1. Jag är väldigt höjdrädd.

2. Jag har fobi för myror.

3. Jag lyssnar på musik varje dag.

4. Jag är beroende av energidryck (men försöker bli av med det).

5. En full Elin är en glad, kärleksfull och i vissa tillfällen dryg Elin.

6. Jag har aldrig varit så lycklig i livet som jag är nu med fina vänner och bästa pojkvän.

7. Jag har 2 diagnoser. Depression och socialfobi.

8. Jag har tidigare varit med i landslaget för Dart.

9. Jag har varit i 6 länder. Spanien, Tyskland, Polen, Österrike, England & Finland.

10. Jag är lättskrämd.

Likes

Comments

Den här artikeln var så jävla bra att jag måste dela den!


Alla ni som roar er med att bränna bilar, i natt brände ni en bil som tillhörde hemtjänsten. Har ni ens funderat på att hemtjänsten åker nattetid för att hjälpa gamla och sjuka i hemmet som inte klarar sig själva utan hjälp?
Långt ifrån alla har anhöriga som kan hjälpa till. Dessa människor är helt och hållet beroende av hjälp från hemtjänsten. Ni borde verkligen skämmas!

Tänk om det var er mamma eller någon annan anhörig som behöver hjälp och så har någon mindre begåvad satt de hjälpandes bil i brand. Då hade det inte varit lika kul, antar jag.

Och sluta skylla på samhället. Vill man bli en del av samhället så får man rätta sig efter de lagar och regler som finns. Då blir man sedd och respekterad. Att bränna bilar och hitta på skit är inte lösningen. Skaffa er ett jobb så kan ni bekräfta er själva när ni har gjort något bra och samtidigt även få andras respekt.

Att skrämma folk genom att vandalisera och begå brott är inte ett sätt att få respekt. Skärp er! Nästa gång är det någon av era anhöriga som inte kan få hjälp.
Det finns alla möjligheter att studera istället för att hitta på sattyg. Ta den chansen, den kommer kanske inte tillbaka. Och skyll inte på att ni är traumatiserade. Det är ingen ursäkt. Det finns många som är traumatiserade som inte skyller på samhället utan kämpar på och bidrar med det de kan.

Ni som är så kreativa med era bilbränder kan säkert använda er kreativitet på ett mer positivt sätt. Gör det nu innan det är försent och ni kommit inom kriminalvårdens murar. Ni väljer själv er karriär.
Jag är nattsjuksköterska och arbetar tillsammans med hemtjänsten. När hemtjänsten kommer till någon som behöver hjälp av en sjuksköterska så ringer de mig. Men innan dess behöver de ju sin bil för att komma till de gamla och sjuka.

Jag kör runt helt ensam till mina patienter nattetid men känner mig inte trygg. Det borde jag kunna göra. Jag tycker att vi förtjänar respekt, vi försöker göra något gott för de sjuka och hjälpbehövande.
- Ann-Catrin Håkansson, nattsjuksköterska.

Likes

Comments

​Hallihallå!

Igår var jag på bio med min bästa vän Tove 😍  Vi kollade på Lights out, vilket är den nya skräckfilmen som går på bio nu. Den var bra, absolut, men jag skulle nog dock inte rekommendera att lägga pengar på en bio för att se den, så bra var den inte men den var helt okej. Handlingen i hela filmen hade inte så mycket att komma med, det var liksom kort och det hände samma sak liksom, så det var inte direkt en berättelse som det brukar vara.

Filmen handlar om en flicka vid namn Diana. Hon bodde på ett mentalsjukhus när hon var yngre, och där blev hon även "vän" med en tjej vid namn Sophie. Diana hade en hudåkomma som gjorde att hon inte tålde ljus, och det brände sönder hennes hud. En dag dog Diana i ett försök av elektrisk behandling. Men dock försvann hon inte helt, utan hon hade gjort en koppling med Sophie som höll henne kvar i andelivet fast på jorden.

Sophie är senare i filmen mamma till två barn, varav ena flyttat hemifrån. Diana visar sig endast i mörker, och hon gör hemska saker. Hon kommer bara fram när Sophie (mamman) mår psykiskt dåligt, så Diana ser till att ingen ger henne medicin. Sonen är rädd, får ingen sömn och det struntar mamman i. Men en dag gör Diana något hemskt, vilket blir den enda spänningen i hela filmen 🎥

Likes

Comments

Läs här

Gud va less jag blir alltså. Senaste nytt är att några asylsökande vägrar att flytta in i ett boende som erbjuds dem bara för att det ligger för långt ifrån stan, liksom va? Som jag uppfattat de så kommer dom väl till Sverige av en anledning, och det är bland annat att slippa krig och andra saker, så tacka då för fan ja till det som erbjuds när man kommer till ett främmande land!

Ni får boende, pengar och andra saker helt gratis, men nej tydligen duger inte det för att det inte ligger centralt? Skärp er för fan. 😠

Likes

Comments

De va länge sen nu som jag bloggade! Har glömt bort bara och haft rätt mycket för mig.

Varit sjuk i två veckor nu, men är bättre nu iallafall. Förra veckan var jag i Rättvik och var på Classic car week med massa vänner, det var verkligen jätte kul!

Jag kommer blogga mer snart igen, och det är inte så långt kvar tills jag har uppkörning och teoriprov! Nervööös ja!

Här kommer lite bilder från Rättvik!

