Som ni ser i rubriken så är jag trött på skolan redan efter att ha gått två dagar efter mitt lov... De två kommande veckorna har vi nämligen SO-prov, Matte-prov, NO-inlämning och Spanska glosor. Igår (måndag) hade jag spanska-prov som jag hade pluggat till under lovet, vilket inte ens handlade om det vi hade fått att plugga på -_- våran lärare suger.

Nu ska jag i alla fall ta och plugga på allt som behöver pluggas på och så ska jag nog lägga min i min säng eller i soffan eller i min säng med datorn sedan! Det ser jag fram emot!!


Likes

Comments

I detta första blogginlägget tänkte jag beskriva mig själv. Vad heter jag? Vart bor jag? Hur gammal är jag? Vad har jag för intressen? Vad gillar jag för musik och vad är min favorit artist in this moment.

Jag heter Elin Fors, jag är 14 (fyller 15 i år) och bor i Göteborg. På fritiden spelar jag innebandy i IK Zenith och gör läxor. Jag brukar inte träffa mina kompisar efter skolan och det är för att jag brukar vilja ta det lugnt och vara lite för mig själv. Jag tittar väldigt mycket på serier. Jag kollar på många olika serier, The Vampire Diaries, Gossip Girl, Pretty Little Liars, Riverdale, The Flash, Arrow och Glee. Som ni fattar så tittar jag på väldigt mycket olika serier. Jag brukar hoppa mellan dem så en period tittar jag på Gossip Girl och sedan tittar jag ett tag på The Vampire Diaries osv.

Min musiksmak brukar jag säga är ganska är ganska blandad, men egentligen är det inte det. Jag lyssnar mest på One Direction, Marcus & Martinus och Justin Bieber (ibland kan det hända att jag lyssnar på Fo&o, som de numera heter, men det är bara deras senaste låter). Som ni kanske redan har fattat så är jag mycket för pojkband, eller killar som sjungen in general, men jag lyssnar även ganska mycket på Eminem, Vigiland, Zara Larsson, Ed Sheeran och lite Nicki Minaj ibland. Ibland kan det också hända att jag lyssnar på Selena Gomez eller Demi Lovato men det är inte ofta. Enligt många är detta ganska dålig musik, vilket jag på något sätt kan hålla med om ibland.

I alla fall så är detta jag, min vardag och mitt liv.


Likes

Comments