Jag har varit stolt över dig i alla år, men idag är jag extra stolt. Jag känner mig som en fågelmamma vars unge precis lärt sig flyga, så stolt är jag. Att inför hela Sveriges befolkning göra det du idag gjorde, jag skulle aldrig vågat, någonsin.

När jag vaknade imorse väntade jag mig inte att läsa om det, men när jag väl gjorde det så blev jag lycklig, på bra humör. Jag blev sprallig och ville bara krama om dig på en gång, vilket jag några timmar senare fick göra.
Att ha varit med från dag 1 i din resa känns väldigt speciellt för mig. Jag har varit med sedan den dagen du gjorde din audition på X-Factor. Vid det laget var du en halvblyg 15åring med en underbar sångröst och ett fint leende.

Idag, nästan 4 år senare och ett antal händelser i ditt liv så står du här, och äntligen har du kommit underfund med vem du är, och det är så underbart och vackert på alla sätt man kan tänka sig! Jag är så glad för din skull, och jag hoppas verkligen att du känner dig stolt, för det är jag.

När jag idag fick träffa dig så märktes det på dig att du var glad, på riktigt. För på senaste tiden har det känts lite som att du inte varit den där glada Oscar jag lärt känna, fram tills idag. Idag var du så glad och lycklig. Och jag hoppas att du kommer fortsätta vara såhär glad och lycklig som du är nu, för din lycka och dina leenden smittar, jag blev glad för att du var det.

Fortsätt såhär Oscar, du är en så stor inspiration för många, och jag kommer alltid finnas vid din sida. No matter what.
Hoppas på att få träffa dig snart igen, och en annan sak. Jag kommer helt klart att heja på dig i Mello, räkna med min röst...mina röster!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

När detta inlägg publiceras så sitter jag om allting går som det ska, i bilen påväg till Göteborg med min familj. Som jag berättade i inlägget innan så svänger vi bara förbi där eftersom att vi ska till Ullared imorgon (Tisdag).
Jag vet helt ärligt inte ifall det kommer att komma upp något mer inlägg än detta idag, det beror på ifall jag får tag på någon dator, eller bloggar ifrån mobilen. Ska försöka lära mig Nouw's app...önska mig lycka till!

Hur som helst, jag ska försöka kolla upp lite saker att blogga om, så att bloggen hålls uppdaterad framöver. Är ju trots allt nyår om bara 3 dagar, helt sjukt egentligen. Ännu ett år har gått, och det har det gjort alldeles för snabbt för min del...hehe.
Tänkte försöka skriva en liten "Årsresummé" (stavning?!) för detta år, och ta upp det roligaste och enligt mig viktigaste sakerna som hänt för mig under detta snabba år!

Iallafall, jag ska försöka blogga på något sätt när jag kommer fram till Göteborg, annars så är jag tillbaka på Onsdag med massor av färska saker att skriva och visa er. Tills dess får ni ha det så bra!

KRAM!

Likes

Comments

Hej!

Dags att börja småpacka för min del, för imorgon bär det av mot Göteborg med familjen. Och nej, vi ska inte vara turister där, vi åker bara dit för att sova över natten, då det bär av till Ullared på Tisdag, haha. Älskar stället, älskar hur stort det är och hur mycket saker dom har! Hoppas på att hitta massor av intressant och nödvändigt...ego?

Hur som helst, är sjukt taggad för detta, älskar nämligen att bo på hotell och framförallt HOTELLFRUKOST! Jag menar, vem älskar inte det? Färskt bröd, äggröra, bacon och allt gott som finns. Och självklart älskar jag självaste hotellrummet, älskar att bo på hotell över huvud taget. Det är så mysigt.

Nu blir det att försöka slita sig från datorn iallafall, annars kommer jag aldrig att komma igång med min packning...standard mig att vara ute i sista sekund med packningen...hehe.
Kommer nog förbereda något inlägg för imorgon eftersom att jag kommer sitta i en bil halva dagen, och troligen inte ha någon tillgång till en dator, så vi får helt enkelt se hur aktiv uppdateringen kommer att vara. Men tills dess, ha det så bra!

KRAM!

Likes

Comments

Hej på er!

Vad passar inte bättre i ett första inlägg än att berätta lite om sig själv, så att ni läsare får en liten inblick i vad det är för persons blogg ni kommer att läsa!

Jag heter iallafall Elin Fondin, och jag är en brud på 18 år som är bosatt i Stockholm tillsammans med min familj. Jag går mitt sista år på gymnasiet med utgången att jag ska bli kock. Går alltså Restaurang & Livsmedelslinjen, står 2 av 5 skoldagar i ett kök och lagar mat, vilket är en sjukt kul upplevelse.
Utanför skolan är jag en tjej som älskar att gymma, träffa vänner och bara ta det lugnt. Ena dagen är jag en festprinsessa, medan den andra så är jag en sängpotatis som bara vill sova hela tiden, haha.

Jag har ett stort intresse i en viss artist med namnet Robin Stjernberg som jag flitigt följer under spelningar osv. Han är en otroligt snäll och omtänksam kille som visar sina fans den största respekten. Tänkte skriva ett inlägg om varför jag har fastnat för just han, lite senare.

Men nu vet ni lite mer om mig. Och är det så att ni har någon fråga eller så, lämna en kommentar eller kasta iväg ett mail till: elin.fondin@gmail.com, så svarar jag så fort jag kan.
Tills dess så får ni ha det jättebra, så hörs vi snart igen!

KRAM!


Likes

Comments