Tjänade lite extra samtidigt som jag fick en tjejkväll med min favorittjej igårkväll. Nu imorse så stekte vi pannkakor åt en sliten storasyster. Kram Elin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenispenis

Igår slaajsa jag äntligen upp min vänster och tog ut pstaven. Sen jag satt in den för nästan ett år sen har jag psykiskt och viktmässigt mått loco. Hoppas på förändring. Annars har dagarna varit den andra lik, igår kom flickan som jag delar gener med för att sova här osv, för att sedan idag få hjälp med fix till skolfotograferingen. Vad hände, sen när började hon första året i gymnasiet känner jag. Kram Elin.


Likes

Comments

Flyttat om i lägenheten, trivs än så länge.

Likes

Comments

Hemma igen från Spanien, ville dock ta första bästa plan härifrån mot en nya destination, såfort jag satt min fot på Arlanda.

- Under resan så fick jag bekräftelse från skistar om att komma upp på intervju för receptionis som jag sökt, har dock redan tackat ja till fjällbagarn så om ca 3 månader åker man upp till Sälen för att säsonga. Om jag längtar? Ja!!

Vill dock vara där palmerna booor

Likes

Comments

Likes

Comments

Landade i Spanien efter 4 timmar på Ryanair igår, och som alltid hamnade man på "nödutgång" platsen aka extra benutrymme. Hallelujah, tredje gången det händer haha.

Idag har vi strosat då vädret sugit min icke existerande penis och käkat på en liten restaurang. Klagar dock inte för imorgon ska de bli fint så då blir det stranden. 10 dagar med gratis boende, egen takterrass och wi-fi. Man tackar och bockar!! Kram Elin.

Likes

Comments

Handlar om en familj som är minst sagt fucked up. Med en alkoholist till pappa, och en bipolär mamma som lämnade familjen. Så den äldsta i familjen har fått ta hand om familjen, det vill säga 6 syskon med alla olika personligheter. Den är så tragisk att den blir komisk. Se den ärligt, beroendeframkallande, längtar till November då 8 säsongen släpps bitches. ( dem första 4 säsongerna finns på netflix grls ) Kram Elin.

Likes

Comments

Råkade komma över ett album med bilder från när jag åkte med storebror och hans flickvän ner till Malaga 2014, var verkligen supermysigt då.
Var dock faktiskt senast i Maj där, på min storasysters möhippa, och trivdes minst lika bra då.

- Så nu letar man billiga resor och boenden till mig och eve, helst i början av nästa vecka. Sol och bad utan måsten, här kommer vi.

Likes

Comments

Inne på slutet av andra veckan med rethosta, rinnande näsa och noll motivation till något. Förutom en sak: glo på serier och tycka synd om mig själv. Så det är där ni kunnat nå mig precis hela dagen, i sitt/liggläge på soffan från att jag vaknade till nu. Skulle egentligen på intervju idag men blev flyttat till nästa vecka, så denna nervositet fortsätter haha men vill verkligen ha den tjänsten. Så bara att bita ihop och hoppas på det bästa haha!

Ikväll ska jag diska och dammsuga lägenheten, mejla angående jobb till vintern uppe i fjällen och fortsätta glo på min älskade serie, shameless. Tips till er som inte sett den. Oboy, så tragisk att den blir komisk. Imorgon kommer ena hälften av Göteborg på kortvisit påvägen till Uppsala!. Kram Elin.

Likes

Comments

I fredagskväll kom jag äntligen hem till Sala efter 2 veckor på västkusten. Smögen i all ära, men borta bra hemma bäst.

Igårkväll samlades lite folk hemma hos Sjöström för att ha kräftskiva, var mysigt. Känns så konstigt att nästa vecka drar ca hälften av folket runt bordet till olika delar i landet för att plugga högskola. Ser redan fram emot dagen efter julafton, haha hemvändardagen ska bli bäst. Kram Elin.

Likes

Comments