Header

Resor

På resan dit åkte vi bland annat propellerplan

Här kom vi fram till flygplatsen i Pula

Stället som skulle vara vårt hem 9 dagar framåt med 10 minuters gångpromenad från staden Porec

Vi tog oss in till Porec och hamnen flera gånger under resan

Den så kallade paradisstranden ``Polidor Beach Bar´´

En dag besökte vi ``Zelena Laguna´´

Vi hoppade även från klippor i ``Kamenjak, Premantura´´

Vi hade även ``Babyshower´´ och släktträff medans hela tjocka släkten var samlade!

En av de sista dagarna besökte finaste ``Fuškulin, Istarska´´ där min morfar föddes

Där tittade vi på djuren som Snjezana hade, vi var även på vinodlingen men fick inte över några bilder därifrån

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

OKATEGORISERAT

Hej på er godingar!

Hur är läget med er idag?
Idag har varit en ganska så lugn dag, började dagen med en svenska lektion och sedan en medicinlektion innan dagens fantastiska lunch, en så kallad rätt så vidrig ärtsoppa. Har inget problem med ärtsoppa, men just skolans, nej. 
Fortsatte sedan dagen med skratt och glädjetårar på engelskan med tillbakablickar på en massa gamla låtar och en idrottslektion, Efter skolans slut, ca 14.00 gick jag om Ebba ner till stan och käkade lite på donken, då vi sedan gick vidare och provade skor. Min syster kom sedan ner och vi tog bussen upp till Lager 157 och jag köpte en rock och en tröja, mycket fina färger nu till hösten. 

När vi sedan kom hem tog jag tag i plugget till mitt stora medicinprov om en vecka, som just nu känns lite jobbigt att plugga till då jag just nu känner mig rätt stressad, aldrig en bra kombo med stress och plugg. Har rätt mycket jag behöver göra nu de närmsta veckorna. 
Ska däremot bli skönt att få åka till pappa på fredag och komma bort från stressen och allt liv under iallafall några dagar. 

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen!
PUSS OCH KRAM 

Likes

Comments

OKATEGORISERAT

​Hej på er godingar!

Hur mår ni idag? 
Idag har jag fixat lite nere på stan,köpt två tröjor, tre chokers och lite småstuff. Har även varit igång och bakat två äpplekakor som min mamma ska ha med sig till jobbet imorgon, så det har jag varit snäll och gjort åt henne medans hon jobbar på uppe på Lakers matchen idag. 
Imorgon blir det upp i normal tid och ta sig ner till stan för att luncha med syster och sedan hem och försöka plugga lite medicin, städa rummet och fixa inför nästa skolvecka. 

Har lite småplaner på hur jag ska lägga upp bloggandet men vi får se hur det går. Behöver fixa en bra design och fixa lite till med utseendet.
Har iallafall lite planer på att lägga ut lite bilder från Kroatien när jag får tid till det. Ska se så att jag får lite bra bilder att lägga ut 

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll så hörs vi!
PUSS OCH KRAM!

Likes

Comments

OKATEGORISERAT

Hej på er godingar!

Jag heter Elin Floridan Aronsson, är 16 år gammal och bor i en liten stad som heter Växjö i mitten av Småland.
Jag går i skolan, precis som alla andra ungdomar i Sverige och läser på vård och omsorgsprogrammet, till undersköterska just nu i ettan. Efter skolan har jag som planer att jobba och plugga vidare till barnundersköterska på barnakuten. ​
På min lediga tid och på min fritid, då jag inte pluggar inför prov och gör läxor så försöker jag umgås så mycket jag kan med mina vänner, vara social och även bearbeta min ångest som jag lider av under höst och vintertiden på året. 
Jag gillar även att spendera min lediga tid vid pianot och sjunga tråkiga och gamla låtar! Men det är något av det bästa som finns. 
​Min familj består av min mamma och min syster, sedan har jag en pappa och en låtsasmamma med två småsyskon som bor i Tommarp som ligger ca 8 kilometer från Simrishamn i Skåne som jag träffar ca varannan helg. Jag har även en hund, fyra katter och en kanin till husdjur och ja, jag älskar djur, det är något av det bästa som finns. 


Hoppas ni hittar något som är intressant på min lilla blogg och kanske tycker att detta är något ni vill läsa om och vill kika in här lite oftare så hörs och ses vi kanske snart igen! 
PUSS OCH KRAM ​​

Likes

Comments