom med stormsteg och imorgon går jag på efterlängtad 1 veckas semester. Sen att den blev helt annorlunda än bestämt är en annan femma. Från en veckas husvagnssemester på Öland, till att inte göra ett skit i en hel vecka. Men ska istället sova ikapp, träffa Ida och bara vila upp mig så det är inte fy skam. Jag får inte ens spendera den med Gabriel då han åker med min pappa upp till våran sommarstuga och direkt när jag kommer tillbaka åker han ner till småland! Men vi har ju hela livet framför oss tillsammans så det går ingen nöd på mig :) Vi ska dock försöka hinna bestämma golv på måndag så att det är klart och vi kan beställa det så att vi får hem det i tid. Känns fortfarande overkligt att jag ska inreda mitt EGNA hem. Och det kommer bli så otroligt fint!

På fredag är det midsommar och eftersom vi har Melina så bestämde vi oss för att åka hem till mina föräldrar, äta god mat och bara umgås där. Då jag absolut inte längre känner för att dricka mig full mer i mitt liv så känns det skönt, och skönt att slippa umgås bland en massa fulla människor.. Drog ju vinstlotten med att vi har Melina den här veckan tycker jag :) Det kommer dock förmodligen regna och då vet jag inte om vi åker till något midsommarfirande men om det inte regnar så ska vi garanterat göra det! Känns fantastiskt att få skapa en massa minnen.

Likes

Comments

Familj

​Helgen har varit mysig. Mamma och jag gick på second hand, vi och pappa åkte till Uppsala och testade bil och sen kom Gabriel och Melina till mamma och pappa så myste vi där en stund med fika. I söndags åkte vi eckerölinjen, käkade brunch och hade en familjedag. Helgen gå alldeles för fort! 

Nu har vi varit ensamma sen i söndags eftermiddag och vi har börjat packa en jävla massa. Det är mycket som inte används och det är skönt att ha börjat redan. 30 flyttkartonger har vi nästan använt och vi kommer behöva minst 30 till skulle jag tro, heeeelt sjukt vad mycket saker vi har!Får nästan rens aigen sen när vi plockar upp allt i nya huset.

Annars så stressar jag ihjäl mig på jobbet. Jag är så trött!! Det är så mycket och sen mitt i allt så ska jag byta till en annan avdelning och stressa ihjäl mig där med en massa sura kunder i örat. Efter den här stressiga tiden så skulle jag verkligen behöva semester i några veckor!!!

Likes

Comments

Familj

​Igår började vi med förberedelser inför flytten. Vi kollade på golv, tapeter och tv abonnemang. Vi hittade en del fina grejer men det är ju inte gratis.. Vi vill helst byta ut allt golv nere och det är ca 90kvm och golven kostar runt 6-800kr per kvm som vi vill ha! Tapeter tycker jag är väldigt svårt. Det måste bli bra och det måste kännas sammanhänga i hela huset. Sen har vi också skissat lite på hallmöbel Gabriel ska få bygga, den blir nog jättebra faktiskt :) Nu får tiden faktiskt rulla på lite fortare, känns som att tiden står still och det är evigheter till Augusti!

I helgen blir det nog väldigt lugnt. Imorgon ska vi förmodligen förbi Rimbo och hämta ut lite tapetböcker. Annars vill jag bara ta det lugnt, och på söndag kommer Melina hem. Känns skönt att ha en helg som inte är planerad och fullsmetad med saker att göra, det behöver jag!

Likes

Comments

Familj

Åh jag slog mig sönder och samman på fotbollsmatchen senast.. Svanskotan dog och jag grinade av smärta på kvällen och trodde att jag spräckt den i tusen delar! Nu såhär nästan 1 vecka efter har jag fortfarande väldigt ont och det var först igår som jag ens kunde känna på den.  Så himla tråkigt när jag verkligen vill komma igång med fotbollen och så kan man knappt gå! Har tackat nej till matchen i helgen på Gotland och det känns så jävla tråkigt! Men jag har ont av att bara gå så springa är inte ett alternativ och jag måste tänka på hälsan.

Igår fick vi åka till vårat älskade hus för att det skulle besiktas. Så jävla fantastiskt att få vara där och kolla nu när det är grönt och fint och man ser vad det är man har på tomten. Massa frukt och bär har jag, älskar det! Jag gick runt flera varv för att kolla och komma på saker som jag vill göra sen. Sen mätte vi allting inomhus för att kunna beställa grejer inför flytten så att man har det klart eftersom vi inte har så lång tid på oss innan vi måste vara inflyttade. Jag bara älskar det! Det kommer att bli så bra och jag vill bara att det ska bli Augusti nu! Jag hoppas dock att säljarna blir klara lite tidigare så att vi kan få komma dit och börja renovera tidigare än så.. Kan knappt förstå att jag äger ett hus, det är så stort och vuxet! :) 

I helgen ska jag nog bara ta det lugnt och vila upp mig och svanskotan. Det är så jävla stressigt och mycket på jobbet just nu att jag är helt sänkt varje dag! Jag orkar inte med någonting och vill bara sova.. Igår la jag mig klockan 21, då kastade jag in handduken. Jag hoppas att det lugnar ner sig snart..

Likes

Comments