Mathea hade 20årsfest i helgen, alla klädde ut sig! Verkligen stämningshöjare när folk vågar bjuda på sig själv. Själv var man giraff, till en början iallafall. Sen snodde jag en hatt och såg mest kladdig ut haha! Men så kan det gå. Kram Elin. 

Idag är det ett år sen livet gick sönder. Fortfarande inte kommit över det. Att man kan sakna en fyrbent individ så här mycket skrämmer mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen har man hunnit med både träffa gamla barndomskompisar, passat Gustav och en utgång. Sistnämnda önskar jag man kunde gjort ogjord. Kram Elin.

Likes

Comments

Mötte upp grabben vid bussen idag, resten av eftermiddagen låg vi i soffan med glass och skrattade åt barnprogram som jsg tyckte om som liten. Kram Elin.

Likes

Comments

Likes

Comments

Spola tillbaka tiden, så jag kan gå till stranden var och varannan dag, skratta med bästis, och vara mindre blek. Kram Elin.

Likes

Comments

Tillsammans med denna ska jag spendera min söndag framför Andra Avenyn och ett worlddoc. Kram Elin.

Likes

Comments

Var riktigt fint idag när jag och gibbe var ute. Hösten och vintern är ett helvete - men dagar som dessa är det nästan okej. Kram Elin.

Likes

Comments

Igår passade jag på att få lite egentid med mamma, som jag träffar för sällan, samtidigt som jag fick se vår hund ställas ut.
Var gosigt, men ganska kallt. Var dum och tog mina nya Adidas skor, som jag dock försökte med mitt liv hålla från att bli skitiga.

- Grabben levererade helt klart, med en bedömning med endast positiva kommentarer, och vann sedan sin grupp och snyggast boxer. Dock betydde det att det jag trott skulle blivit endast en förmiddag i kylan, slutade med att vi blev kvar hela eftermiddagen för att vänta för att tävla mot alla vinnande raser. Där gick det inte lika bra men men. Planen är att sen i vår eller nästa höst bli jag som ställer ut honom inför domaren istället för hans uppfödare .. haha dock delad i den frågan, hade varit kul om mamma och jag kunde dela något intresse och kul att göra något tillsammans med grabben på fyra ben. Men vette fan om all väntan och i helhet kommer vara så himla kul ... hehe. Kram Elin.

Haha hoppa från ämnet men fördrev tiden med tanken: tänk om man skulle rasfördela människor, för att sedan låta dem gå i en ring och bedömas, där den snyggaste rasen hade vunnit. Förstår ni hur bisarr den del-tävlingen är egentligen? och ni förstår hur segt det var om det var detta jag satt och funderade över haha ...

Likes

Comments