Header

Kontrasten från förra helgen är brutal. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hänt mycket sen sist, varit i balkan, magont, fräknar på näsan och en massa stress över skolan. Om jag ska vara ärlig så önskar jag inget mer än att dem kommande åren ska flyga förbi så jag tillslut kan få känna mig trygg i mig själv och vart jag är i livet. För det är det sista jag känner just nu att jag är, lilla artonåriga elin.

Likes

Comments

Igår firade vi min fina systerdotters tre årsdag.
Kan inte förstå att det gått nästan 3 år sedan dessa bilder togs på min lilla prinsessa.

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag också, elin detta är ohållbart ...
Har dock fått saker gjorda, sen jobbade jag tre timmar och skickade nyss in ansökan om 75% till hösten, och som om inte det var nog så skrev jag och Moa ett pangtal via telefon. Tur jag har min pingla. Kram Elin.

Likes

Comments

Röddag som spenderats med Ida på gymmet och sedan med en godispåse i hennes bil i väntan på bussen till Sala. Såg till att laga mig en ordentlig måltid, så nu ligger jag i matkoma framför modern family. Kram Elin.

Likes

Comments

Blev en rolig 24timmars på vattnet, dock minns jag i princip ingenting från natten. Och jag är så otroligt glad över att det i princip inget tafsande eller liknande, och alla tjejer jag har tagit upp det med har sagt detsamma. Tror efter förra årets hemska insedent när en kvinna blev gruppvåldtagen har satt sina spår i ens medvetande både hos killar och tjejer. Kram Elin.

Likes

Comments

Igårkväll så gick några tjejer från klassen ut och käkade, och sen blev det en liten utgång. Jag måste verkligen börja hålla i pengar .. Ikväll blir det Dr. Bombay med Wilma, och hennes storasyskon + vänner, ska bli kul! Sen på tisdag blir det studentkryssningen, men efter den ska det fan bli vitt ett tag framöver .. Kram Elin.

Likes

Comments

Första gången på över ett halv år jag sovit hela helgen ute hos mamma och pappa, sinnes.
Körde bokstavligen en vit helg, inget drickande och endast vitt i form av massa socker ... haha. Dock gymmade jag igår med farsgubben och lillasyster vilket lett till att jag idag varken kan gå eller lyfta armarna. Härligt!

Game of thrones och chips. Hoppsan elin.


Lillasyster och jag hade filmkväll i fredagskväll, dock fick vi inte ha den ensamma haha ...

Likes

Comments

- Grönkål
- Mango
- Citrongräs
- Banan 
- Naturell youhgurt

Likes

Comments