Efter mycket svärord blandat med stress så har jag nu klarat kunskapstestet som man måste vara godkänd i för att kunna göra sin delegering.
Idag kom jag instamplandes till delegeringen i mjukisbrallor, pyjamaströja med hängpattar då jag inte har bh när jag jobbar, vattendroppar på glajjorna, trassligt hår och mörka ringar under ögonen (och finnig och blek!) och där sitter ca 30 pers i samma ålder och glor. (Var försenad också, så fick klart extra mycket uppmärksamhet när jag står där i dörröppningen) Så där stod jag som en, ja jag vet inte vad, och fick höra av sjuksköterskan att jag skulle ha med mig något diplom och skulle snacka med någon Gunilla. Det var inte nog med att detta var min första arbetsdag som var något av de stressigaste och jobbigaste jag varit med om, så var det att jag skulle hitta dendär Gunilla.
När jag väl hittade henne så var hon någon av de tjurigaste tanterna jag någonsin mött. Där förklarade hon att jag inte var godkänd på det, högt inför alla. Och att jag KANSKE kommer bli duktig på läkemedelshantering. Jaha ursäkta? Men nu jävlar klarade jag det och ska tycka upp "diplomet" i ansiktet på dem och ställa mig framför alla och skrika att jag klarade det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments