Saknar kanelbullens dag lite haha. Jättehärligt med en fikapaus mitt i allt tentaplugg och grupparbete.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags efter middagsdejten hämtade jag äntligen ut mina nya glasögon. Sjukt skönt med nya glasögon!

Likes

Comments

Hade en mysig dejtmiddag och kväll i fredags med middag och stan innan idol.

Likes

Comments

Det är sjukt hur snabbt dagarna går. Det var just över en månad sedan jag började på universitetet och känns som jag varit här minst ett halvår haha. Hade första tentan förra veckan och har nästa den 24e oktober. Förutom tentor har jag även grupparbeten, seminarium, redovisningar etc så det är rätt mycket som händer trots att jag inte bara har schemalagda föreläsningar. Förutom plugg har jag börjat läsa rätt mycket igen vilket är sååå skönt, älskart!

Likes

Comments

Efter några timmars plugg åkte vi i fredags till fjällen. På lördagen "fjällvandrade" jag och Jimmy och på kvällen åt vi middag hos mormor. Supermysig helg!

Likes

Comments

Tända ljus, ny ansiktsmask, nötter, te, ny spännande bok.

Likes

Comments

Hade idag mitt första seminarium på skolan. Uppe med tuppen 06.00 och det startade 08.15. Vi blev klar tidigare än planerat så skulle hunnit med en tidigare buss men då såg jag att mamma var i närheten så jag åkte hem med henne. Här hemma har jag hunnit plugga lite men tar det lugnt nu, tycker jag förtjänar det haha.

Likes

Comments

Det är nästan pinsamt hur mycket bilder jag har på mobilen på Doris. Menmen, har tentapluggat hela dagen och hon har legat i min säng minst 4 av de 6 timmar jag pluggat.

Likes

Comments

Några bilder från veckan. Har hunnit med en hel del timmar grupparbete, några timmar föreläsning, ett antal timmar plugg, ett besök hos optiker, tandläkaren, hudläkaren.

I fredags var det även avslutningssittning för nollningen, sjuuukt kul! Åt god mat, var med härliga människor, det var bra stämning, vi såg roliga filmer och bilder, mitt lag vann hela nollningen, det var karaoke och kvällen ute slutade med en öl i ögat av en okänd innan Jimmy hämtade mig.

Igår och idag har även Jimmy klippt häcken och vi har firat en av hans släktingar. Har med andra ord varit en supervecka.

Likes

Comments