Header

Här har ni det senaste jag uppdaterat på instagram sen jag slutade blogga. Kommer imorgon skriva om mitt 2017 än så länge och vad jag har för planer detta året. Finns några konserter inplanerade bland annat som ni får höra om imorgon. Men om ni vill se mer bilder så länkar jag min instagram häär!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En slitsam Elin som fokuserade alldeles för mycket på plugget och i princip gick in i väggen är tillbaka. Nej, men ursäkter har jag bestämt mig från dag ett att inte använda. Bloggen har helt enkelt inte varit någon prio den senaste tiden även om jag gjort en massa sedan dess. Pluggat klart på distans, sökt in till högskolan, en Thailandsresa och en långhelg i skidbackarna i Idre. Så saker att skriva om har det alltid funnits men har inte haft orken att sätta mig och skriva ord av vad jag gjorde. Så nu börjar vi om känner jag. Har inte bloggat sen nyår så känns som en nystart. Ska börja på en ny design och fota lite nya foton att uppdatera er med. Sedan försöka skriva lite längre krönikor. Har så mycket idéer i skallen men vet inte hur jag ska forma dem så att folk förstår och inte misstolkar texterna.

Men hur har ert 2017 varit än så länge? Mycket plugg för er som spenderar dagarna i skolan?, Berätta i kommentarerna!
Jag själv kommer skriva ett kort inlägg om mitt 2017 senare i veckan.

Likes

Comments

2017, känns som 2016 har gått så otroligt fort men samtidigt sakta. Jag satt igår kväll och övervägde om jag skulle ha några nyårslöften i år då jag i regel knappast aldrig håller dem. Jag funderade först på att välja standard löftena som många väljer, ni vet börja träna och äta nyttigare. Men samtidigt insåg jag att jag vill inte ha ett nyårslöfte som enbart går ut på att jag ska förändra mitt utseende, att jag ska komma mer i form utan jag skrynklade snabbt ihop det pappret och skrev istället upp acceptera mig själv. Vi lever i ett samhälle där det finns ideal som är omöjliga för vissa att nå. Men varför ska inte jag kunna vara nöjd över min kropp oavsett om jag passar in inom idealen eller inte. Jag menar inte att man inte borde ha nyårsmål som att förändra sitt utseende. Men tycker att om man har det ska man ha det av rätt anledningar, för att man själv vill. Inte vad alla andra vill.
Vad har ni för nyårslöften?


Likes

Comments

Har jobbat i ungefär två månader nu och för en månad sedan började jag få väldigt ont i min vänstra hälsena. Dum som jag är har jag inte tänkt så mycket på det utan fortsatt jobba och träna.
När jag inte kunde köra hem från träningen igår insåg jag ändå att någonting inte stod rätt till. Så jag tog hjälp av min vän Google för att se om några vettiga svar kom fram. Jag insåg då rätt snabbt att symptomen för en inflammerad hälsena stämde in på pricken över hur jag mådde så insåg att jag antagligen dragit på mig något sådant.
Jobbar bara i en vecka till så jag får helt enkelt stå ut med smärtan och halta runt ute på lagret.
Kom precis hem från mormor och morfar där jag sett första halvleken mellan göteborg - Sundsvall. Men kände bara hur tröttheten växte så valde att gå hem i halvlek. Blir en tidig kväll idag för att sedan orka upp imorgon bitti.

