Header

en liten pw till stan och äta frukost

Likes

Comments

efter jobb nr 1 igår var jag hos Daniel på atlaskliniken och knäckte rygg och nacke vilket behövdes, ska dit igen nästa vecka för uppföljning. #en kota satt fel sa Paula när jag fick massage och förhoppningsvis ska den väl ligga rätt snart.. jaja sen jobbade jag 5h till på jobb nr 2, Tycho. När jag slutat hängde jag med Amanda och Emil och vi bada i jacuzzin och hade de mys ute på landet 😌

Ikväll blir det jobb men innan dess ska jag väl hinna med att göra ngt vettigt tänkte jag.

Likes

Comments

äntligen har jag fått upp första tavlan i lägenheten haha..
pappa var här innan och skulle hjälpa mig upp med speglar, hyllor och då en massa tavlor. Vi fick upp en tavla iallafall! Alltid något :) sen har jag tränat och nu ätit en god kycklingsallad (idag igen ja).

Likes

Comments

Varit på massage hos Paula på Maderma, så skönt! Sen gjorde jag en god sallad med blandannat grillad kyckling, chevré, melon o äpple som jag o Jeffe åt :) vi har legat i soffan o chillat nu några timmar, öppning imorgon på jobb så snart läggdags.
puss

Likes

Comments

morfar bjöd ut på middag idag på hans 90 års dag ❤

Likes

Comments

fredagsmys med Bells. Slutade med ett svullet öga #kattallergi ..

Likes

Comments

denna veckan har jag och Amanda tränat två gånger ✌🏽
Igår körde vi kondition och mage. Efter träningen bjöd hon på middag hemma hos sig.

Idag jobbar jag till stängning på förskolan, så har sovmorgon. Ikväll blir de sushi och mys med Bella 🙃

Likes

Comments

jag och Jennifer köpte likadana mössor på Håkanssons och Hussein på nanotekk (smått & gott) bytade skärm på min telefon. KUNG!

Likes

Comments

LÖRDAGS


Blandannat på Elliots dop med Jennifer

Likes

Comments

ursäkta att jag varit världens sämsta bloggare de senaste månad(erna). skärpning nu! Har tyvärr inga roligare bilder än de här att publicera idag. Men de kommer, är hemma från jobb idag pga förkylning osv men planerar att vara utvilad och tillbaka på jobb imorgon för imorgonkväll har jag nämligen planerat middag med ett gäng fina tjejer i Malmö. Vill inte missa. 💜

puss

Likes

Comments