Hej hjärtisar!

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Hemma från resan och väskan är uppackad. Det enda som finns kvar från resan är alla bilder och minnen. Igår var det min första jobbdag efter semestern och det var skönt att vara tillbaka, jag har ju saknat jobbet och mina kollegor. Efter jobbet igår åkte jag hem till pappa en snabbis och grillade med farmor och farfar. Men jag stannade inte så länge. Jag mötte upp min underbara lilla Elin på stan och satt på en uteservering i några timmar innan vi trampade åt olika håll.

Idag vankas det jobb, från 14:30 till 22:30. Men innan det ska jag bli klar med maten och göra iordning mig psykiskt för att inte kunna vistas i det fina vädret ikväll...

Likes

Comments

Nu är vi på väg. Vi sitter just nu på bussen till Arlanda och regnet öser ner. Det är rätt skönt att åka ifrån detta väder, dock ska det ju vara fint hemma i Linköping imorgon och några dagar framåt. Men det ska i alla fall bli skönt med lite semester, det behövs så att säga. Bara ligga vid poolen, vid stranden, äta god mat, dricka goda drinkar och bara leva livet i värmen. Guuud så skönt!

Hoppas ni får en superbra vecka i Sverige! ❤️

Likes

Comments

Hej yngre Elin, den äldre och visare Elin här, lyssna..

Idag är du snart 21 år fyllda och ditt liv ser så annorlunda ut mot vad du trodde va? Sex år senare och mycket klokare nu. Jag skulle vilja berätta några saker för 15-åriga jag, läs och lär:

Visa vad du känner. Ingen kan se igenom och veta vad du känner. Berätta i stället och var inte rädd för att tycka att du är för känslig, grinig och jobbig. Känslor är bra. Show them!

-----

Sök jobb/sommarjobb!! Så du slipper leva på ditt studiebidrag och cirka noll kronor på somrarna.. Men också, erfarenheter. Alla sorters jobb är bra på något sätt.

-----

Ha inte ångest över skolan. Do your thing and go! Ödsla inte en massa tid på att tänka på vad du kunde gjort bättre på exempelvis ett prov eller inlämningar. Gjort är gjort, gå vidare!

-----

Han du älskar och är kär i nu kommer inte vara din älskling hela livet. Ni kommer sluta på olika håll, torts att du gör allt i din makt för att få ha kvar honom. Släpp honom. Och, du kommer bli sårad. Många gånger. Inte bara av honom, utan flera andra i jakten på din prins. Sluta leta!! Den dagen du slutar leta kommer kärleken komma till dig. Håll ut och lev livet. Både singellivet och kärlekslivet är underbart. Sitt inte och gråt, gör det bästa av det!

De kompisar som stod dig närmst under skoltiden kommer inte göra det idag. Ni kommer växa ifrån varadra, och det kanske är bra. Ni var antagligen inte menade för varandra. Om fem-sex år kommer du ha fåtal nära vänner kvar. Hellre några som är nära, än många som bara är ytligt!

-----

Om något i ditt liv gör dig olycklig borde du släppa det. Har du ett jobb som ger dig ångest? Vänner som utstrålar negativitet? Gör dig av med det! Du kommer må 100000 gånger bättre.

-----

Alla stora "världsproblem" du tror att du har är ingenting mot vad de kan vara. Oj, du har ett litet bråk med syskonen där hemma? Nu handlar dina problem om ångest (!!!), gymnastikskador, kompisar, killar, jobb, pengar, bostad... Ska jag fortsätta? Eller förstår du!?!

Men viktigast av allt: 
LEV LIVET, DU HAR BARA ETT!!!

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Hur är det med er? Allt väl? Jag är trött, som bara den, plus lite förkyld lagom till avresa.. annars bra. Jobbat hela helgen, varit kalasledare, behövt tänka som aldrig förr och idag är jag ledig. Men speciellt ledig och återhämtande dag har det inte varit direkt. Jag startade dagen med att fixa naglarna med Gina och efter det har jag bara handlat massa saker inför resan så som en ny necessär, solskyddsfaktor och så vidare... jag har även växlat pengar. Så nu kan man säga att jag är redo. Dock återstår bara packandes, det svåraste. Hur många bikinis ska jag ta med, hur många klänningar, hur många skor?? Alltid lika svårt. Det jag har kvar att göra idag är att tvätta och städa. När jag är iväg ska min bror och hans flickvän bo i min lägenhet tillsammans med mammas katter så jag måste förbereda lite för kissarna samt damma av lite här hemma så de kan bo här.

Nu ska jag hänga tvätt och fortsätta packa, pusssss

Likes

Comments

Nejmen hej fina! Allt bra med er? Äntligen är det fredag och det gillar jag, trots att jag ska jobba denna helg.
På måndag är jag ledig igen och då måste jag fixa allt inför resan, samt tvätta och växla pengar.

Nu ska jag äta frukost och sedan fixa mig för jobb, vi hörs!

Likes

Comments

MALLIS!!! Om en vecka åker jag och la familia till Mallorca, och det ska bli så skönt att få lite försmak på sommaren. Bli lite solbränd, äta god mat och dricka goda drinkar i solen. Åh vad det ska bli härligt, kan knappt bärga mig.

Har dock några saker kvar att fixa, så som tofflor, shorts, fixa naglarna och köpa solskyddsfaktor. Sen återstår bara att packa vilket jag anser är så kul, det är mindre kul att packa upp efter resan...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag då. Dagen är lite luddig och jag har inte bestämt mig för något speciellt, jag kanske får för mig att tvätta om det finns någon tvättid och städa här hemma. Damma och dammsuga... Såna där riktigt roliga saker som man gärna gör på sin lediga dag. Men ikväll tänkte jag åka till mina gymnasters träning och efter det åka förbi mitt gamla jobbs AW en stund. Så detta blir ju en ganska bra dag ändå. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments