​För 5 dagar sen kom jag hem från ett land som det just nu är ganska oroligt i, som många människor väljer att bojkotta och allt det som händer just nu gör mig allt annat än glad. Jag har sett hur Turkiet utvecklats under åren, jag har sett det går från inget till allt. Turkiet är en av de få sakerna här i världen som ger mig något.. kärlek, energi, inspriation.. det är landet som får mig att komma hem igen med ett helt annat lugn, ny sorts energi och som får mig att få helt andra perspektiv på saker och ting. Det är svårt genom en text förklara den kärleken och värmen man kan känna till ett land, eller ett speciellt ställe som just jag känner.. men det gör något visst med själen, man känner sig tillfreds. Trots att den stressiga och ångestladdade vardagen ligger så nära intill en, så är det för en vecka helt bortblåst, för att man under denna tiden känner att man hittat sig själv, man känner sig hemma i allt som man gör. Luften där nere är den som ska vara i lungorna, människorna är de som man ska träffa.

För 5 dagar sen lämnade jag älskade Turkiet med gråten i halsen men också med vetskap av att man kommer tillbaka. Och vem vet, det är kanske till Sverige som man bara kommer åka till i en vecka framöver <3 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Du tvivlar på dig själv
Ibland är man osäker på sig själv och tvivlar på sin förmåga att klara av olika saker. Men detta betyder att du är öppen för att utvecklas - och på vägen dit kommer du upptäcka så otroligt mycket - och det kommer göra dig till en starkare och bättre version av den du är idag.

2. Du har tak över huvudet
Inatt har du någonstans att sova, någonstans att skydda dig. Där du kan känna dig trygg. Det är något man inte ska ta för givet!

3. Du har förlorat en relation
Du har någongång förlorat någon som betydde otroligt mycket för dig. Du kanske befann dig på botten, men har sakta tagit dig upp igen. Nu vet du hur det känns, hur man hantera känslorna och tack vare det, så vet du vad du vill och vad du söker.

4. Du har en eller två riktigt nära vänner
Många tror att man ska 20 vänner, men man ska vara tacksam att man har dem där få, äkta vännerna. Vad vore livet utan dem?! Det kan vara en kollega, klasskompis, husdjur eller familjemedlem mm.

5. Du har en dröm
Du har mål med ditt liv, det kan vara något litet eller det kan vara något stort. Och även om det känns som att tar en evighet att ta sig dit så kommer det att komma en tid i livet då du kan säga "jag klarade det!" Det handlar om tålamod och att kämpa för det man vill uppnå. Du klarar det!

6. Du kan betala för dig
Du kan betala din hyra, dina fasta utgifter. Och kanske tillochmed hade pengar över till annat, det är inte alla som har den möjligheten.

7. Du har gått igenom ett trauma i ditt liv
Och titta, här står du idag. Well done, du är starkare än du tror!

8. Du har tid att göra sånt du tycker om
Det du vill göra, kan du göra. Det handlar bara om hur du prioriterar saker och ibland måste man stanna upp och unna sig saker som man länge velat göra eller saker man gör alldeles för sällan, som man tycker om. Det kan vara allt från att åka jorden runt till att bara vara hemma och njuta av att göra absolut ingenting

9. Du kan äta
Du har tillgång till mat och som du vet, så är det inte alla som har det. Var tacksam!

10. Du är inte samma person som du var för ett år sen
Tänk hur lite du visste då och hur mycket du vet idag, tänk dig då nästa år?! Du är fortfarande i utveckling och kommer uppleva fantastiska saker i ditt liv, njut av varje stund och var tacksam

Likes

Comments

Älskar denna tjej något otroligt!!

Likes

Comments

Vid 17 tiden idag samlades alla hos Vilma där hon bjöd på goa mackor, bakelser och kaffe! Hon fyllde nyligen 19 år och nu passade vi på att "fira" henne lite. Det var trevligt trots att man var helt slut. Så det va en trevlig kväll med trevliga människor!

Likes

Comments

Nu kan jag klappa mig själv på axeln och vara riktigt nöjd över min insats denna jäktiga helg! Man har varken hunnit andats ut eller sovit särskilt bra, så det ska bli skönt med 2 dagars ledighet så man kan samla kraft och ny energi igen!
Just nu vill jag bara sova, trots att jag somnade efter jobbet innan. Jag vill bara ta igen alla timmar jag missat! Så nu tar jag min grötiga hjärna och min slöa kropp till sovrummet för att bara göra det jag just nu är bäst på: S O V A ! !

Likes

Comments

Efter mycket svärord blandat med stress så har jag nu klarat kunskapstestet som man måste vara godkänd i för att kunna göra sin delegering.
Idag kom jag instamplandes till delegeringen i mjukisbrallor, pyjamaströja med hängpattar då jag inte har bh när jag jobbar, vattendroppar på glajjorna, trassligt hår och mörka ringar under ögonen (och finnig och blek!) och där sitter ca 30 pers i samma ålder och glor. (Var försenad också, så fick klart extra mycket uppmärksamhet när jag står där i dörröppningen) Så där stod jag som en, ja jag vet inte vad, och fick höra av sjuksköterskan att jag skulle ha med mig något diplom och skulle snacka med någon Gunilla. Det var inte nog med att detta var min första arbetsdag som var något av de stressigaste och jobbigaste jag varit med om, så var det att jag skulle hitta dendär Gunilla.
När jag väl hittade henne så var hon någon av de tjurigaste tanterna jag någonsin mött. Där förklarade hon att jag inte var godkänd på det, högt inför alla. Och att jag KANSKE kommer bli duktig på läkemedelshantering. Jaha ursäkta? Men nu jävlar klarade jag det och ska tycka upp "diplomet" i ansiktet på dem och ställa mig framför alla och skrika att jag klarade det.

Likes

Comments

Vad livet består av just nu: jobb, överlevnad, jobb!

Likes

Comments

.. och det är vinbrännbollen. Jag är så taggad! Förfesten börjar redan vid halv 2 och jag ska få mycket gjort innan dess så borde egentligen sova nu. Imorgon kl 18 kan ni se oss på fotbollsplanen utanför sunnerbohov, ni kommer inte missa oss då vi kommer va farligast. Gangsters och grejer, se upp nu resterade studenter!!

Från Mexican


Likes

Comments