Header

Gick slingan över klipporna imorse med gibbe, där jag släppte honom lös. Och han älskade det. Sjukt att jag varit här två veckor varje sommar, varje år sen jag föddes, dock älskar jag det. Så lugnt och tryggt.

Ikväll tänkte jag, Emma och Linnea dra och bada igen, eller igen, ikväll blir det mitt första dopp i hela arton varma grader .. Kram Elin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kväll gick jag och Nordvall över till jacke för att grilla tillsammans med Linn, Victor och Oliver. Very gosigt! Mindre gosigt dock att veta man jobbar heela helgen, dock min sista!! Sen blir det västkusten och Göteborg! Kram Elin.


Likes

Comments

Det där att bli vuxen. Förväntas ringa doktorn själv, eller bara det för att kunna hålla ditt hår fräscht, är det upp till dig att boka klipptid.

Idag har jag sökt lite olika jobb inför hösten, och i augusti är det dax att söka till Sälen för vintern. Känns som jag nyss satt brevid mamma på en hård stol tillsammans med massa nya ansikten, ätandes vaniljglass. Eller ätandes, inte för jag fick ner något, var för nervös inför alla nya människor, som jag skulle spendera mina sju första år i grundskolan med. Idag är jag inne på mitt nittonde år, men precis lika liten som då. Måste slå en pling till Pippi och kolla om hon har nå krumelurpiller över. " fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur" kram Elin.


Likes

Comments

Midsommar ändrades i sista sekund och slutade med en roadtrip till Nyköping. Bättre än förväntat!

Bara en arbetsdag kvar den här veckan, sen blir det cityfestivalen på fredag och utgång lördag. När lönen väl rullat in, ska den snabbt ut.. kram Elin.

Likes

Comments

Hemma från en helg i Sälen, dock inte vilken helg som helst utan i syfte för att delta på storasysters tredagars bröllop. Jätte fint och trevligt, även om jag mådde som jag gjorde med feber och rinnande ögon.

Imorgon börjar jag jobba, dock bara tisdag - onsdag. Så en lätt vecka minst sagt! Dock bäst så för fortfarande inte frisk och vill vara fitforfight inför midsommar. Kram Elin.

Likes

Comments

Igår samlades klassen upp ute i kvicksund hemma hos jb för att ha långbord. Jätte gosig eftermiddag, och sen åkte jag vidare till Wilma.

Imorgon ska jag vara med min barngrupp i Furuvik hela dagen för att sedan drirekt åka till Västerås och föra inför maskeradfesten. Dock taggad faktiskt. Kram Elin.

Likes

Comments

Idag hade vi mösspåtagning och sedan åkte jag på studemtmotagningar. Kram Elin.

Likes

Comments