Header

I fredags såg jag till att träna före skolan så jag skulle hinna möta upp min systerdotter på coop, där handlade vi massa godsaker och tacos. Sen vid 19 kom pappa och hämtade oss, så sov jag hemma för första gången sen februari. Sinnes egentligen, men ser verkligen numera lägenheten som riktiga hemma, har alla mina saker och kläder här m.m. Åkte tillbaka in till sala igår för att käka med flickorna, sen hade vi myskväll hos mig. Jag och Matilda avslutade kvällen med att sitta och snacka i några timmar med fanny och Anna, väldigt gosigT. Dock bröts vit helger, äsch finns fler helger.

- Ångesten över att det endast en vecka kvar på deadline för mitt gymnasiearbete kommer snart leda till tårar, kämpa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Student2017.

Likes

Comments

Jag skyller ingenting på dig, jag skyller på ditt vilda hjärta

Likes

Comments

Ett otroligt spretigt och snabbt gjort collage.

Som alla andra vintrar har mitt enda sett att kunna överleva, är att längta efter våren. Bara det att få börja plocka fram tunnare och lättare kläder mm. Men utöver det har även tanken gått till att såfort våren kommer, så kommer jag kunna börja inreda på min balkong, förstår ni hur gosigt det kommer bli eller? alla kommande vår och sommarkvällar när man kommer kunna plugga, äta, mysa och ta några glas med fina vänner osv? Längtar sönder efter våren och sommar och allt vad det innebär. Snälla låt det gå fort. 

Likes

Comments

I förra veckan beställde jag lite nya träningskläder, och passade då samtidigt på att fylla på underklädeslådan med dessa. Finns inga skönare trosor än CK. Kram Elin.

Likes

Comments

F Ö R I F R E D A G S F I R A D E V I 91 D A G A R T I L L V I T M Ö S S A.

Likes

Comments

12 mars 2017.
Man kommer aldrig kunna rädda någon som inte vill bli räddad.

Likes

Comments

Önskar jag kunde ta med honom in till stan och vara sambo med honom, men rädd han skulle riva min lägenhet .. haha!

Har verkligen levt i soffan idag, men idag är en sån dag som man får det. Vid lunch bokade jag och Matilda både biljetter till och från Balkan så vi slipper åka buss. Och sen fick vi något infall så i sommar blir det bråvalla!
- imorgon ska jag bara in för utvecklingssamtal så ska passa på att gymma, med tanke på att min studentklänning är på gränsen att inte passa ... aj aj aj elin kämpa. Kram Elin.

Likes

Comments

BORDE DOCK VARIT JAG SOM BJUDIT FÖR IDAG SKA SÅNA KVINNOR SOM HON HYLLAS, VÅRA STARKA KVINNOR, OCH HON ÄR DEN STARKASTE KVINNAN JAG KÄNNER. Internationella kvinnodagen.

- När mamma kom in med min medicin vid lunch så passade vi på att luncha tillsammans, eller hon hade redan ätit med bjöd mig. Träffar henne för sällan. Älskar min mamma så sjukt mycket och hon är värd allt i världen, om mina ( om jag skaffar ) kommande barn får en hälften så fin och bra mamma ska dem känna sig mer än tacksamma och lyckligt lottade.

Likes

Comments