Har fortsatt med yogan och gjorde idag dag 18. Känns grymt trots att jag inte får vänta för sent på dagen med att göra den, känns bäst runt lunch. Ser rätt roligt ut när jag yogar haha, i ”korridoren” där uppe mellan toan och några sovrum.

Idag åkte jag och Jimmy ut med skotern en sväng. Eftersom mina skoterkläder är i fjällen så fick jag låna alla delar haha. Det snöade ute och visiret immade men annars var det mysigt.

Har försökt ha lite olika frisyrer i veckan. Allt från plattat till flätat och smålockigt. Det är så roligt att fixa håret när det är kort.

Jag var sjuk i början av veckan så har druckit en heeel del koppar te, så gott! Snittat 2 eller 3 varje dag haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nog lyckats pressa in min förkylning en perfekt tidpunkt för första gången. Början av en termin när det inte blivit så mycket plugg än och då jag i tisdags började 12 och igår 13 så jag kan sova ut förkylningen. Har dock haft rätt långa föreläsningar men det känns ganska okej då jag har fått så mycket sömn så jag nästan känner mig frisk igen.

Vaknade pigg igår innan första alarmet (8.00) vilket är sjukt nice, så jag hann läsa, snooza lite mer (till 9.00), fixa anteckningarna från ena föreläsningen (10.00) och vakna till långsamt. Bussen gick 12.10 så jag hann även dricka te, äta lunch och gå ut med Doris i lugn och ro.

Likes

Comments

Är idag på dag 14 av en yoga challenge som jag börjat. Yoga 30 dagar i rad. Än så länge känns det super. Hoppas det håller i sig.

Likes

Comments

Två från i lördags. Första: -20 grader ute påväg till jobbet och sjukt vackert. Andra: pepparkakshuset innan det blev krossat.

Likes

Comments

På nåt sätt så fin bok. En bok, eller diktsamling.

Likes

Comments

Känns väldigt mycket mer lockande att ha jul igen och umgås med nära å kära än att sitta flera timmar om dagen på rummet med plugg. Tenta nästa vecka så det är en vecka kvar av 100% tentaplugg. Kämpakämpa Elin!

Likes

Comments

Böcker jag läst under 2017:
Playground
Kvinnan på tåget
Ibland mår jag inte så bra
Sju dagar kvar att leva
Idiotkunskap
Lär dig leva
I de lugnaste vatten
I den innersta kretsen
I grunden utan skuld
Inatt är du död
I stundens hetta
I farans riktning
I maktens skugga
I sanningens namn
Not that kind of girl
Ja jag har mens hurså
Lilla stjärna
Sprängaren
Studio sex
Paradiset
Prime time
Den röda vargen
Nobels testamente
Livstid
En plats i solen
Du gamla du fria
Lyckliga gatan
Järnblod
Kaninjägaren
Från depp till pepp
Ugglan dödar bara om natten
Isprinsessan
Predikanten
Stenhuggaren
Olycksfågeln
Tyskungen
Sjöjungfrun
Fyrvaktaren
Änglamakerskan
Lejontämjaren
Det hänger en ängel ensam i skogen
Fladdermusmannen
Kaclerlackorna
Rödhake
Nemesis
Djävulsstjärnan
Frälsaren
Snömannen

Likes

Comments

Usch vad jag var omotiverad när alarmet ringde igårmorse, men jag tvingade mig upp och åt frukost. Efter många om och men hade jag pluggat hela dagen, hunnit renbädda sängen med de nya jag fick i jul, hängt en tvätt och duscha. Jag mår som bäst när jag känner mig produktiv och effekiv så när jag vid 20.00 hade gjort alla måsten kände jag mig motiverad och glad. Jag gjorde då te och läste en tidning som jag inte hunnit läsa i väntan på att klockan skulle bli 00.00 då Sverige mötte Slovakien i ishockey.

Jag älskar att planera så dagen kändes rätt bra då jag kunde börja fylla i mina två nya kalendrar för 2018.

Likes

Comments

Jäklar vilket trevligt nyår jag hade. God mat, trevligt sällskap, nyårskyss och hockeymatch på tvn. Dagen efter var nästan lika bra. Vi vaknade vid 12, såg tv med täcket i vardagsrummet, åt rester från nyår, skjutsade hem brudarna, städade hemma, middagsdejt och när han åkt hem hann jag med lite plugg innan jag trött la mig i sängen.

Likes

Comments

Är sjukt redo på att hämta gästerna och fira nyår nu! Firar i år med Jimmy och några vänner, ska bli så trevligt!

Likes

Comments