Dessa höga klackar är nu till salu, har använt de några gånger men det är inte så att de är slitna. Passar perfekt till festen.

Nypris: 600:-

Och säljer dem för 200:-

Mina röda favoriter är till salu pga att de är för små. Helt perfekta att ha till jeans eller till en klänning. Både snygga, fina och söta.

Säljer dem för 150:-

Söta enkla ballerinaskor. Beiga!

Nypris 100:-

Säljer dem för 20:-

Gammelrosa söt sko med liten kilklack. Använda 2 ggr!

Pris: 80:-

Supersnygga svarta stövlar med detalj. Använda 1 gång. Fina till vardags eller fest!

Pris: 150:-

Bruna sköna stövlar med foder! Använda 2 ggr så dem är som nya!

Pris: 150:-

Bruna sköna stövlar som är fodrade. Kilklack, sköna att gå i och värmer bra. De är ganska "mjuka" och går därför att "forma" som man vill. Som ni ser på bilderna. Använda 6 ggr ungefär. Ej slitna!

Pris: 200:-

Mörkbruna höstskor med klack. Ej fodrade! Använda 2ggr.

Pris: 50:-

Coola & personliga klackskor med fransar. Aldrig använda därav priset!

Pris: 100:-

Svarta klackisar med attityd. Kedjor som detaljer. Lite platå. Aldrig använda, därav priset.

Pris: 100:-

Röda vans strl. 40-41. Dem är välanvända men inte slitna. Men är lite smutsiga som ni ser på bilden. Går absolut att använda dem, annars hade jag slängt dem.

Pris: 50:-

Svarta skor med kilklack. Aldrig använda!

Pris: 75:-

Perfekta sommarskor i strl 40-41. Fina att ha till en strandklänning!

Pris: 50:-


​Är ni intresserade av något av de ovanstående så skicka gärna iväg ett sms till

​0768969145

​eller sänd ett mejl till

​eliinfasteen@live.se

​Skorna finns i Ljungby! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

All min kärlek, energi går till denna fina tjej. Berta föddes år 1997 och blev nästan 18 år. I fredags lämnade hon denna värld och hon lämnar bara fina minnen med sig.

Hon var en riktigt personlig häst, hon var tjurig och bestämd men man litade alltid på henne. Hon var alltid den som kom fram till en i hagen och hon uppskattade varje gång man pysslade om henne. 

När jag träffade Konrad och var mycket på gården för de första gångerna så var Berta den hästen jag tog in och pysslade med. Det var hon som fick mig att bli intresserad av hästar & ridning igen - det var hon som fick mig att vilja skaffa en egen häst. Hon är även den första ardennerhästen jag ridit på och hon är en av dem hästarna som jag litar mest på. 

Så med detta vill jag säga, ​jag älskar dig fina Bert och jag hoppas du slipper lida nu. Vi ska ta hand om lilla Urbino åt dig ♥​ KÄRLEK

Likes

Comments

27 December - en dag med den första riktiga snön!

Ja, det var verkligen helt underbart när Konrad drog upp rullgardinen idag och man såg att det låg snö på marken - kändes som man fylldes med energi! Så vi åt en härlig god frukost med tända ljus.


Igår var jag, Konrad, mamma, Micke och Emma i Växjö för lite shopping. Kan nog säga såhär.. det gick inte ens att komma in på H&M för det var så pass mycket folk! Så ingen av oss hittade något på samarkand, men jag föreslog att vi skulle åka ner till Lager 157, vilket vi gjorde och där lyckades ALLA hitta något! Herre, vilken bra affär det är!


Senare drog jag och Konrad till hans farmor och fikade. Sedan drog vi och svärfar till gården och fixade och donade. Vi tog in hästarna, strömmen i stallet gick, Konrad skulle fixa sin bil med några polare och det tog lång tid. När den väl var färdig och vi äntligen skulle köra hem så började den gå sönder på fler ställen - så igår var en jobbig men samtidigt kul idag. All kyla igår har gjort mig lite dålig idag - men vi ska ändå ut till gården igen - but first, a cup of coffee!


ha en fin dag!


Likes

Comments

Är det bara jag eller är inte Ariana Grande rysligt lik Lea Stojanov som är med i julkalendern? 

Nu var det inte de bästa bilderna på dem. Men varje gång jag ser julkalendern så tycker jag Bianca är jätte lik ​Ariana. De kunde ju lika väl vara syskon! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är sååå nervös!

Jag har fått reda på att jag ska praktisera på avdelning 6 på Ljungby lasarett. Jag är så nervös, då jag känner en stor press att lyckas och göra bra ifrån sig. Sjukhus, ja, allt känns så professionellt. ​Och det är just det som får min mage att pirra när jag tänker på det. Men jag ser samtidigt fram emot det, såklart! Jag har hört att det är jätte kul på avdelning 6 och att alla är snälla. Så på så sätt känns det bra, men jag är sååå rädd för att misslyckas!Likes

Comments

Just nu ligger min kattunge i min famn och sover. Vi är ensamma hemma hos Konrad och har det hur lugnt och mysigt som helst. Idag känner jag bara att jag vill ta det lugnt eftersom att jag är trött och inte mår så bra. Så idag blir det nog bara att kolla på någon film och käka nudlar - gott!


Likes

Comments