Likes

Comments

Kan man bli mer trött på livet? Alltid ska saker hända mig alltså...

I fredags så började jag känna mig lite hängig, trodde det var en förkylning på väg, men gissa vad? Nu ligger jag här, 40 graders feber, munsår, blåsor på läpparna samt tungan, inflammerat tandkött, frossa och halsfluss.. Och pricken över i:et? Jo jag kan inte äta eller dricka knappt. Jag har inte ätit ordentligt sen i torsdags. Igår åt jag bara en kopp fruktsoppa liksom.. Och ni kan ju gissa HUR JÄVLA HUNGRIG JAG ÄR!! Hur mycket jag än försöker få i mig mat så går det inte...

Menmen nu går jag på penicillinkur, och är sjukskriven ett tag. Får se sen om jag ens kommer klara av att åka iväg till Rättvik nästa måndag. Håller tummarna..

Likes

Comments

Herregud va trött man är idag.. Men det är ju fredag iallafall och i helgen är jag ledig 👍🏼 bara kämpa igenom den här dagen sen så tar jag helg!

Igår var jag och bada i sjön, det var faktiskt jätte varmt och det var så himla skönt och roligt att få bada med sina vänner 😍 innan det så var vi på Pokémon jakt haha, vilket jag tyvärr blivit beroende av 😂 och jag som sa att jag aaaldrig någonsin skulle börja spela det...

I helgen är det väl inget speciellt som ska hända. Ikväll kanske vi tar och åker ut till bresse (stranden) och badar/grillar. Sen imorgon blir det att kolla på Enköpings cruisingen. Så det blir en lugn men rolig helg med andra ord 😊

Vi hörs sen!

Likes

Comments

Tatueringar har mycket kritik. Vissa tycker det är snyggt och vissa tycker att man förstör kroppen. Det är inte heller alla jobb som godtar att en anställd har synliga tatueringar. Hur kommer det sig? Jo, tatueringar anses sitta på de som är kriminella. Men varför har det blivit så? Varför dömmer vi personer med tatueringar? Vi lever väl i en demokrati eller hur? Då borde vi acceptera alla oavsett hur de ser ut, tatueringar eller inte.

Inom arbetsmarknaden är det svårt att få jobb om man har en tatuering som sitter synligt. Det är flera som säger till sina anställda att ha på sig långärmat om det finns en tatuering på armen eller liknande. Det får absolut inte synas under arbetstid. Vad är det för tjafs? Nu diskuterar jag enligt mina egna åsikter, så ingen behöver ta åt sig. Men jag tycker det är så himla fel att inte anställa någon som har tatueringar. Att ha tatuering förr i tiden ansågs som kriminellt, att det bara var kriminella som hade det. Men hallå vi lever i nuet, 2016, och det är en stor majoritet av befolkningen som har tatueringar i dagens läge. Så varför ska vi leva enligt förr? Bevisa istället att vi går framåt i tiden, inte bakåt.

Tatueringar ska inte behöva täckas, det är konst på kroppen. Varför ska man behöva rätta sig för vad de en gång har stått för? Det är nuet vi lever i. Därför anser jag att arbetsmarknaden ska anställa folk, tatuering eller inte. Det ska inte spela någon roll! ✋

Likes

Comments

1: Vad heter du ? Elin Inger Christina Forsman🙆

2: Ålder ? 19. Jag fyller 20 i november 🎉

3: Vad har du för Hårfärg ? brunt💩

4: Vad har du för Ögonfärg ? Blåa 👀

5: Vilken är din Skostorlek ? 37 😌

6: När fyller du år ? 1 november🎈

7: Vad tycker du mest om hos dig själv ? Har rätt svårt att se positiva saker hos mig själv, men kanske att jag är snäll av mig? 👩

8: Vad är din Stjärntecken ? Skorpion

9: Vad är Ditt lyckonummer ? 3.

10: Är du Singel eller upptagen? upptagen!💏

11: Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa ? Min pojkvän 😘

12: Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever ? Skulle få panik och inte veta vad jag ska göra.😨

13: Vad gör dig glad ? Min älskling och bra dagar med min familj 💟

14: Vad gör dig ledsen ? Svek, lögner, och helt random saker då jag har depression och gör saker större än vad de egentligen är. 😢

15: Har du något husdjur ? Inte personligen just nu, men vi har en orm hemma. Min katt dog nyligen..😔 🐱

16: Har du hål i naveln ? jajamensan! 😄

17: Har du mer än 20 st sms i inkorgen ? nej faktiskt inte. Jag raderar mina sms dagligen för jag tycker det är jätte jobbigt att ha så mycket konversationer uppe haha. 😝

18: Har du solglasögon ? Ja det är klart. 💁

19: Har du många vänner ? jodå jag har tillräckligt 👯

20: Vill du ha breda höfter ? nej det räcker med dom jag har!

21: Vill du vara smalare ? ja lite grann 🙅

22: Vill du ha en hund ? JAAA!! Det är typ prio ett när man har flyttat hemifrån haha 😂 😍

23: Var ligger din telefon när du sover ? bredvid mig 📱

24: Använder du parfym ? ja det gör jag, men ibland glömmer jag haha 😁

25: Brukar du lyssna på högmusik ? Ja typ hela tiden 🎶

26: Vem litar du på till 100% ? mamma!💗 💗

27: Vad är du rädd för? Jadu, jag har fobi för myror, och är rädd för höjder och mörker. 🌃 🎢

Likes

Comments