Halvligger på en vagn med en kopp te i handen och äter en macka medan jag bläddrar lite på mobilen och drömmer mig bort under första fikarasten för dagen på jobbet. Kollar på bloggar med inspirerande bilder och texter och funderar på vad jag själv kan planera in i sommar. Det är så mysigt att kolla på fina bilder och planera!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu när det är sommar så sommarjobbar jag och jag jobbar 40timmar i veckan så när jag kommer hem är jag ofta helt slutkörd. Just nu ser mina kvällar ut något liknande: jag kommer hem vid 17.00 från jobbet och äter middag. Efter middagen vid cirka 18.00 kollar jag på youtube i cirka en timme eller mer, sedan dricker jag te. Mellan cirka 19.00-21.00 ser jag någon serie på netflix och duschar. Jag ser till att jag har borstat tänder och tvättat ansiktet innan 21.00 för då lägger jag mig i sängen och läser eller pratar på FaceTime till 22.00 då jag släcker och sover. Ibland är jag med Jimmy efter middagen men ofta ser kvällen rätt likadan ut ändå. Jag älskar rutiner.

Likes

Comments

Blev igår bjuden till min moster och mina kusiner på middag. Blev bjuden på en jättegod lasagne och kärleksmumstårta till efterrätt. Älskar att planera saker och en middag på en måndag med släkt är hur mysigt som helst. Det är de små sakerna i livet som betyder mest. En lasagnemiddag efter jobbet.

Likes

Comments

I söndags gick vi en promenad och sa hej till kossorna innan vi åkte hem.

Likes

Comments

I fredags efter jobbet kom Jimmy och hämtade mig sedan åkte vi till hans stuga ute i skogen. Riktigt mysigt. Vi har umgåtts med hans släkt, fiskat och haft det trevligt.

Likes

Comments

Om det är något som jag älskar men tyvärr aldrig själv fixar så är det blommor på rummet, eller blombuketter. Jag har i princip endast en bukett när något har hänt så jag har fått den, till exempel vid min födelsedag eller studenten. I framtiden när jag får/tjänar lite mer pengar ska jag absolut köpa buketter oftare.

Likes

Comments

Efter 13 år i skolan tog jag även jag studenten. Dagen startade vid 05.00 hos en kompis innan vi vid 06.30 var på "champagnefrukost" med klassen. Träffade hela släkten, skrattade massor, fotade massor, åt gott, hade trevligt, umgicks med klassen och avslutade kvällen med dans ute på klubben. En väldigt lång men trevlig dag som jag aldrig kommer glömma.

Likes

Comments

Mina ny dator, min nya tekanna, mitt nya te, min favoritkopp. Tekannan fick jag på min födelsedag tillsammans med teet och koppen fick jag en jul/födelsedag för cirka ett år sedan. Datorn köpte jag som en studentpresent från släkt/mig till mig.

Likes

Comments

Balen 2017. Jag duschade vid två tiden och sminkade mig sedan, snabbt. Jag var tvungen att skynda mig med sminket eftersom att Elsa skulle hjälpa mig att locka håret innan vi skulle åka. Allting skulle vara perfekt. Klänningen var köpt flera månader tidigare och även skorna. Smyckena hade jag kollat ut en vecka tidigare. Jag sminkade mig själv förutom lite hjälp med ögonskuggan av Elsa. Klockan var just innan fyra när jag var färdigfixad och skulle fota mig på gården med mamma innan vi skulle möta upp mina vackra kompisar i stan. Kvart över fyra körde mamma mig till stan och där fotade vi oss ännu mer innan vi blev skjutsade till folketshus. Spända, nervösa och glada gick vi ur bilen och gick på röda mattan medan massor med människor fotade oss och kollade när vi gick förbi. Vi vinkade och posade till människor som vi kände. Jag har aldrig känt mig så fin förut. När vi nästan var färdiga på röda mattan blev vi intervjuade av tidningen vk. Väl där inne fick vi oss lite bubbel och minglade. Vi träffade människor från vår klass och massa andra finklädda glada människor. Efter en timme fick vi gå in i salen där vi sedan skulle få middagen. Det blev en köttbit till varmrätt som jag tyvärr inte tyckte var så god sedan var det en cheesecake till efterrätt som var jättegod. Mellan varmrätten och efterrätten var det en man som gjorde en liten magishow för oss. Efter efterrätten gick vi till dansgolvet och baren där vi köpte drinkar och sedan dansade tills vi fick åka därifrån vid 23.30 med ömma fötter. Vi fick åka därifrån lite tidigare på grund av en grej som hände men kvällen var fram tills dess helt underbar (om man bortser från all tid vi fick vänta på olika saker). Balen 2017 var en kväll som jag aldrig kommer glömma.

Likes

Comments