Imorgon har jag matteprov, på fredag har jag friskvård&hälsa prov och en skrivuppgift på svenskan ska vara klar för "kompis feedback" så jag har en del saker som ska göras. Idag slutade jag skolan 13.25 och kom hem lite mer än en timme senare så hittills har jag gjort mattetal och pluggat friskvård&hälsa. Är däremot klar med det jag har tänkt göra idag så det är skönt. Jag har även fotat lite och ska nu kolla på youtube och sedan kolla bloggarna jag följer.

Jag har också haft besök av Doris under tiden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För snart exakt ett år sedan klippte jag av mitt långa hår. Jag sparade och har bara toppat lite under året som gått men igår klippte jag av mer än en decimeter. Resultatet ser ni på bilderna ovanför. Jag tycker det känns så fräscht nu, älskart! Eftersom att jag klippt håret ville jag även fixa det imorse så jag vaknade lite tidigare än jag brukar sedan sminkade jag mig och plattade håret. Jag gjorde till och med eyeliner, minns inte senast jag gjorde det haha. Ikväll ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på jättelänge så det ska bli roligt!

Likes

Comments

​Ena bilden är från innan dagens träning och den andra efter. Idag körde vi armar/mage/rygg. Jag gjorde 12x3 på alla maskiner sedan 10x3/sida sidositups och 10x3 armhävningar. 

Förutom att träna har det inte hänt så jättemycket idag. Jag har suttit framför datorn vid youtube, gjort lite plugg, dammsugit, lagat middag, diskat och liknande. Ikväll ska jag kolla lite på netflix, läsa, och eventuellt bläddra i en tidning.

Likes

Comments

Förra veckan var jag på ansiktsbehandling på onsdagen och efteråt köpte jag dessa två produkter. Den ena är en rengöring och den andra en hudkräm för min hudtyp. Jag har använt dessa sedan dess och jag gillar dem eftersom att det känns som huden blir jättemjuk. Hittills har jag inte sett så jättestor skillnad på min hy men tjejen jag köpte av sa att jag skulle ge det tid och jag har läst att du inte ser skillnad förrän efter du använt en produkt i tre månader. Jag har även börjat träna som ni vet samt att jag försöker dricka mycket vatten så jag hoppas att det om några veckor blivit en skillnad på hyn. 

Likes

Comments

Det som inte dödar oss är millenniums senaste bok som är självstående och av en annan författare, David Lagercrantz. En bok på lite över 500 sidor som också är väldigt spännande och intressant. Denna bok tog mig cirka två veckor att läsa.

Den handlar om samma gäng som i de tidigare böckerna men nu är det mer om hackers. För Mikael Blomkvist går det dåligt. Han har inte skrivit ett bra reportage på länge och söker något nytt som skulle chocka världen/landet. Han börjar prata med en man och ska åka dit men när han kommer dit har mannen blivit mördad. Det blir en utredning med samma gäng som i tidigare böcker och de kommer inte på varför Blomkvist är med i även denna utredning. Mannen som dött har en väldigt speciell son som Lisbeth kommer väldigt nära. Sonen visar sig även vara till mer hjälp än alla först trott.

Som de andra böckerna i millennium tycker jag även denna är väldigt bra. Den började lite segt men efter cirka halva boken kunde jag inte sluta läsa eftersom att den var så spännande. Boken får av mig 4 av 5 ugglor. Eftersom att boken handlar om samma gäng som de i de tidigare millenniumböckerna så är det även samma genre fast berättat (skrivet) på ett annat sätt. Den är spännande och en deckare. Jag rekommenderar boken för er som gillar att läsa spännande böcker som handlar om "speciella" människor med bland annat autism, men även om datorer och hackning/dataintrång.

Likes

Comments

​Väldigt mycket mage och väldigt mycket frukter. Bilder från weheartit.com jag heter #elinfrohm där.

Idag slutade jag skolan 13.35 så jag och Maria tog bussen hem 14.00 och gick till gymmet 14.55. Jag började med cirka 10 minuter på löpbandet, sedan gjorde jag alla maskiner för benen där. Det var en maskin för framsida lår, en baksida lår, och en för hela benen. Jag körde maskinerna 10st 6 gånger sedan även dubbla tåhäv 20st 3 gånger och benböj 20st 3 gånger och avslutade med gång på crosstrainern i ca 10 minuter. 

Likes

Comments

​Idag skaffade jag och Maria ett 1 månads gymkort, äntligen! För några år sedan gymmade vi tillsammans och det var superkul så vi bestämde att vi måste göra det igen. Det är perfekt att både träffas och träna samtidigt. Idag körde vi med fokus på armar, lite rygg och lite mage. Kort sagt så hade vi fokus på överkroppen. Vi tränade i lite mindre än en timme sedan gick vi hem till mig och åt middag. Nu åkte hon hem för en liten stund sedan och jag har gjort lite plugg. Nu blir det lite youtube innan jag ska duscha och fixa lite grejer hemma. 

Likes

Comments

​Igår efter skolan stannade jag kvar på stan och köpte en present, sedan tog jag bussen hem innan jag köpte en bukett och gick hem. När klockan var just efter 18.00 körde jag till Rebecka där jag och Wilma firade att Rebecka fyllt 18 år. Vi lagade middag tillsammans (svamppasta med kyckling), sedan satt vi och snackade om allt möjligt tills just innan 00.00 då jag körde hem igen. En riktigt mysig tjejkväll.

Likes

Comments

​Förra veckan läste jag ut Black ice efter att ha läst i cirka 4 dagar haha. Ganska lättläst och väldigt spännande. Samma författare till en av mina favoritböcker.

Boken handlar om två tjejer som ska till ena tjejens stuga i bergen men det blir storm så de tar sig inte hela vägen fram till stugan. Då börjar de gå runt och letar efter något ställe att få hjälp eller stanna över natten. De hittar en stuga med två män, men något är skumt med killarna.

Jag ger boken 4.5 av 5 ugglor eftersom att den var väldigt spännande och även lite romantiskt samt lättläst. Det händer saker nästan hela tiden och när du tror att du listat ut vad som ska hända så händer något helt annat vilket gör den ännu bättre enligt mig. Jag rekommenderar boken för er som gillar spännande, romantiska böcker om tonåringar.

Likes

Comments

​Var idag på mitt livs andra ansiktsbehandling. Jag fick en djuprengöring och början var så sjuukt skön med peeling, ånga, osv men sedan när vi kom till djuprengöringen blev det mindre kul. Köpte sedan två produkter där efteråt så jag hoppas verkligen att jag ser skillnad på huden om någon månad. 

Likes

Comments