Söndag 27 augusti 2017

Alla bilder i kollaget är ifrån pinterest.


Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag snart varit sjuk i en vecka. Jag som trodde migränen var tillräcklig men så var tydligen inte fallet 😄. Förresten hur mysigt blev inte detta kollaget?

Hösten börjar närma sig för varje dag som går. Jag brukade vara personen som suckade när hösten kom men nu tillhör jag personerna som gillar den. Jag tycker det är något väldigt speciellt och mysigt med årstiden. Jag längtar till de mysiga höstplaggen och de långa promenaderna bland löv i alla möjliga nyanser. Dessutom längtar jag till de mörka kvällarna där man kan varva ner, lyssna på musik och tända massor av ljus. Något annat som jag ser fram emot är varma drycker. Det gör någonting extra med tillvaron. Att kunna ta och sätta sig framför tvn med en varm dryck eller att köpa en varm dryck på stan då man känner sig en aning frusen. Chai latte var min lifesaver förra hösten/vintern. Vilken var eran?

Men det är ju ändå tråkigt att sommaren går mot sitt slut. För mig kändes det som att den inte ens började på riktigt. De få dagarna som var varma gick förbi alldeles för snabbt. Eftersom det verkligen var en dålig sommar i år så känner jag att hösten är mer än välkommen.

Kram Elin -`ღ´-Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Vilken mysig men konstig dag det har varit idag. Jag började som vanligt med att fara till skolan men senare inpå dagen så fick jag migrän som gjorde att jag behövde åka hem. Fy vilket medlidande jag har för de som drabbas av migrän flera gånger per år. Jag är iallafall piggare nu på kvällen men har fortfarande ont i huvudet då jag rör mig för hastigt. Trots migränen har jag haft en jätte mysig kväll. Jag tände ett par ljus, släckte ner, drog igång mys belysning, kurade in mig i de fluffigaste filtarna jag hittade och satte på en serie som jag lät rulla i bakgrunden. Ska man se något positivt med det hela så var jag trots allt tvungen att ta det lugnt och varva ner. Sånt kan man också behöva ibland. Hoppas det är bra med er.

Kram Elin -`ღ´-

Likes

Comments

Hej på er!


I lördags hade vi släkten hemma hos oss. Vi firade min stora syster som snart fyller 20 år. Till fika blev det olika pajer. Hallon, blåbär och ananas pajer, med det sagt så gick jag inte hungrig den kvällen! I födelsedags present fick hon två porslin skålar och matchande muggar i vitt stengods. Jätte roligt att hon verkligen uppskattade presenten hon fick ifrån mig och lill syrran.

Idag har jag nästan inte gjort någonting alls, jag intalar mig alltid att jag ska hinna med så många saker som möjligt men det slutar för det mesta med en tv-serie på soffan. Trots att jag känt mig väldigt seg idag så har jag iallafall styrketränat och varit ute och gått med hunden. Nu ska jag ta vara på det sista av dagen innan helgen tagit slut.

Kram ღ


Likes

Comments