​jag är den coolaste personen i världen, det säger min hjärna. taco hej 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejsan svejsan! 

jo nu tänkte jag berätta lite av min uppväxt, särskilt med pappa.

När jag var liten så jobbade min pappa en hel del vilket gjorde att jag inte lärde känna honom riktigt så väl som man kanske skulle vilja. En dag när pappa skulle lyfta upp mig blev jag rädd och började gråta o ville till mamma... Inte den bästa far o dotter- relationen man ha men ja.. 

år 2007 nästan precis efter jag fyllt 7 år kom inte pappa hem en kväll där i början på maj. jag kommer ihåg hur vi var oroliga för han inte svarade i telefon. när han väl kom hem var det mitt i natten kanske 03 eller nåt. Han beättade ärligt att han tgräffat en annan. han hade varit med henne i flera månader utan att mamma visste...  jaja iaf så var mamma förkrossad, såklart. Den 20 maj 2007 (mammas födelsedag) flyttar pappa här i från. nån månad efter det skrev dom på papprena för skilsmässa. Som 7 åring förstår man inte mycket men mamma var ledsen och pappa var borta så såklart förstod jag vad som hänt och mamma berättade också. sen flyttade vi till en lägenhet, jag tobbe och mamma. pappa flyttade tillbaka in i huset. under den perioden träffade inte jag min pappa på ganska länge.

det har varit svårt att få en bra relation med min pappa för han vet inte riktigt hur han ska hantera saker i alla lägen, men när det kommer till hans barn så är han välldigt varsam. han kände på min pappa igår och tyckte jag var varm så frågade han hur jag mådde och om jag kanske hade feber eller så och vem vet det kanske jag hade? mår inte 100 just nu så det är inte omöjligt. 

men iaf, idag på idrotten ramlade jag och råkade nästan landa på min hand men den vred om sig på nåt konstigt sätt och jag fick en extrem smärta. jag sprang ner till omklädningsrummet och spolade kallt vatten och försökte böja fingrarna, det gick men det gjorde sjukt ont så jag la mig på golvet och bara hade extremt ont och sen hörde jag leos röst så han kom in till mig och sen gick vi upp o bla bla. MEn min lärare hade inga bandage så åkte hem med min skadade hand och hemma hade vi inget heller så jag smsar pappa och frågar om han kan köpa för jag har väldigt ont. när han kommer hem ger han mig två olika oc bara ¨här¨ jag tar emot och säger tack så lindar jag in min hand med den ena. 

Eftrer jag duschat senare så går jag till pappa som står i köket och frågar om det funkar o ta en tablett mot smärtan och han svarar ja ta en ipren. sen säger han, jag är bara orolig ifall du kanske fått nån spricka :/. han kommer fram till mig och frågagr vart oc hur det gör ont så förklarar jag och han säger att vi ska vänta till imorgon sen får vi se om vi behöver åka till akuten med det. 

okej  det är kanske inte det finaste men att jag har fått en sån bra relation med min pappa gör mig jätteglad! och att han bryr sig om mig så mycket. asså han har alltid brytt sig om mig om jag skadat mig oså men eftersom jag alltid varit med mamma har den sidan inte kommit fram så mycket. 😄❤

Likes

Comments

Innan kommer en video på 5sek när jag vänder en pannkaka för första gången

Likes

Comments

Pinkroom, toppen, tiger och tessie :)

Likes

Comments

Jag o Lollo häller saker över varann haha

Likes

Comments

Jag i vispen hoppar 70 räcke och 85 oxer :)

Likes

Comments