Sneak peak på vad jag kommer vara på halloween 😏

Likes

Comments

Når jag jobbar har jag extremt mycket tid på att reflektera över hur min gymnasietid var, varför allt blev som det blev och varför jag distanserar mig ifrån människor i min närhet. Jag vet att man säger att man inte ska tänka på saker som hänt, men jag vill inte försöka tänka på varför det blev så utan mer hur jag hanterade de relativt tuffa situationerna jag blev satt i.
Jag inser också med allt detta hur långt jag kommit idag från vart jag var för exakt ett år sedan. För ett år sedan gick jag sista året i gymnasiet. Ni vet det där året som ska vara så fantastiskt? För mig var det allt annat än fantastiskt. Jag vaknade upp med en klump i magen för att behöva gå till skolan. Min kroniska huvudvärk var då värre än någonsin och jag var rädd. Idag kan jag säga att jag då var extremt osäker på vänner, familj men framför allt mig själv.
Jag ser framsteg idag som jag för ett år sedan hade trott varit omöjliga. Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle klara av men det viktigaste är att jag tror på mig själv.
Jag har många gånger hört att man behöver hitta den där personen som lyfter upp en, finns där för en och alltid ställer upp. Jag var nog så upptagen över att leta att det som fanns där för mig var precis framför ögonen. Jag kan idag tacka femtonåriga Elin som fortsatte spendera kvällar på att fånga plastbollar i hallen. Tacka den blyga och osäkra Elin som var bänkad i fyra säsonger men fortsatte spela. För mig var det inte att hitta en person, när jag steg in på innebandy planen och tog på mig hjälmen släpptes allt. Det utanför sargen existerade inte. Det var bara jag och den där bollen med tjugosex hål i.
Idag, är jag kanske lika morgon trött, lätt irriterad och ett humör som svänger som jag vet inte vad. Men jag går upp varje morgon. Jag för första gången kan inte förstå hur jag tvingat mig själv att inte äta frukost. Hur jag tvingat mig själv att försöka vara som andra.
För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle må såhär bra efter ett år. Men vet ni vad? När man väl hittar de saker som påverkar en negativt och tar bort dom från sin vardag inser man snabbt hur bra man kan må. Självklart händer det att jag har dåliga dagar då mat inte är gått, då jag bara känner mig ful och otillräcklig, dagar jag inte vill gå upp ur sängen, dagar då ledsam musik och tårarna bara rinner. Men skillnaden mellan då och nu är att dagarna de händer har minskat. Jag hanterar det på ett sätt jag inte gjorde då. Men framför allt jag har hittat de saker i mitt liv som påverkar mig positivt och avlägsnat mig själv från det negativa.
Men att hitta lycka gör man inte via en person, lyckan hittar man när man vågar kolla in i sig själv. Acceptera de fel och rätt man gjort i sitt liv. Men framför allt när man vågar acceptera sig själv. Jag har inte gjort det än men har kommit mil längre än vad jag gjorde förra året.Likes

Comments

Känns som det var extremt länge sedan jag satt här och skrev av mig. Kändes bara som tiden jag vill lägga ner på bloggen inte fanns och jag ville inte göra detta halvhjärtat. Men suget av att skriva något inlägg om dag ökar för varje minut känns det som så jag är tvungen att skriva av mig lite.
Vad har hänt sen sist?, undrar ni säkert. Mitt studerande blev i augusti framskjutet till november så inget pluggande än. Har istället jobbat i snart två månader och stortrivs. Har dock bara en vecka kvar sen är det fokus på plugget som gäller.
Jag var för snart en månad sen i London vilket numera är mitt favoritland. Det var något med London som gjorde att jag bara kände mig som hemma. Jag stortrivdes där. För några veckor sen var jag i stockholm på konsert och såg Justin Bieber. Är egentligen inte något direkt fan men när biljetterna släpptes för ca ett år sedan kändes det då som att det skulle vara kul att se han live. För är extremt stor skillnad att bara lyssna på deras låtar via Spotify än att se dom live.
Förutom allt detta så har även innebandy säsongen börjat. Älskar att kunna åka ner till hallen och släppa allt och bara kolla innebandy.
Där har ni en snabb recap på vad jag har gjort när jag inte bloggat: men ska verkligen försöka ta tag i det här nu när jag ska börja plugga.

