Jag lever med tvångstankar! De flesta tror kanske att tvångstankar är när man inte kan gå på a-brunnar, eller kolla så spisen är avstängd och dörren är låst! Så är vissa tvångstankar. Men jag lever i ett fängelse! Där jag alltid går runt och är rädd för saker och ting. Och fler finns det som känner som mig.

Jag var 8år när mina tvångstankar yttrade sig för första gången. Jag hade dödsångest, och vi det tillfället var jag och min familj på Mallorca. Jag fick sådan dödsångest att jag höll mig för öronen och sprang runt i hotell lägenheten vi bodde i tills ångesten var över.
Vid detta tillfälle förstod varken jag eller min familj vad det var. Tills jag var 18 år förstod vi att det var tvångstankar, och det var då jag fick behandling.

Nu har jag lärt mig mer om mina tvångstankar, för de är olika hela tiden, ena stunder har jag en panikattack, för att sedan ha en hel tvångsfri dag! Jag försöker gå emot mina tvång varje dag, och det är en kamp i sig.

Under en period var jag rädd att gå utanför min lägenhet, jag kunde låsa in mig och inte gå ut på flera dagar! Men nu mår jag bättre! Med stöd från nära och kära. Att ha bra energi omkring sig är mycket viktigt! Och det gäller alla! Oavsett tvångstankar eller ej.

Likes

Comments

Ja! Nu är det min tur att börja blogga! Äntligen! Jag hoppas att ni finner min blogg intressant! Jag kommer att blogga om MITT liv. Som kommer att vara alla möjliga olika saker.

Just nu är jag i behov av att gå ner i vikt, och måste därför träna. Detta är jag inte så pepp på att göra, men hoppas att jag kommer få stöd och tips med detta.

Kommer hålla mig kort idag. Men hoppas ni tycker det kommer bli roligt att läsa om mig.

Likes

Comments