​I fredags fyllde min fina vän Rebecka 18 år så igår var jag och hon ute på krogen. Det var riktigt roligt förutom några killar som var lite väl närgångna enligt oss. På slutet på kvällen träffade vi även några andra vänner och hade det trevligt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Efter skolan och på kvällarna brukar jag bli hungrig, och det perfekta är ju avokado och skinkmackor. Dessa bilder tog jag igår efter skolan när jag satt i rummet och skulle plugga. Enkelt och gott!

Likes

Comments

​Nu till hösten älskar jag allt som har med mys att göra. Mysiga filtar, mysiga böcker, mysiga ljus, mysiga fikapauser, mysiga kläder, mysiga bilder. Därför ser jag ett ganska tydligt mönster i alla bilder i detta inlägg haha och jag älskar det. Alla bilder kommer från weheartit.com och jag heter #elinfrohm där. 

Likes

Comments

...frisyr: En "bulle", eller som det kallas på engelska messybun (dock inte messy haha)

...sminkning: Osminkat i skolan, men tog på lite mascara, eyeliner, ögonbrynspuder och puderfoundation+puder när jag kom hem.

...humör: Har varit på rätt bra humör idag

...att göra: Betala en räkning, lite plugg som är gjort, och handla

...outfit: Blå stickad tröja och svarta jeans

...hiss: Min bok som jag läser är jättespännande och bra idag så har läst på bussen

...diss: Har varit trött idag

Likes

Comments

Stod i flera minuter vid en buske och fotade i söndags. Det är så roligt att fota nu när bladen ändrar färg innan de sedan faller av. På en buske var det både gula, röda och gröna blad i olika former. Har varit dålig på att fota nu senaste tiden men ska försöka gå ut lite oftare för det är så roligt när jag väl är ute. 

Likes

Comments

Två äldre bilder. ​Såhär ser min vecka ut. Har mest saker i skolan som måste fixas men sakerna som ska göras är enligt mig relativt små så det ser mer ut än vad det egentligen är. Ska även försöka få in någon stund med avslappning eller yoga samt promenader.

Måndag: Yoga på friskvård & hälsa, plugg, och kanske blåbärs promenad med Moa

Tisdag: Ledarskap och organisations redovisning i tvärgrupp, Pedagogiskt ledarskap hålla i en lektion/redovisning, ev. ansiktsmask, plugg, 

Onsdag: Sociologi seminarium, plugg, 

Torsdag: Religionsprov, ev. ansiktsmask, plugg, 

Fredag: Fira Rebecka 18 år, Engelska prov, eget arbete på friskvård & hälsa,

Lördag:

Söndag: Städa, ansiktsmask,

Likes

Comments

​Söndagar och höst är så mysigt. Idag har jag städat, pluggat, kollat lite grejer på datorn och fotat. Jag sitter med levande ljus i mitt rum och där ute regnar det. Jag tycker det ser så mysigt ut på fönstret när det har regnat. 

Ikväll ska jag lyssna på meditationsmusik, läsa en bok, kanske göra lite yoga, andas, ha ansiktsmask, och bara mysa. Jag får en skön känsla i kroppen när det är höst, småkallt, bokväder, levande ljus, te, tjocka mysiga tröjor och olika färger på träden. Det är så mysigt bara. 

Likes

Comments

Just nu tycker jag att skolan är jätterolig. Eller inte rolig men det känns inte jobbigt än. Jag är nöjd med alla kurser jag går, nöjd med lärarna, intressant innehåll osv vilket är jätteskönt. Förra året hade jag en kurs som jag inte gillade som kändes jättejobbig och året innan det också men inte nu. Det kanske känns jobbigare senare när vi börjar ha prov och flera saker samtidigt men för tillfället känns det i alla fall bra. Jag har även kommit in i en period som är jätteskön, jag har lätt att fokusera på andningen och när jag känner mig lite stressad kan jag "stressa ner mig". Jag har även lätt att fokusera på det jag ska göra och få saker gjort. Jätteskönt!

Likes

Comments

Idag har varit en vanlig söndag. Har städat rummet, kollat lite på youtube, och fotat lite. Ikväll ska jag försöka ta hand om mig själv och läsa en tidning, tända ljus, dricka te och bara andas. 

Likes

Comments

Nu har jag gått första veckan av årskurs 3 på gymnasiet. Som en del vet går jag sista året på samhällsvetenskapslinjen med inriktning beteendevetenskap. Det är sjukt att jag redan går sista året och om ett år tagit studenten. Detta år ska jag bland annat gå beteendevetenskaps ämnena men även matte 3, engelska 7, och friskvård & hälsa. Hittills tycker jag att det har varit skönt att börja skolan igen, komma tillbaka till rutinerna. Däremot har vi redan börjat med saker i skolan så jag har redan blivit småstressad i vissa kurser och är enormt trött när jag kommer hem från skolan trots att jag sover bra. Jag antar att det blivit bättre om cirka en månad när jag är van. Hittills har jag idag hunnit jobba med en engelskauppgift, sociologi och religion men nu blir det netflix eller youtube. 

Likes

Comments