Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Första gympasset på _år och dar_ 

Imorgon har jag sovmorgon till 10 men tänkte träna innan, nu när jag känner att man kommit in i ett träningsflow får man passa på så länge det varar! Den här kvällen ska jag städa upp i lägenheten och diska! Inte det roligaste men sånt måste också göras. Så vuxen Elin. Sen blir det att göra skinksås utan lök för är för lat för att orka gå till Coop och handla.. Haha sorgligt men sant. Ha en superbra kväll snyggingar! Kram Elin.

Likes

Comments

Just nu cravar jag sönder efter en industrial piercing i vänstra örat! ( se collage jag slängde ihop lite snabbt ovan )

Har sedan innan 5 i högra och 1 i vänstra, dem två senaste tog jag i våras! Det jag tog i brosket har dock tagit otroligt lång tid att få läkt, osäker om det ens kommer läka helt har som en bula konstant bakom örat men det gör inge ont så kan lätt leva med det. Iallafall så är jag lite sur att jag inte valde vänstra örat, min såkallade snyggsida .. Haha. Kram Elin.

Likes

Comments

Finaste Maggio igårkväll. Sveriges popdrottning som är oförskämt snygg, aldrig jag skulle trott hon haft ett barn i den snygga, tighta magen. Överväger att byta läggning only för denna kvinna.

Imorgon har jag prov i älskade matte 3b och kommer gå på ren svenska: ÅT HELVETE. Har typ accepterat ett f? behöver Elin i ettan som aldrig skulle ge upp utan pluggade sönder och fixade inlämningar och prov. Var försvann hon ens. Kram Elin.

Likes

Comments

Vackra kvinna, godnatt. Kram Elin.

Likes

Comments

Ännu en helg har verkligen swishar förbi? Och här står man ännu en söndagkväll och undrar vart tog helgen vägen. Igårkväll var en oklar kväll och natt med mina otroligt oklara (<3) kompisar. Nu ska jag duscha och skriva historian, oboy vad kul. Lyllo mig. Kram Elin .

Likes

Comments

I lördags fick han äntligen få somna in efter att ha kämpat på allt för länge. Att det ska vara dem finaste människorna som ska behöva råka ut för dem värsta sakerna.

Studiedag idag, rensat tankarna med en promenad med mina två favoriter på fyra ben. Kram Elin.

Likes

Comments

Instagram @elinerikas