Hade brunch igår med fyra vänner. Vi dukade upp med scones, glass, amerikanska pannkakor, frukt och allt där emellan. Blev riktigt lyckat! Har kommit till insikten att jag ska försöka styra ihop flera bruncher och middagar som denna, är verkligen så roligt och mysigt.

Finaste Olivia

Senare på kvällen bestämde jag och två andra tjejer för att dra in till stan. Peg Parnevik spelade på Gröna Lund och vi tog en vända förbi ditt och kollade på henne innan vi drog vidare och käkade middag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej då var det dags. Fan va länge jag velat starta blogg nu. Känns som om det inte är någon som läser bloggar nuförtiden, men skit samma. Jag är taggad på att börja blogga. Främst för att det blir som en öppen dagbok som man kan kolla tillbaka på, men också för att jag älskar att skriva och främst fota. För några år sedan hade jag med min systemkamera överallt och kunde fota vad som helst. Idag känner jag inte samma mening med att bära med en tung system kamera och fota träd, blommor osv. Därför har det mer blivit så att jag fotar på mobilen när det kommer tillfällen jag känner för att dra upp kameran, vilket oftast är när jag umgås med kompisar.

Mitt namn är Elin Fridmar. Jag är 99a och ska börja tredje året på gymnasiet. På gymnasiet läser jag ekonomi ekonomi med drömmen om att någon dag kunna öppna ett eget företag inom något jag brinner för.


Likes

Comments