Header

Tänkte börja med som man gör inom häst världen. Utvärdering av tävlingsplatser fast för utställning/agillity osv.

Parkering: Den var inte så jätte stor, så några fick stå vid diken om ni fattar. Parkeringsvakterna var jätte bra! Men inte de som tog betalt var inte lika bra!

Utanför tävlingsplatsen (inte i ringen): Mycket skugga fanns vilket var bra, och man kunde gå mycket.

Tävlingsplatsen:  Stor var ringen, dock så var det ett djupt hål i tik ringen så hundarna ramlade men de la i en stubbe sen så det fungerade.

Läktare: Då det var ute så fanns det ingen men man kunde sätta upp stolar och titta och det gick ju bra!

Priserna: Fick exellent typ som HP men ja, fick ingen placering dock…

Seketariatet: Det var bra och man fick den hjälp man ville ha.

Plats att bo på: --


Övrigt: Fin plats var det, bara det där med ringen. Platsen får av mig 10 poäng av 14.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag sa ju att jag skulle börja göra åsikts inlägg. Okej vi kör.

Dressyr, det är en riktig tuff sport inom häst och ponny världen. 


Okej, titta på den här bilden tex när man tittar på dressyr på tv är hästarna hur fina som helst så att man nästan dör. Men. Sen om man sitter i publiken då kan det oftast se ut så här. Det är inte lika fint, tycker ni det? Det är oftast så här inom dressyren, men inom hoppningen kan det också vara så. Men oftast är hästarna "heta". Så de drar upp huvudet och det ser inte lika fint ut. Jag är inget stort fan av dressyr pga att många hästar kan få problem med sin mun osv. Tänk er ni har en stål pinne eller en delad pinne i eran mun. Sen så drar någon er i eran mun mycket och ofta. Är det skönt? Nej. Vissa dressyr ryttare tränar dressyr 24/7 alltså hela tiden. Jag som har hyrt hästar under 1 vecka kanske tränar dressyr på förmiddagen och på efter middagen lite mer "markarbete" och på kvällen rider man ut. MAN MÅSTE VARIERA PÅ RIDNINGEN. Inte hela tiden dressyr dressyr dressyr. Okej detta blev lite mer bett men ändå. Tänk efter tränar ni dressyr med eran häst/ponny? Variera hästen kan bli jätte känslig i munnen för att ni håller på så jäkla mycket i munnen. Om ni fortfarande vill hålla på med dressyren kör på bettlöst då. Rid på grymma och grimmskaft. Eller hackamore? Några gånger i veckan dressyr och andra dagar bettlöst. Hästen kan faktist bli så mycket finare på grund av det. Försökte göra detta inlägget så kort som möjligt som det och det blev det. Haha vi ses!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag verkligen världens bloggsug. Tänkte skriva en massa åsikts inlägg som läggs ut idag och några dagar framåt. 1 varje dag. De blir tidinställda och tänkte svara på några "tags" som tex Tmi tag (to mouch information tag) ! Vi ses i kommande inlägg. Hejdå!


Likes

Comments

Om allt går som det ska så avslöjar jag det men allt gäller på ett telefon samtal. Så sjukt taggad 😍Fake smile 😖

Likes

Comments

Hoppas några av er får somrigt väder men jag får iaf helt ok väder. Har fått en stor blogglust igen så ja... Men vi ses och jag ska göras en video strax så vi ses!


Likes

Comments

Ja, nu är jag hemma från min avslutning. (ska redigera min"get ready with me" nu!) den kommer laddas upp senare. Vaknade typ vid 6 och åt frukost och åkte till Elina, för vi skulle göra oordning oss tillsammans. Sedan till skolan men sedan när vi skulle till täby skulle jag säga hejdå till mina bästa vänner. Jag grät så jag vet inte. Men det gick över och sedan åkte Elina och jag till täby och åt, men get ready with me kommer så håll utkik!!


Liten tjej med världens finaste!

Likes

Comments

Har ingen bloggat på cirka 1 vecka. Jag har haft det jobbigt i skolan då jag har varit med i 4/4 bråk som vi har haft. Har bara inte hunnit bloggat. Men Elin får typ lov imorgon och jag fredag. Ska till gamla stan imorgon (ska göra en follow me around imorgon)! Men ja, är taggad inför lov! Bara att min klänning inte har kommit än, jäkla hm.. Den skulle komma idag men skickas till posten idag ist. Annars har jag en reserv klänning men ja..  De vet inte hur arg och ledsen jag är.. Har just nu bara 2 äkta vänner i min skola, Emma och Elina. Älskar er!
Likes

Comments