Det er efterhånden længe siden, jeg har haft en giveaway her på bloggen - og tiden er endelig inde til en ny en af slagsen!

Da jeg i sidste uge var til event hos skønne Companys Aalborg, fik vi nogle lækkerier fra ICHI med hjem. Blandt andet fik jeg denne søde rygsæk/taske derfra, som jeg har besluttet mig for en af mine søde læsere skal forkæles med i stedet for mig selv.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

Skrive en kommentar med et <3 eller hvad du ellers føler for

Og så er du med i konkurrencen! :D
Jeg finder en vinder den 10 November, og vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen, og kontaktet via sin email.

Held og lykke til jer alle <3

  Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  Likes

  Comments

  VELKOMMEN TIL!

  Egentlig burde det være her jeg skrev; "Efter længere tids overvejelse, og en masse arbejde ..."

  Men sandheden er, at jeg tog en lettere hurtig beslutning, og flyttede bloggen til nouw.com i en hurtig vending.

  Ikke at jeg ikke har tænkt over det i et stykke tid, men det har ikke været længe undervejs, og jeg arbejder stadig med bloggens udseende. Men jeg har simpelthen taget beslutningen ud fra det, at jeg har savnet at være i et blog fællesskab.
  Jeg har prøvet andre steder af, som jeg ikke var glad for - hvilket også var grunde til jeg i 1 år har været "for mig selv".

  Men efter at have set bloggere, såsom itsmypassions, Sofie Martine og Charlotte Caroline flytte herover, er jeg lige så stille blevet overbevist om, at det måske skulle være nu, jeg også tog springet!

  Så jeg er sprunget ud i det - lettere drastisk og hurtigt. Men jeg er allerede utrolig glad for beslutningen.


  Og jeg håber, at I også har lyst til at følge med her - web adressen er den samme, bloggen den samme og ja jeg er den samme. Det ser bare lidt anderledes ud ;)

  Likes

  Comments

  Kjole, solbriller og hat SECONDHAND // Sko PHILOSOPHERS BLUES ORIGINAL


  For nogle måneder tilbage fandt jeg en email i min indbakke fra Color line. De var igang med deres næste udgave af deres magasin Pax, som er ombord på deres skibe, samt at finde online.

  Grunden til jeg blev kontaktet var, at jeg jo plapre en del om genbrug, og det havde de så fundet frem til. Og de spurgte om de måtte bruge et af mine indlæg omkring genbrugsshopping her i Aalborg, og det sagde jeg da selvfølgelig ja til :D At sprede budskabet er da kun fedt!

  Jeg har siden glemt ALT om det, indtil jeg så en af mine favorit secondhand shops Butik 21 Retro lagde en artikel op, hvor de var i, og det skulle jeg selvfølgelig ind og læse. Og vupti, der fandt jeg mig selv hehe. Det var lidt spøjst, men også lidt fedt ;)

  I kan finde artiklen lige her.

  Billederne er lidt gamle, og fra en tid, hvor maven var noget mindre hehe.


  Likes

  Comments


  For at vende gårsdagens indlæg, som måske var en anelse negativ ;) Men det er som den her tirsdag har givet mig en hel ny energi - eller så kan det være på baggrund af den babyshower jeg blev overrasket med i går aftes! You'll never know.

  1. At jeg har så mange fantastiske veninder omkring mig, som rent faktisk har gidet at tage tid ud af deres kalender til at hygge lidt om mig i går

  2. At C er så mega god! Han er SÅ god ved mig under de her sidste uger af graviditeten. Jeg føler mig lidt doven, men han giver mig langt fra dårlig samvittighed. Han er altså den bedste!

  3. Min søde studiegruppe - de 2 piger der er altså de bedste

  4. At vi under dagens gruppearbejde fik kage. Jeps, det gør mig 1000 gange glad - især når det er sådan en mean browniekage, som var til overs fra min babyshower igår.

  5. At solen har skinnet så meget de sidste dage - jo jo det regnede i går, men den har været noget mere nærværende end de forgangne uger

  6. At det snart er jul! JEG ELSKER DECEMBER MÅNED! :D

  7. Og med jul, at det snart er tid til at bage al verdens julekager igen - inkl. min favorit; Vaniljekranse. MUMS

  8. At jeg i går fik så mange søde gaver til bebs! #lucky

  9. At jeg går på weekend i dag ;) Det er altså ikke helt uden betydning.

  10. At jeg snart skal have en lille baby igen. Ja, det er hårdt de her sidste uger, men hvor er jeg dog også bare priviligeret, at jeg kan blive gravid, og kan få en lille drømme baby nr 2!


  Likes

  Comments


  Uge 36 - det er ved at være op over. Mit hoved centrere sig ikke rigtig om så meget andet - jeg tænker på det hele tiden. Om 1 uge kan det være når som helst, så jeg har ingen mulighed for kontrol over situationen.

  Skole kan jeg ikke koncentrer mig 100% om, hvilket giver mig en følelse af afmagt og uduelighed, som særligt presser mig overfor mine søde studiekammerater, som ellers er noget af det mest tålmodige i den her verden. Natten er en test på, hvordan jeg bedst kan sove mindst dårligt - jeg ved, at alt det her kun er for et par uger endnu (heldigvis), og det lige om lidt er slut, og det bliver fantastisk! Men det gør desværre ikke hormonerne mindre real, og gråden presser sig hele tiden på. Det er som min krop og følelser ikke rigtig vil lytte til alt det kloge min hjerne prøver at sige ;)

  I går brændte jeg noget brød på, og jeg begyndte at græde - jeps brændt toastbrød var dråben lige der.

  Jeg er nok det mest sørgelig og pathetic menneske de her dage. Jeg er bare stor, fed og tyk - besværet af at bærer rundt på et andet lille menneske, og dagens indlæg bliver ikke det du vil finde særligt inspirerende. Det er nok nærmere alt modsat. Men jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal skrive der kunne inspirerer jer, for jeg har intet på hjertet - absolut ingen ting...

  Mit tøj er kun blevet mindre, og selvom jeg ville kunne hoppe i noget der ville minde om pænt, så gider jeg alligevel ikke at få taget billeder ;) Så hvad kan være formålet med overhovedet at skrive noget - medlidenhed ;) Ja, let's be honest - jeg kunne godt bruge noget medlidenhed haha. Er det ikke også en smule sørgeligt? Ork jo! Men det er også sandt!


  Likes

  Comments