Likes

Comments

Jag satt igårkväll och tänkte på så mycket saker som jag skulle göra idag. Cykla in till stan och shoppa lite, handla mer mat, ut och springa lite intervaller, gå till poolen och sola men ändå sitter jag fortfarande här. I solen precis utanför vagnen och energin för att görs något är extremt låg. Just nu är det 22 grader i skuggan och över 30 i solen. Att sätta sig på cykeln och cykla 3km kanske inte låter så jobbigt men i denna värmen har jag inte orken för det.
Orken att gå till mataffären kanske blir mer trolig senare ikväll men då är det onödigt att ens åka dit eftersom jag åker hem imorgon. Men igår eftermiddag när temperaturen hade sjunkit lite så gick jag ner till havet en stund med kameran för att fota lite då det blåste relativt mycket och vågorna var jätte fina. Har som sagt alla de bilderna på datorn och då jag fortfarande inte har uppkoppling på den så får ni nöja er med den bilden som jag lade ut på snapchat.
Men hur spenderar ni er helg? Några spännande planer?

Likes

Comments

Så har på riktigt inte lämnat tomten idag. Sov lite längre då jag gick upp såpass tidigt igår och har suttit i solen ända tills nu med en bok i högsta hugg.
Veckor som dessa saknar jag verkligen inte att sitta bakom skolbänken i min första vecka tillbaka utan att fortfarande kunna sitta och njuta när det fina vädret kommer är underbart. Har försökt att undvika att bränna mig så gott som det går och än så länge har jag klarat mig alldeles utmärkt. Men ska snart laga lite kvällsmat och sedan ta en snabb dusch innan jag sätter mig i soffan med datorn i högsta hugg.
Kan ju också säga att om inläggen blir lite konstiga är det för att jag bloggar från mobilen, men ska redigera de felen så fort jag kan koppla upp mig på datorn igen!

Likes

Comments

Kom ner till Varberg igår och var så extremt trött på mitt hår så vid halv ett igår natt bokade jag tid för klippning av håret och även tid för att färga ögonfransarna.
Nu i efterhand kan jag säga att jag är sjukt nöjd med mitt betydligt kortare hår men när jag satt där var jag väldigt tveksam. Har inte haft såhär kort hår sen i fyran men nu önskar jag att jag klippt det för länge sen.
Känns också som att frisyren gör mig mycket äldre. Jag klippte mig på Hårfixarna i Varberg hos Linnéa. Hon förstod precis hur jag ville ha det och var verkligen jätte duktig med både klippning och färgning och det jag tyckte var en stor fördel var att man kunde boka tid dygnet runt på deras hemsida. Man behöver alltså inte få dir utan du hittar alla lediga tider på nätet och sen kan du boka där ifrån. Sjukt smart!
Länkar deras hemsida HÄR!

Före:

Efter:

Likes

Comments

Nåväl att jag nu för tiden inte gör jätte mycket under mina dagar känns det ändå som att jag på något sätt inte hittar någon tid till att faktiskt göra det jag ska. Har ingenting planerat förens nästa helg och ändå känner jag mig stressad. Stressad över vissa val jag behöver göra inom kort. Hur jag vill lägga upp mitt liv i princip. Vill jag gå tillbaka till skolan eller vill jag börja jobba?
Allt i min hjärna snurrar så mycket nu att jag gör åt all min energi på att tänka. Tänka på vad jag egentligen vill. Men det kanske är det jag gör fel. Jag tänker så mycket så jag ser inte det självklara beslutet framför mig. Att sluta skolan var det bästa som jag gjort. Men samtidigt att veta att man ska gå tillbaka till skolan varje höst har varit en trygghet. Jag menar det är det jag har gjort i princip hela mitt liv så att inte göra det nu ger mig panik. Men samtidigt är det också en möjlighet. Jag får bestämma vad jag vill göra om dagarna. Men just nu är min hjärna på massa olika ställen och jag vet inte i vilken ände man ska börja fixa saker och ting.

Likes

Comments

Instagram@elineriixon