Header

Esteternas årliga föreställning.

Gårkvällen bestod av våfflor och serietittande med hewa, sen sova han kvar. Så jävla skönt, efter flera dåliga nätter på raken med hallucinationer och mardrömmar. Men sjukt att såfort jag känner närheten så blir jag som lugn och kommer till ro.

Imorgon ska jag se till att köra kondition efter skolan, wish me good luck för fått reda på nu att vi ska ha en extra lektion med religion, istället för att sluta som annars vid 13.00. Bästa läraren, stort fan av honom <3

Likes

Comments

Ibland vill jag bara skrika, slå i dörrar och hota med att aldrig komma tillbaka. Sen kommer jag på att den enda som hör mig är jag. Den enda som ser mina tårar är jag. Att ha egen lägenhet skulle nog dem flesta se som en dröm. En egen fristad, problemet är att min fristad är mitt fängelse, ett fängelse som egentligen sitter innanför pannbenet. Jag behöver bli fri, suttit här för länge nu. Inlåst med mina onda andar och tankar som man inte får tänka..

- Idag är ingen bra dag, imorgon måste bli en bättre.

Likes

Comments

Min brorsson fyllde ett år igår, så imorgon ska hela familjen dit och grattulera honom. Min present till honom ska bli något ska ske årligen fram till hans artonårsdag. Imorgon kommer han få en tjuga i burken, på hans två årsdag kommer han få två och så kommer det fortsätta. Man kan tro att det kommer bli mycket pengar när han börjar närma sig 18 men då jag är 30+ och summan ligger på runt 300 kronor ?

- Kul idé va? sen är det helt upp till honom den 16 februari 2034 är det upp till honom att göra vad han vill med sina 3420 kronor, kanske en sju-helvetes krogendebut? eller på hans intresse? lillskiten kanske kommer intressera sig för dator, fotboll, eller kanske hästsport? det får tiden själv bestämma, hans Faster skiter full ständigt i vad, bryr mig mer om att han ska klara av att inte röra pengarna, för osäker om jag hade klarat av det haha .. Kram Elin.

Likes

Comments

Älskar att få blommor. BLIR SÅN JÄVLA MYSFAKTOR GGR 1000

Igår fixade jag nytt pass då någon, eventuellt undertecknad, lyckats kasta sitt. Och sen på kvällen kom grabben som köpt med sig deg från pizzerian, så vi bakade egengjorda pizzor, blev asgoda? bättre än förväntan. Sen var vi sådär extra cheezy dagen till ära framför serier. Idag måste jag skriva svenskan, garb. och Samhäll. Må skit. Kram Elin.

Likes

Comments

Söndagar borde inte få existera.

- Råkade nyss beställa hem saker för lite mer än 2500, men två av sakerna var iallafall studentklänningar. Varför två? Kluven på vilken jag ville ha, så lättare att prova dem på hemmaplan. Söndagar som dessa ruinerar mig.. Kram Elin.

Likes

Comments

Igår så kom Gustav hit och hade sleepover med sin moster, väldigt gosigt. Lite kul att när jag var liten så älskade jag att sova hos min storasyster inne i stan, och han var minst lika taggad över att få sova hos mig nu. Dock så när Christian kom och hämta honom insåg jag att det fanns en till som gärna hade sovit här ... nästa gång blir det Alice tur haha. Ska fortsätta glo på Paradise Hotel nu och låtsas att jag kommer lägga ner kraft på gymnasiearbetet ..

- Skulle åkt hem till mamma och pappa ikväll och hjälpt Emma med lite saker, men blev ändrat då det är melodifestivaleen ikväll, vilket jag och Matilda måste se tillsammans ( och dem kommande lördagar ).

Likes

Comments