Halloj!
Idag sitter jag ute på våran altan, dock i skuggan, och gör ingenting. Lyssnar på lite musik och bara har det bra helt enkelt. Nu är det bara 2 veckor kvar av skolan så det är inte så mycket kvar där, alla prov är avklarade och inga mer läxor. Eller inte vad jag vet iallafall. I sommar ska jag först till Grekland i en vecka med min familj och sedan ska jag till Spanien med min bästa kompis i två och en halv vecka. Det ska bli gött. Just nu klagar man dock inte på vädret, 26 grader inte dåligt Sverige! Får hoppas att det håller i sig hela sommaren, förutom de veckorna som jag är borta då men aja.

  • 1 readers

Likes

Comments

Hej!
Nu tänkte jag informera lite om vad som
Kanske kommer att komma på denna bloggen. Än så länge så tänkte jag att jag ska berätta lite saker, typ vad jag har gjort på dagen eller bara lite random saker. Hoppas att det kommer folk som vill läsa detta och inte bara jag som skriver utan några läsare haha. Anyways uppdatering vet jag inte så mycket om, kommer skriva när jag har tid och lust typ. Men om jag får fler följare så kommer jag börja skriva varje dag om olika saker. Men nu är då som sagt temat typ 'allmänt'.
Jag kanske kan passa på att berätta lite om mig. Eftersom detta är ett informations inlägg. Jag är då en tjej som heter Elin och är 13 år gammal. Jag går då i 7:an och spelar innebandy på min fritid. I innebandyn spelar jag i laget Ik Zenith f02/03. Jag har en hund som heter Gibson och är 3 år gammal.
Well that's it tror jag.

  • 1 readers

Likes

Comments

Hej!
Så, detta är då mitt första inlägg. Tänkte berätta om min dag kanske? Jo idag så har jag varit i skolan. Jag går i 7:an så är alltså 13 år gammal. Inget speciellt hände direkt idag, spelade innebandy på gympan det är väl det som hände haha. När jag kom hem så åt jag, kollade lite på The Vampire Diaries, sedan duschade jag och sedan gjorde jag läxa. Har engelska och spanska tills imorgon. Nu ligger jag återigen i soffan och tittar på The Vampire Diaries. Ni kanske fattar att det är min favoritserie? Haha.

  • 1 readers

Likes

Comments