Tre timmar lång föreläsning - check
Fyra timmar plugg - check
Nu: youtube
Sedan: läsa resten av kvällen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har under helgen hunnit med mycket roliga saker. I fredags hade jag föreläsning och såg på idol med Jimmy innan vi la oss. På lördag vaknade jag av väckarklockan och gick iväg för några timmars jobb. Efter jobbet åt jag lunch med Jimmy och hans familj sedan en sväng in till stan med dem och på kvällen var vi/de bortbjudna på middag hos några vänner till dem. God mat och trevligt sällskap avslutade lördagen. På söndagen körde jag in till stan samtidigt som det snöade och träffade Wilma och Rebecka. Vi fikade och hade det trevligt. Vid 16 körde jag hem, städade, förberedde mig inför dagens (måndagens) föreläsning och firade fars dag på kvällen.

Likes

Comments

I veckan har jag haft några dagar utan schemalagda föreläsningar så har hunnit läsa massor, me like!

Har även varit på stan med några vänner från gymnasiet och köpte en stickad klänning som jag troligtvis ska ha på jul.

Har även idag jobbat första dagen på mitt nya jobb, så jäkla kul! Var bara där två timmar idag och ska jobba tre timmar imorgon men det är än så länge superkul i alla fall haha.

Likes

Comments

Har senaste två/tre veckorna haft grupparbete, tentaplugg och uppsatsskrivning så jag har varit hemma väldigt mycket med självstudier och de gånger jag varit i stan har jag gjort grupparbete, haft redovisning eller tenta. Under tiden har Doris varit en trogen vän och alltid legat i min säng när jag pluggat. Vet inte vem av oss som gillar universitetet mest haha

Likes

Comments

Saknar kanelbullens dag lite haha. Jättehärligt med en fikapaus mitt i allt tentaplugg och grupparbete.

Likes

Comments

I fredags efter middagsdejten hämtade jag äntligen ut mina nya glasögon. Sjukt skönt med nya glasögon!

Likes

Comments

Hade en mysig dejtmiddag och kväll i fredags med middag och stan innan idol.

Likes

Comments

Det är sjukt hur snabbt dagarna går. Det var just över en månad sedan jag började på universitetet och känns som jag varit här minst ett halvår haha. Hade första tentan förra veckan och har nästa den 24e oktober. Förutom tentor har jag även grupparbeten, seminarium, redovisningar etc så det är rätt mycket som händer trots att jag inte bara har schemalagda föreläsningar. Förutom plugg har jag börjat läsa rätt mycket igen vilket är sååå skönt, älskart!

Likes

Comments

Efter några timmars plugg åkte vi i fredags till fjällen. På lördagen "fjällvandrade" jag och Jimmy och på kvällen åt vi middag hos mormor. Supermysig helg!

Likes

Comments

Tända ljus, ny ansiktsmask, nötter, te, ny spännande bok.

Likes

Comments