Tog imorse flyget till Stockholm där morfar hämtade mig och sedan turistade vi runt lite. Var och gick vid Drottningholms slott först samt åt lunch sedan åkte vi till två gallerior. Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn och vila.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Precis hemkommen från en 8timmars jobbdag. Öppet fönster, vinden blåser in fräsch ny luft, ligger under min mysigaste filt, kollar youtube. Är inne på min sista jobbvecka för i sommar och nästa vecka händer roliga nya saker. Det kunde ha varit sämre.

Likes

Comments

Ligger nyvaken i sängen, vaknade av mig själv först vid 05 och sedan vid 09.30. Klev upp för att dra upp rullgardinen och blev glad av att se solen skina. Kände direkt att det här kommer bli en bra dag.

Likes

Comments

Denna sommar har varit allt annat än lugn för mig. Är nu inne på min åttonde jobbvecka och jag jobbar fulltid (40timmar i veckan). Hade dagen efter studenten ledig och även fredagen när det var midsommar annars har jag bara varit ledig lördagar och söndagar. Nästa vecka är sista veckan på jobbet sedan åker jag till morfar i Stockholm tills på torsdagmorgon och mitt upprop för universitetet är cirka två timmar efter jag landat. Med andra ord är det full rulle för min del i sommar.

Likes

Comments

Bilder från en promenad förra veckan. Nu när jag har ny mobil där appen "hälsa" med stegräknare funkar har jag blivit beroende av att kolla hur många steg jag tar varje dag. Eftersom jag av olika anledningar inte får ha mobilen på mig halva jobbdagen så räknas inte alla steg och det gör att jag får mer motivation att gå promenader efter jobbet. Är dock inte alla dagar jag är pigg nog och har orken att gå promenader men jäklar vad skönt det är att gå lite långsamt runt byn med hörlurarna i öronen.

Likes

Comments

Måndag: jobb 07.00-15.30, bokade tandläkartid, bokade om hudläkaren, firade Jimmy

Tisdag: jobb 07.00-15.30, va med Wilma och Rebecka

Onsdag: jobb 07.00-15.30, tandläkaren 17.50

Torsdag: jobb 07.00-15.30, va med Maria

Fredag: jobb 07.00-15.30

Lördag: va med Jimmy

Söndag: va med Jimmy

Likes

Comments

I fredags efter jobbet åkte jag och Jimmy till Lycksele för en natt på hotellet. Vi hade det jättemysigt på hotellet med bastu, middag på restaurang, solnedgång och avslutade kvällen med film. På lördagen hade vi ställt alarm 07.00 för att vi skulle hinna till frukosten innan det blev fullt med folk där. Vi fikade och pratade i mer än en timme sedan såg vi nyhetsmorgon och packade innan vi checkade ut och åkte till djurparken. Vi gick runt där i nästan 4 timmar och såg när djuren blev matade sedan åkte vi till dollarstore innan vi åt och körde mot Mårdseleforsen. Vi gick runt på hängbroarna runt Mårdseleforsen innan vi fortsatte hem till Jimmy. Väl där bytte vi till badkläder och åkte till Växtholm där jag tog årets första dopp. På söndagen firade vi Jimmy med hans släkt. Supermysig helg!

Likes

Comments

I torsdags kom det andra svaret om universitetet och jag kom in på socionomprogrammet! Detta var vi självklart tvungen att fira så mamma hade köpt god choklad åt mig och gjort en tårta som vi och mina kusiner och moster fikade. Sååå efter sommarjobbet blir inte jag arbetslös utan jag börjar studera vidare! Är supertaggad.

Likes

Comments

I måndags firade vi Emma ute på restaurang med släkten. Det var jättemysigt trots att jag blev yr efter att ha varit på toan haha.

Likes

Comments