Hade idag mitt första seminarium på skolan. Uppe med tuppen 06.00 och det startade 08.15. Vi blev klar tidigare än planerat så skulle hunnit med en tidigare buss men då såg jag att mamma var i närheten så jag åkte hem med henne. Här hemma har jag hunnit plugga lite men tar det lugnt nu, tycker jag förtjänar det haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är nästan pinsamt hur mycket bilder jag har på mobilen på Doris. Menmen, har tentapluggat hela dagen och hon har legat i min säng minst 4 av de 6 timmar jag pluggat.

Likes

Comments

Några bilder från veckan. Har hunnit med en hel del timmar grupparbete, några timmar föreläsning, ett antal timmar plugg, ett besök hos optiker, tandläkaren, hudläkaren.

I fredags var det även avslutningssittning för nollningen, sjuuukt kul! Åt god mat, var med härliga människor, det var bra stämning, vi såg roliga filmer och bilder, mitt lag vann hela nollningen, det var karaoke och kvällen ute slutade med en öl i ögat av en okänd innan Jimmy hämtade mig.

Igår och idag har även Jimmy klippt häcken och vi har firat en av hans släktingar. Har med andra ord varit en supervecka.

Likes

Comments

Work work work work.
Föreläsning 9.15-11, lunch, grupparbete 11.45-16.

Likes

Comments

Började dagen med ett besökhos tandläkaren. Sedan körde jag till universitetet där jag hade kursforum och åt lunch. Efter det körde jag till optikern, gjorde en synundersökning och kollade på några glasögon. Sedan körde jag till hudläkaren och fick veta att jag kan trappa ner eller sluta helt med mina tabletter mot min acne, det är bara ärr nu! Så glad!! Körde efter det hem och pluggade. Nyss klippte mamma mig och sitter nu med en ansiktsmask på för första gången på typ ett halvår, som jag längtat!

Likes

Comments

Vaknade bredvid mitt hjärta. Åt. Gick på en 6km lång promenad. Myste i solen. Åkte hem. Städade. Pluggade. Åt middag. Pluggade. Tände ljus. Planerade veckan. Såg youtube. Åt kvällsfika.

Likes

Comments

Var på universitetet två timmar och jobbade med vårt grupparbete innan jag körde hem och fortsatte i två timmar till. Efter det kollade jag youtube innan jag började äta av min choklad och bläddra i en ny tidning. Ikväll är det inspark igen men kände just nu inget sug alls att köra in till stan. Ska snart fixa middag och försöka tagga till för när jag väl är i stan är det alltid jättekul på insparket.

Likes

Comments

Passar på att ha mina nya kläder från Stockholm när jag är i skolan för ett grupparbete och ingen föreläsning. (Måste ha en blå t-shirt på föreläsningar och insparket.)

Likes

Comments